יש יותר מידי כאלה, אבל השניים שאני תמיד יזכור:
משחק נגד גדעון, דנגרה מטילה על עצמה קסם שמשאיר אותה חייה עוד תור ומתאבדת אל תוך שורותיו. זה אומר אבל שאם היא לא מצליחה להתנקש במכשף היריב, המשחק יהיה הרבה יותר קשה.
אז גדעון מסתיר את אירוסק מאחורי קודיאק, טעות משחקית, אבל יצא לו טוב בסוף. דנגרה הולכת לכיוון הקודיאק, מטילה את קסם המפתח להתנקשות: scourge. מה הבעיה לגוע בג'ק חדורי? הכל חוץ מ1.1.... מה יוצא? 1.1.... נגמר לדנגרה המשחק. זה היה משחק 1000 ואני לא זוכר מי ניצח בסוף, אבל דנגרה הייתה עצובה.
פעם שנייה זה היה מול רועי, הוא גלגל איזה התקפה על המכשפה שלי, שכבר הייתה פצועה ומסכנה. פגיעה.... .6.6.6.... נזק... 6.6.6.
אני ורועי שנינו הסתכלנו אחד על השני לשניה, ובלי שום מילה ירדנו במדרגות.
יש מצבים שאתה פשוט אומר... אי אפשר לשחק ככה. וזה לא משנה שהוא היה צריך 9 בגילגול פגיעה ו 11 בשביל להרוג. (או משהו בסיגנון, אני לא זוכר מספרים מדויקים).
אה והפעם שרועי לא האפין שזה קורה לו:
קרוגר טווח לי בצבא, אני נשאר עם מכשפה אחת מהכנס על השולחן, יש לה 3 פוקוס. טוב נו, יורים קסם אקראי על קרוגר שלא נשאר לו הרבה חיים.
לפגיעה? רק 6.6.... מגלגלים.... 6.6.
הפרצוף שהיה לו היה שווה את זה לחלוטין. מזל שלא פשוט ירדנו במדרגות, אני חושב שזה בגלל שדור היה שם והיסתכל. כי כשגילגלתי נזק והייתי צריל 4 בשביל להרוג, גילגלתי 3