• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כנס השמש העולה - סיכום

באלר אמר/ה:
אה ! או ! כן ! קנינו קטלרס אוף סאטאן ! ווהו כיף כיף כיף וכו' :-) (קנינו = אני גמבה ועוד איש).

ועכשיו שאלה קצת יותר רצינית: רק לי נראה שמגבלות הזמן ממש לא תאמו את כמויות התוכן שהוכן ? האם היה ניתן (וניתן יהיה בעתיד) ללמוד מכך לקח כלשהו וליישם בכנסים הבאים ? מה דעתכם ? להפוך את העניין לשני סבבים ביום עם הפסקת אמצע גדולה יותר ? (אני באופן אישי ראיתי אנשים שחיפשתי לבקושי עשר דקות וזה ממש לא הספיק). פתרונות אחרים ? וכו'.

סבבי קצרים והפסקות ארוכות. ככה אפשר לגלוש מהזמן בלי התחושה שהפסדת :)

הפסקה מילא. אבל כשבטורניר מג'יק שהוכרז כפתוח לשלושים איש מגיעים שבעה אנשים ועדיין נאלצים לקבוע תיקו באחד המשחקים מחוסר בזמן.. וכשמשחק פאראנויה נעצר כשכולנו עדיין בקלון הראשון (חילול הקודש!).. נדלקת לי נורה אדומה. לדעתי יש מקום להאריך (בהרבה) את הזמן המוקדש לכל סבב.. אפילו ברמה של צמצום לשני סבבים ביום (+סבב ינשופים כשמתאפשר).

demon hunter אמר/ה:
golden-moon אמר/ה:
דווקא אני את ההרשמה עברתי ב20 דקות.....אל תשאלו.
הייתי בהרפתקה של דניאל הלבן בבוקר....צהריים אצל הגובלינים, המשכתי עם
הגובלינים ועם ה"מגניב" של בן גם לערב, שם כבר לא לא הייתי הכי מאופסת.
היה ממש טוב.......ואין לי כוח להרחיב יותר מדיי.
רגע רגע רגע.
לבשת חולצה ורודה ומכנסיים שחורים והיו לך משקפיים (?) ואולי גם גשר?
לא...לבשתי ג'ינס וחולצה ירוקה (רוב הזמן חולצת כפתורים כחולה מעל)....
ואין לי גשר... למה?

וולף בייט, לא התעלמתי ממך! מי מהם היית? כנראה לא שמתי לב או משהו..בכל מקרה, לא התעלמתי!

golden-moon אמר/ה:
demon hunter אמר/ה:
golden-moon אמר/ה:
רגע רגע רגע.
ואין לי גשר... למה?

הבנאדם התבלבל בינך לבין מישה בת 16 ששמה טלי. היא הייתה המנחה של 'פרשי האפוקליפסה'.

פיטפיינד, אתה החתימה החדשה שלי :)
pitfiend אמר/ה:
בדיוק מה שבאתי להגיד... הזהויות אמנם רבות, והבאנים גם הם. אבל האדם אותו אדם... :lol:

לי היה יחסית בסדר עם מתחשבים בזה שהש"הם שלי לא הגיע בבוקר אז תקעו אותי במין משחק מעצבן שכנראה היה "מלחמת אבות" ששם שיחקתי את החצי-אורק המסטול. אחרי זה היה לי את הסדנה של הגובלינים ושם ממש נהנתי. כמובן שדרשתי פיצוי על ההפסד של הסבב בוקר אז אחד המארגנים נתן לי מינאטורה שאמורה להיות שווה הרבה.
בסבב ערב כבר לא הייתי. שמתי לב שאף אחד לא פגש אותי למרות שישבתי ליד קוולנה, מאחורי רן,ושתי מושבים ליד אסף. בסה"כ: נהנתי.

קי.סי :lol:

golden-moon אמר/ה:
demon hunter אמר/ה:
golden-moon אמר/ה:
רגע רגע רגע.
ואין לי גשר... למה?

וולף בייט, לא התעלמתי ממך! מי מהם היית? כנראה לא שמתי לב או משהו..בכל מקרה, לא התעלמתי!
טוב,אז לא ראיתי אותך.

קי.סי אמר/ה:
לי היה יחסית בסדר עם מתחשבים בזה שהש"הם שלי לא הגיע בבוקר אז תקעו אותי במין משחק מעצבן שכנראה היה "מלחמת אבות" ששם שיחקתי את החצי-אורק המסטול. אחרי זה היה לי את הסדנה של הגובלינים ושם ממש נהנתי. כמובן שדרשתי פיצוי על ההפסד של הסבב בוקר אז אחד המארגנים נתן לי מינאטורה שאמורה להיות שווה הרבה.
בסבב ערב כבר לא הייתי. שמתי לב שאף אחד לא פגש אותי למרות שישבתי ליד קוולנה, מאחורי רן,ושתי מושבים ליד אסף. בסה"כ: נהנתי.

איזו מיניאטורה:?:

קי.סי אמר/ה:
שמתי לב שאף אחד לא פגש אותי למרות שישבתי ליד קוולנה, מאחורי רן,ושתי מושבים ליד אסף. בסה"כ: נהנתי.

לא ידעתי שישבנו מאחורי רן. ליתר דיוק גם ישבנו באלכסון לדניאל הלבן וגולדן מון, ועוד יותר באלכסון לכמה אחרים.

Ferenheit אמר/ה:
למעשה לא דיברתי על ואש ולא על טריגאן אלא על הסרט "ספריגאן"..

עכשיו נזכרתי!!!! או אתה או ערן, דיבר על דמות שבאה מהמערב, עם שני אקדחים שהיא אלופה בהם, ועוד ידה ידה ידה שאני לא זוכר! זה ואש!

נ.ב.
התבלבלתי בין סטנטים לניצבים. זה לא כאילו לא הבנתי את הקטע בניצבים... :roll:

הייתי רוצה לקבל עוד משוב על פעילויות גובליניות בכנס. לגבי הסדנה קיבלתי מושג כללי ואני מתעניין בעיקר באנשים שהשתתפו בפעילויות האחרות:

כל בסיסיך שייכים לנו (ערן אבירם)
הזמנה לחצרמוות (בן שלום)
היום השלושים למחקר (ניר שרון)
פסטיבל פוואראטי (בן שלום)
אגדה אודות נאמנות וגורל (דניאל ברקת)
זמן לגיבורים (אמיתי טל)

איך היה? משוב משוב משוב?

"הזמנה לחצרמוות" הייתה מצויינת. פשוט נהנתי שם.
כמה הערות:
בגלל שמדובר במשחק היכרות, חבל שלא דיברת איתנו עוד קצת על השיטה עצמה. לדוגמה, במבט לאחור ראיתי שעדיף היה לחלק את ההתקפות ולהשתמש בצ'ארם חמיקה הרפלקסבי - אבל בזמן המשחק, שאותו ניסנו לעשות זורם כמה שאפשר, לא היה לי זמן לחשוב על זה.

וואי... פתאום שמתי לב שבכל הכנס הייתי בפעילויות של התעשייה...
אז ככה... על מה שאני הנחתי, אין טעם שאני אדבר... לפי דעתי היה נחמד..
סדנה, מיצינו כבר...
הזמנה לחצרמוות. אני אישית מאוד מאוד נהניתי. קלטתי חלק מהשיטה, לפחות את העיקרון שלה, ומאוד אהבתי אותה... חבל לי קצת שלא היה לנו זמן בסוף, ושלא הצלחנו להתלבט האם להחריב את העולם או לא, אבל לא נורא...
ד"א, כוכבי כסף באמת הולכים לתרגם את שיטת המשחק של אקזלטד לעברית?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה