באיזה כיתה אתה? מעל כיתה ו' אתה לא יכול ללכת לקיטנות ומתחת לגיל 16 אתה לא יכול להדריך.יואב1 אמר/ה:אם אתם יודעים על כנסים/קיטנות בשבועות/בחופש הגדול באיזור השרון (קיטנות- גוש תל מונד יעזור יותר) בבקשה רשמו אותם כאן
נ.ב
אני בן 14
תודה יואב :!:![]()
The oldman אמר/ה:לא הייתי ממליץ כ"כ על קייטנות - זה בדרך לא ברמה גבוהה. בנוסף לכנס של יצורי-רשת יש עוד איזשהו כנס ביולי, בקיצור, עוד חודש יש דברים מעניינים
טוב טוב הגמד אמר/ה:באיזה כיתה אתה? מעל כיתה ו' אתה לא יכול ללכת לקיטנות ומתחת לגיל 16 אתה לא יכול להדריך.יואב1 אמר/ה:אם אתם יודעים על כנסים/קיטנות בשבועות/בחופש הגדול באיזור השרון (קיטנות- גוש תל מונד יעזור יותר) בבקשה רשמו אותם כאן
נ.ב
אני בן 14
זה החוק מעל גיל 16 אתה לא יכול לקחת אחריות לבד אם על ילדים תשים לב (אם אתה בחוג) שעוזרי המדריך שהם לפני גיל 16 אף פעם לא לבד. וקייטנות לא בונות את עצמן לכיתות ח' מתוך ידיע שהם לא יגיעו במס' גבוה מס]יק של ילדיםפלאפי אמר/ה:טוב טוב הגמד אמר/ה:באיזה כיתה אתה? מעל כיתה ו' אתה לא יכול ללכת לקיטנות ומתחת לגיל 16 אתה לא יכול להדריך.יואב1 אמר/ה:אם אתם יודעים על כנסים/קיטנות בשבועות/בחופש הגדול באיזור השרון (קיטנות- גוש תל מונד יעזור יותר) בבקשה רשמו אותם כאן
נ.ב
אני בן 14
מי אמר?

צודק זה ממש מעצבן בתור חניך (כן אני הייתי בכיתה ה' אומנם אבל זה אותו עיקרון) להיות בחוג של הזמן הורגים בו אורקים או אלפים או כל דבר שזז בסופו של דבר זה מתחיל לעצבן ונמאס לך. גם מהצד של המדרי זה מעצבן כי אין לך שום גיוון ושום אפשרות למשחק כי הרגלת אותם שכל הזמן נלחמים ונלחמים. דרך אגב מה שיוצר את מגפת המנצ'קינצקינייות.יואב1 אמר/ה:לדעתי קטנים מדי זה כתה ג' אבל רק בגלל שהשה"ם מתייחס אליהם כאל ילדים קטנים מידיי ונותן להם בעיכר להילחם (ותאמינו לי שהם לא אוהבים רק להילחם) :!: :arrow:
קודם כל - תוריד את ה"חתולחמים" מהחתימה שלך. הם גדולים ומפריעים.יואב1 אמר/ה:ועכשיו הסבר למי שלא יודע (ואני אחד מהם (וגאה בזה)) מה זה המנצ'קינצקינייות.![]()
: