• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כנסים/קיטנות d&d

יואב1

פונדקאי מהשורה
אם אתם יודעים על כנסים/קיטנות בשבועות/בחופש הגדול באיזור השרון (קיטנות- גוש תל מונד יעזור יותר) בבקשה רשמו אותם כאן
נ.ב
אני בן 14
תודה יואב :!: :D

יואב1 אמר/ה:
אם אתם יודעים על כנסים/קיטנות בשבועות/בחופש הגדול באיזור השרון (קיטנות- גוש תל מונד יעזור יותר) בבקשה רשמו אותם כאן
נ.ב
אני בן 14
באיזה כיתה אתה? מעל כיתה ו' אתה לא יכול ללכת לקיטנות ומתחת לגיל 16 אתה לא יכול להדריך.

טוב טוב הגמד אמר/ה:
יואב1 אמר/ה:
נ.ב
אני בן 14
באיזה כיתה אתה? מעל כיתה ו' אתה לא יכול ללכת לקיטנות ומתחת לגיל 16 אתה לא יכול להדריך.

מי אמר?

פלאפי אמר/ה:
טוב טוב הגמד אמר/ה:
יואב1 אמר/ה:
נ.ב
אני בן 14

מי אמר?
זה החוק מעל גיל 16 אתה לא יכול לקחת אחריות לבד אם על ילדים תשים לב (אם אתה בחוג) שעוזרי המדריך שהם לפני גיל 16 אף פעם לא לבד. וקייטנות לא בונות את עצמן לכיתות ח' מתוך ידיע שהם לא יגיעו במס' גבוה מס]יק של ילדים

זה יכול להיות נכון... ילדים בכיתה ו' שמשחקים 3 שנים, יענו בכיתה ג' הם התחילו לשחק, יענו היו בני 8-9. ילדים בגיל הזה שנכנסים למ"ת יכולים להיות טובים אבל גם יכולים להיות ולהשאר מכורים ואנטירולפליירים ברמה אדירה גם כשיגיעו לגיל 16 או יותר. לרוב זה מה שקורה לילדים צעירים מדי וקטנים במוח שמתחילים לשחק עם האח של החבר.

לדעתי קטנים מדי זה כתה ג' אבל רק בגלל שהשה"ם מתייחס אליהם כאל ילדים קטנים מידיי ונותן להם בעיכר להילחם (ותאמינו לי שהם לא אוהבים רק להילחם) :!: :arrow:

יואב1 אמר/ה:
לדעתי קטנים מדי זה כתה ג' אבל רק בגלל שהשה"ם מתייחס אליהם כאל ילדים קטנים מידיי ונותן להם בעיכר להילחם (ותאמינו לי שהם לא אוהבים רק להילחם) :!: :arrow:
צודק זה ממש מעצבן בתור חניך (כן אני הייתי בכיתה ה' אומנם אבל זה אותו עיקרון) להיות בחוג של הזמן הורגים בו אורקים או אלפים או כל דבר שזז בסופו של דבר זה מתחיל לעצבן ונמאס לך. גם מהצד של המדרי זה מעצבן כי אין לך שום גיוון ושום אפשרות למשחק כי הרגלת אותם שכל הזמן נלחמים ונלחמים. דרך אגב מה שיוצר את מגפת המנצ'קינצקינייות.

יואב1 אמר/ה:
ועכשיו הסבר למי שלא יודע (ואני אחד מהם (וגאה בזה)) מה זה המנצ'קינצקינייות. :? :?:
קודם כל - תוריד את ה"חתולחמים" מהחתימה שלך. הם גדולים ומפריעים.
מאנצקין הוא מישהו שמטרתו העיקרית במשחק היא לשפר את הדמות שלו - לא מבחינה עלילתית, אלא מבחינה מספרית ("אני רוצה מקסימום בכל התכונות!!!1"), ולרוב ירמה כדי להגיע למצב כזה - בדר"כ על ידי שכתוב התכונות ורמאות בקוביות, ומשחק בדרך שנוגד את אופי הדמות ("אז מה אם אני אביר קודש? אני רוצה להרוג את הקבצנים בשביל זהב ונק"ן!!!1").

מנצ'קין הוא שחקן שמחפש כוח, כמה שיותר כוח וכמה שיותר מהר. לרוב זה כולל רצח של חפים מפשע או פעולות טיפשיות אחרות. לפעמים מנצ'קינים מחפשים רכוש וכסף, שוב כמה שיותר וכמה שיותר מהר. לפעמים מנצ'קינים מגיעים למסקנה שהדמות שלהם לא חזקה מספיק ולכן הם "נפטרים" ממנה ומתחילים דמות חדשה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה