• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים כמה נשגבים יש?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא The oldman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
idansh, אם לצטט מתוך דוגמה:

Bethany: But you'll be destroyed too.
Azrael: Human, have you ever been to hell? I'd rather not exist than endure that expirence a second longer, and if I have to drag down everyone else with me... so be it.

אבל בלי קשר, היוזי בכלל לא רוצים להשמיד את הבריאה, הם מעוניינים רק לנקום באלים ובנשגבים שכלאו אותם ולהשתלט על הבריאה מחדש.
הנפילים, אדוניהם של שרי המוות, הם אלו שרוצים להשמיד הכל.

לגבי האקומה, האינפרנלים (נשגבי תופת) והיוזי.
נשגביהם של היוזי נקראים אינפרנלים, אקומות הם למעשה מעיין תת-סוג של אינפרנל.
ההבדל הוא בתהליך ההשגבה שהם עברו.

האינפרנלים ה"מקוריים" הם בעצם 50 רסיסי הנשמה הסולארים שנגנבו מכלא הברקת.
היוזי זיהמו את רסיסי הנשמה במהותם שלהם וכך יצרו לעצמם את נשגביהם.

אקומות הם נשגבים שזוהמו מבחירה - הם היו נשגבים אחרים לפני כן, אבל הצמא שלהם לכוח גרם להם לפנות לנסיכי השדים עצמם ולהקריב את נשמתם בתמורה לעוצמה שתוענק להם.

ואני משער שהאינפרנלים תמיד יהיו כאלו, כי הshrad שלהם הושחת. אבל אקומות לא?

בכל מקרה, אינפרנלים פחות מושך אותי, כי כבר יש די והותר סוגי אקזלטד, אקומה נשמע הרבה יותר מגניב לטעמי.

איש-זקן, הבדל מהותי וקריטי בין אקומה לאינפרנל הוא שלאקומה אין רצון חופשי. כלומר, אתה לא יכול למרוד, אתה לא יכול להיות יצירתי במיוחד, אתה כלי ישיר של היוזי שאתה שלו, וזהו. או לפחות זה מה שהבנתי מהקאנון שקראתי.
אינפרנלים הם בני אדם ממושגבים בדיוק כמו כל שאר השמימיים, ולכן יכולים להיות יצירתיים, למרוד, לברוח, לעשות מיליון דברים ואחד וגם להיות מגה-מגניבים.
כשבנינו אותם (בוויקי) עשינו אותם מעין דמות מראה של הסידריאלים, לכיוון ניאו מהמטריקס.
כלומר, אם סידריאל יגיד "הגורל עצמו יזוז בשביל לפתור את הבעיות שלי לפני שהן קורות" אינפרנל יגיד "מה? מה זה השטויות האלה, אני מציית לחוקים של מערכת גדולה יותר מהנול המצחיק הזה, הבריאה תתעוות בשבילי, לא להפך", כי אחרי הכל, הם משרתים את אלה שעשו את הבריאה (או הם הבריאה עצמה, במקרה של גאיה), ולא את האפסים האלה שמסתובבים מסביב עם ארבע ידיים ושריון זהב.

וגם- אקומה הוא תהליך בלתי הפיך (כתוב באחד הספרים בפירוש, אני אמצא את הרפרנס אם זה חשוב לך), אינפרנליות? לא יודעים. אולי הם כמו האביסלים, יכולים להתנקות בתהליך ארוך וסודי שמערב את השמש הבלתי מנוצח ישירות, אולי לא. אני חושב שזו החלטה של המנחה.

ראיתי כבר שני קומיקסים בהם מופיעה נסגבת אינפרנלית (או אולי הי אקומה?) אחד היה בפתיחה של ספר השה"ם למהדורה השניה והשני היה בספר החדש של הפראא. פרט מעניין בה שקשה לא להבחין בו הוא שבמקום עיניים היו לה חורים...
בנושא אחר: אתם חושבים שכשישחררו את ספר האביסיאלים למהדורה השניה יזכירו את אותו תהליך redimption שהיה במהדורה הקודמת, או8 ששאירו אותו מעורפל כמו בספר השה"ם?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה