• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כמה משחקים PbP

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא iptz
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

iptz

פונדקאי מהשורה
PbP: או בשמם האחר Post by Post

רציתי לדעת כמה מכם משחקים את זה באינטרנט?

(למי שלא יודע PbP זה משחק DND רגיל רק באינטרנט... בפורומים בדרך כלל)
להלן דוגמא:
http://s4.invisionfree.com/Forgotten_Land/index.php?

אני לא משחק בדברים כאלה וגם לא מתכוון לשחק. זה נראה לי רעיון דבילי בצורה מפחידה להפוך משחק תפקידים למשחק מחשב. בטח שאני לא אשחק בזה באינטרנרט.
האמת היא שפעם שיחקתי במשחק מחשב שמבוסס על D&D, אבל אחרי פחות מחודש הפסקתי כי זה פשוט לא כיף, ואין לך את שלל האפשרויות כמו שיש לך במשחק תפקידים מקורי.

-ELF- אמר/ה:
אני לא משחק בדברים כאלה וגם לא מתכוון לשחק. זה נראה לי רעיון דבילי בצורה מפחידה להפוך משחק תפקידים למשחק מחשב. בטח שאני לא אשחק בזה באינטרנרט.
האמת היא שפעם שיחקתי במשחק מחשב שמבוסס על D&D, אבל אחרי פחות מחודש הפסקתי כי זה פשוט לא כיף, ואין לך את שלל האפשרויות כמו שיש לך במשחק תפקידים מקורי.

אלף מוכר לך המשחק TEMPAL OF ELEMENTAL EVIL במקרה?

nightmare אמר/ה:
-ELF- אמר/ה:

אלף מוכר לך המשחק TEMPAL OF ELEMENTAL EVIL במקרה?
זה המשחק ששיחקתי פעם ועכשיו הפסקתי.

לי אף פעם לא יצא לשחק במשחק מבוכים ודרקונים במחשב אבל זה גם לא נראה לי מלהיב במיוחד כי רמת ה-roll play בדרך כלל נורא נמוכה ואז המשחק הוא רק הליכה וקרבות.

משחקי התפקידים במחשב אינם בעלי "משחק תפקידים" בכלל, לעומת זאת אין ספק שזה כיף לשחוט גובלינים על מסך המחשב. המשחקים בסדר, אבל לא בתור משחקי תפקידים.

אוףףףף... למה להגיד שטויות? NWN וBG הם בהחלט משחקי תפקידים, למה? כי אתה משחק תפקיד.
ובמיוחד זה שNWN הוא מבוסס מהדורה שלישית, אומר משהו בקשר להיות משחק תפקידים.

והבחור שפתח את הנושא הזה, שאל על PbP, לא על משחק תפקידים למחשב, אלא על משחק פורום.

אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך... או שלא ביקרתם בלינק שהשארתי...
PBP זה DND אתיתי, כמות ורמת ה ROLE PLAYING היא מדהימה. כיוון שהמשחק מתבצע בפורום (זה לא משחק מחשב) אז (עם שחקנים טובים) יוצאים משחקים מדהימים.

לדוגמא: מכירים את JRScott אם לא אז כדי שתחפשו את שמו באחד הספרים שלכם. הוא אחד הכותבים. הוא שהם של אחד ה PBP שאני משחק בהם...

אבל אולי זה לא מספיק משכנע... :?

Raynar אמר/ה:
Baldur's Gate (כל הסדרה) ו - The tample of elemental evil מצוין (מה גם שההרפתקה המקורית מצוינת...)

יא אללה! $$^&@#$
הבן אדם שפרסם את ההודעה הזאת לא דיבר על זה בכלל!!!!!!!!!!!!!!
תראה מה הוא כתב בהודעה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה