• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כינוי

סטטוס
נעול לתגובות.

lone wolf

פונדקאי ותיק
אני רוצה להחליף כינוי. צריך לשאול את האיש הזקן או מנהל אחר או שאפשר להחליף חופשי?

MiNd ReaDeR אמר/ה:
אתה צריך את האישור שלנו בשביל לנסות לבד? לא רוצה לראות אותך מנסה לעבור מעבר חציה. בעצם.. אני כן.
אני שואל בגלל שקראתי על זה פעם ברפרוף . אני אשמח אם תוכל לעזור במקום לנסות לרדת עלי.

רוני זו באמת הייתה ירידה עלובה ביותר :|

לאיזה שם אתה מחליף, שחר?

סעמק עם כל הוולפים האלו! ספאמרים! :P

עכשיו אני כבר לא מיוחד יותר לכולם יש וולף בניקניים :(

שמע, תמיד חשבתי שתעלב אם אני אגיד לך שהכינוי שלך חרא, אבל אם אתה כבר מצהיר את זה בדיון פתוח- רוני הניק שלך מסריח! יותר מסריח מהדיר עיזים שלי!

אני באמת לא יודע מה לחשוב עליך... או שאתה ממש ממש טמבל, או שאתה ממש ממש לא מצחיק.

Wolf's Bite אמר/ה:
שמע, תמיד חשבתי שתעלב אם אני אגיד לך שהכינוי שלך חרא, אבל אם אתה כבר מצהיר את זה בדיון פתוח- רוני הניק שלך מסריח! יותר מסריח מהדיר עיזים שלי!

גרוע ביותר. שמע, כיתה ז' או ח' או משהו.
ובכל מקרה, הוא לא יותר גרוע מ-ELF-.
או מנשיכת הזאב, בדוגרי. זה שם של מחלת מין של הומואים אינדיאניים.

MiNd ReaDeR אמר/ה:
Wolf's Bite אמר/ה:

גרוע ביותר. שמע, כיתה ז' או ח' או משהו.
ובכל מקרה, הוא לא יותר גרוע מ-ELF-.
או מנשיכת הזאב, בדוגרי. זה שם של מחלת מין של הומואים אינדיאניים.

הפאנץ' של העז לא היה מצחיק, אבל המשפט נכון. רוני, הכינוי שלך הוא הכינוי הכי גרוע בפורום, במיוחד עם השטיק הזה של "אות גדולה אות קטנה יו!"

הייתי ממליץ לך לשנות אותו ל

WoLf MoLeStEr

האמת שאני רציתי את הכינוי השלי מההתחלה אבל, היה כתוב שהוא תפוס ואני לא יודע מה קרה עכשיו...

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה