• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כינויים

MiNd ReaDeR אמר/ה:
אני פשוט חשבתי שזה נחמד.....................

ודריזט, איפה אתה משחק?
ואתה קראת בעברית?

בתודה,
קורא המחשבות!

אני לא מצליח לשנות את הניק לא יודע למה . ואני משחק אם כמה חברים שלי לא עד כדי כך רציני אני גם הייתי במחנה מבוכים ודרקונים ושיחקנוRDND שם לא היה משהו אבל כשאני משחק אם חברים שלי זה הרבה יותר כיף

אני קראתי לעצמי צייד השדים מכיוון שאני אוהב וורקראפט 3 ו שדים ואת צייד השדים אז.. אהם :roll: :roll: וחשבתי שזה יהיה ניק נחמד וזהו אני מניח או שמה זה לא הכול? :?:

כל זאת ועוד תגלו מתישהו

קיבלתי הארה :idea: :idea:

אתה אוהב את WCIII (משחק די גרוע לפי דעתי)? לא הייתי מנחש :wink:

אני בעד מוצי, קושקוש ופיץ-פיץ באופן כללי.

השם שלי זה גם השם של יחידת העלית האולטימטיביות של צבא הטאו שלי, המשלבת ארסנל קטלני, יכולת ריחוף, תזוזה מהירה ועמידות מפתיעה.

דריזט אמר/ה:
אני פשוט לא מזמן קראתי את טריולוגיית האלף האפל ומאז אני משחק בRDND עם שתי חרבות מעוקלות

שחקן RD&D?!
לי ולך יש על מה לדבר.... :twisted:
תמיד רציתי לשחר את זה, זה חוויה אמיתית
טוב אני מוסיף אותך באיי סי

ובקשר לשאלה הפותחת: אני אוהב שאנשים מכניסים את כל כולם with fury זה עוצמה! זה חיים! בספר טרילוגיית האלף האפל זה מופיע הרבה נראה לי והצליל Music to my ears
הHound זה שהחיות האהובות עליי הם כלב וזאב ושניהם מין Hounds כאלה
והרבה פעמים אני מתחיל להתנהג כמו Hound מלא Frenzy ו Fury
אז יוצא Furyhound
ודבר אחרון היצור האהוב עליי במשחק המיניאטורות Warhammer נקרא Furie שזה דומה

אז אני יגיד איך אני בחרתי את שמי,
אני וDIX עשינו סירטונים בפלאש ורצינו לעשות איזה שהוא שם מיוחד כזה, כמובן שDIX עשה את שמו מ: X=Extreme שמו הפרטי מתחיל בD =D וI=is
ואני רציתי לקרוא לעצמי דקס ואז חשבתי שזה בכל אבל בכלל!!! לא מקורי אז שיניתי את זה לדקסטר ומאז אני עם השם הזה בכל מקום

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה