• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כותב מחזור כישור הזמן חולה במחלה חשוכת מרפא.

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא oak
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אם משהו היה טורח ממש לקרוא את מה שהוא כתב שם הוא היה רואה שיש לו לפחות עוד 4 שנים עם טיפול, וזה רק פרק זמן מינימלי.

אני קורא עכשיו את כישורי הזמן באנגלית. בזמנו קראתי בעיברית עד לנתיב הפגיונות.
לפי מה ששמעתי על הספרים האחרים בספק אם הוא יספיק לסיים את הסדר בכרך ה-12 כמתוכנן.

Icel אמר/ה:
אם משהו היה טורח ממש לקרוא את מה שהוא כתב שם הוא היה רואה שיש לו לפחות עוד 4 שנים עם טיפול, וזה רק פרק זמן מינימלי.

אני קורא עכשיו את כישורי הזמן באנגלית. בזמנו קראתי בעיברית עד לנתיב הפגיונות.
לפי מה ששמעתי על הספרים האחרים בספק אם הוא יספיק לסיים את הסדר בכרך ה-12 כמתוכנן.

ואם אתה היית קורא את מה שהוא כתב, היית מבין שהמתוכנן הוא 30 שנים של כתיבה, ובאופטימיות לשמה הוא מציין שהוא יצליח, בעוד שסטטיסטית, המקסימום שלו זה פחות מ-10 שנים.
מה שאומר שלא, הסדרה לא תסתיים ב-12, ללא שום ספק, ולכן אמרתי שאני מקווה שמישהו נורמלי ימשיך אותה(הרבה יותר טוב- הוא עצמו).

אני קראתי, אבל באמת לחשוב שהוא יחיה 30 שנה זאת שטות, לכן לא טרחתי להזכיר את העניין.
ג'ורדן בעצמו מעולם לא אמר שהוא לא יסיים את הסדרה בספר ה-12.

אני אישית לא רוצה לקרוא את ההמשך אם הוא לא יכתוב אותו.

gambakupu אמר/ה:
רק בואו לא נשכח שמדובר בבן אדם שחולה במחלה קשה. יכול להיות שיש לו משפחה ילדים וחברים.
אז?
מדובר בהצהרה של האדם עצמו שאומר שהוא מתכוון לכתוב עוד 8 ספרים לפחות.

הוא כותב עוד דברים חוץ מכישור הזמן?

הבנתי שהמעריצים פחות אהבו את ספרים 8-10, אבל היו מאד מרוצים מ-11.
אני אישית קראתי רק עד 8 בעברית (כלומר כרכים 16-17), ובאנגלית אני עכשיו בספר הרביעי.

ספר 11 מצויין וכן הוא הצהיר מופרשות שהוא יסיים בספר 12 את הסדרה.
לכל מי שלא יודע המיין פלוט ליין גמור כבר חסר הכתיבה עצמה של הסיפור בעבר הוא הצהיר שייתכן והיו 13 ספרים אבל הוא ממש מקווה לסיים ב 12 למרות שהוא לא רואה את זה קורה, ואחרי כתיבת 11 הוא הצהיר ש 12 יהיה האחרון.

מקריאה קצרה די ברור, לדעתי, שהוא מדבר על כל הספרים שהוא מתכוון לכתוב, וממש לא בהכרח על ספרים של מחזור כישור הזמן.
יש לו עוד הרבה רעיונות לכל מיני ספרים, והוא חישב שיקח לו 30 שנה לכתוב את כל הרעיונות לספרים שיש שלו, אז לזה הוא מכוון.
נראה לי סביר שהוא מתכנן על עוד ספרים חוץ מהסדרה הזו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה