אני לא רוצה שזה יהיה מיקצוע יוקרה, מישום שאני רוצה לשחק במקצוע זה כבר מההתחלה( אני אמור לשחק במשחק חדש). בכל מקרה, אני רוצה להכין מעין קוסם( או מכשף, לא זוכר איך קוראים למיקצוע) שיוכל לפקח על צבא של יצירים, ולהילחם בכמה אויבים בבת אחת, כאשר הבסיס לכך הוא שילוב של הכוהן עם הנזיר. כבר חשבתי על כמה לחשים שלדעתי יתאימו למיקצוע זה( יכול להיות שהם קיימים בגירסה אחרת, אבל לא בדקתי). שימו לב שאלו הם לחשי מגע שמתאימים לנזיר, אך מסיבות שונות מצריכות את האל שבו מאמין הכוהן:
מיכחול הנשייה- מאפשר למטילו לגרום לשיטפי דם בכל איזור בו הוא יעביר את אצבעו על בשרו של היריב, על ידי פיצוץ של נימי דם מתחת לשטח העור שלו. ניתן לדוגמה למנוע מאדם להשתמש בידיו על ידי יצירת מספר קוים של שיטפי דם באצבעותיו או בגידיו.
נקודת ההרס- המטיל מעביר לקצה שתי אצבעותיו כוח רב. על המטיל להכות בשתי אצבעותיו במהירות מסויימת בדבר מה קשה, המכה תיצור חור בקוטר שתי אצבעותיו. הקסם לא יפעל על איזורים רכים מידי. דוגמה לשימוש: אם המטיל ילחם באדם חסון, וירצה לחדור את גולגלתו( בכדי לסיים את הקרב במהירות), יוכל להישתמש ביכולת זו בכדי לנקב את ראשו של היריב, ולהורגו על ידי פגיעה חמורה במוח( מה שיקרה לאחר מכן, לדמיונו הסדיסטי של המשתמש

rcsmile: ).
(הקסם הבא נוצר במקור למשחק שהייתי אמור להשתתף בו, ואף הוצג בפורום הזה ביחד עם הקטע שפירסמתי)הקאת כאב- אם המטיל סובל מפציעה כל שהיא, יוכל המטיל ללחוץ על חמש נקודות בביטנו כולן יחדיו, ולהקיא מין נוזל שמכיל בכובו את ייסוריו. ניתן לאסוף את הנוזל אל שקיק ולהשליחו על היריבים, שכן כל הכאב יעבור במקרה ומישהו ייגע בו ישירות אליו.
זהו למעשה הרעיון הכללי למקצוע. יש לי הרבה רעיונות בראש, אך אני לא יודע היכן לשלבם, ומישום כך אני זקוק לפרמטרים. בקשר ללחשים, האיזון יווצר כאשר אני אשקיע בהם זמן, וישולבו מחסרים וכד' לפי הצורך.