• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים יצירה חדשה שלי-ארגון מדברי חדש

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא hant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

hant

פונדקאי ותיק
אתחיל בפואמה ואחכך הארגון עצמו

גיבורים עתיקים / חולות המדבר
יספרו סיפורים / על עבר מפואר
היוכלו המילים / לאגדת האמת?
על לוחמי המדבר! / נסיכי קרניאט!

בימי העבר / של שגשוג בלתי נדלה
קם בן מלך / נסיך נעלה
לוחם אדירים / אביר נאצל
איש המדבר / על כל צעד ושעל

מלחמות ענקים / דם וזהב.
בראש הוא צעד / נפלו שורותיו
קרבות איתנים / שעוד יסופרו
והמלך קרס / חרבו בידו

אז נקרא הנסיך / למלא מקומו
שמע הדברים / שקל מלותיו
חשב על הכל , וקבע / "לא אקח המלכות, וזהו דברי:
המדבר הוא ביתי / הוא היכל נשמתי
ואותו לא אעזוב / כי הוא ארמוני
ויתרתי על מלכות / נוטש אני עכשיו"

וכך עזב הארמון / ירושה וזהב
וצבא ענקים / ואת שורשיו
וחזר למדבר / דל ואביון
אך היה הוא / במקומו הנכון

פמליה אחת איתו / נוודים נצחיים
שעזבו את דרכם / ותפסו מקומם
בשורות הצבא / בשורות אנשיו
המילה נאמרה / הדגל הונף
ממלכת דאליון / קמה עכשיו

הם הקימו ביתם / וקבעו מעונם
ושרו שירים / בשבחי המדבר
תהילת גיבורים / בני מלכים
לוחמים עתיקים / היו הם יחדיו

עברו עידנים / קיסרית נעלמה
נסיך הברקת / סרח ונטש.
(אבוי לו / לבוגד נאלח !)
רציחות וגנבות / מלחמה איומה
תועבות קמות / ואיתן פחד נשכח...

נאלצנו לקום / לעזוב ההיכל
לשוטט במדבר / מגני הקריסטל
נלחמים בעוצמה / בכאוס המתפשט
לעבר לב המדבר / לעבר קוטב קרניאט

אוקי, אז הנה היצירה החדשה שלי:

אני בונה ארגון מדברי של בערך 200 אנשים, שבשליטתו נווה מדבר חשוב במדבר הגדול של הדרום, עיירה קטנה במדבר והיכל וסביבו אוהלים, גם הוא במדבר הזה. בלבד הארגון עומדים קבוצת ציידים/רוצחים שכירים.הם בערך 20, והם מבצעים משימות עבור מי שיש בידו למצוא אותם ולשלם הרבה.

הם רוכבים על חייה מדברית שנקראת בערך ככה: http://tbn2.google.com/images?q=tbn:243aoajkegbSzM:http://www.absolutedivers.com/stingray-8.JPG
רק הרבה יותר גדולה, עם צבעי הסוואה מדבריים ורגלים.והיא לא דג.רק שמונת הבכירים ומנהיג רוכבים על כאלה.

כל הציידים האחרים רוכבים על בנות יענה, למרות שיש להם עדרים של עשרות בנות יענה ויותר.גם גמלים יש לאלאה שהם לא ציידים.
הם מגדלים קוקוסים מדבריים ודברים אחרים.

המנהיג שלהם הוא נשגב, אבל הם לא יודעים את זה. הם מתלבשים קצת כמו הדונידין בשר הטבעות: רק במקום אפור לחלוטין יותר בצבע חום לחלוטין.והם מסתירים את פניהם ברעלות.

אני רוצה לבנות להם עוד פרטים ודברים, מה אני יכול לעשות?מה אתם אומרים?מישהו יכול לעזור לי במכניאקה ליצור?

תודה בכל מקרה,

hant

אם מדובר בארגון שמטרתו להוות מכשול עבור שחקני אקזלטד במערכה, תצטרך להאדיר את כוחם שיהוו אתגר כלשהו בעבור קבוצה של נשגבים. בין אם זה אומר להוסיף עוד כמה נשגבים אחרים לשורותיהם או אולי יש ביניהם מכשפים מקומיים (savants) שיכולים לזמן יסודנים (elementals) לשירותם...

הם כולם בערך בעוצמה של בן אדם גיבור.והמיוחד העיקרי בהם הוא שיש להם 4 בקשתות, לכול הלוחמים שלהם, ו4 בהישרדות, לחלק אפילו 5.גם בקרב יש להם בערך 3 לכולם.ככה גם ברכיבה.

אני לא מעוניין להוסיף להם עוד נשגב, אולי אחד שיחתום עסקאות עם כל מיני יצורים על טבעיים (ולכן הוא צריך להיות ליקוי חמה)עבור הארגון.יתכן שהמנהיג רוכב על לטאה עריצה?או שזה לא אפשרי?הוא נשגב בן הרבה שנים והרבה כוח.(קאסטת זנית, התאים לי להישרדות ולעוד כמה דברים,חישבתי עם זה עדיף לי ואכן, אני בשלבי בנייתו.)
עוד דבר: הם כולם מכירים את המדבר מעולה , מעולה.יש להם ציפורים שמסתובבות בכל המדבר ומדווחות לעיתים.יש להם כמה שאחראים לזה.

הם נועדו כרגע כי הם מתאימים לאיזה דמות שבניתי, שרוצה לחזור לרתשיש לאחר הטבח שביצעה באצולה כולה (היא נסיך למשפחת הכתר התרשישית)ותרשיש שכרה אותם כדי לדאוג לתפו אותה במידה ותיכנס למדבר. הארגו ן לא יעשה סתם צרות לעוברי אורח.

מה לדעתך אפשר להוסיף להם חוץ ממכשפים ונשגבים כדי להעצים אותם?אני מעדיך גם שהם לא היו יותר מ200-300 אנשים בסך הכל.

ב"ה
הם חיים לבד במדבר ונלחמים ברכיבה על יענים?
אולי כדאי לעשות אותם בני תמותה מוארים עם אומנות לחימה ארצית, כמו:
JADE MOUNTAIN STYLE מתאים בגלל שבמדבר יש המון אדמה וכמעט שום דבר אחר (אבל זה אומר שבקרב הם צריכים לעמוד על הקרקע).
LIGHTNING HOOF STYLE זה הסגנון האידיאלי לרוכבים, הוא גם מתיר שימוש גם בחניתות וגם בקשתות.
הגיוני שנשגב שמש שמקיף את עצמו בבני-תמותה יקיף את עצמו בבני תמותה מאוד חזקים (או לפחות יהפוך אותם לכאלה).

מה המאפיינים של הקבוצה?
הם סוגדים לאלים?
יש להם יחסים דיפלומטיים כלשהם עם מדינות שכנות או שבטים שכנים?
מישהו בכלל יודע על הקיום שלהם?

נורא נהנתי מהשיר, ח"ח.
200-300 בני תמותה מוארים, זה לא קצת חזק מדי?
200-300 בני תמותה שיודעים אפילו את השניים-שלושה צ'ארמים הראשונים באומנות לחימה זה עוצמתי בטירוף, הם יכולים לכסח למעגל של סולארים את הצורה, חוץ מזה הם לא יודעים שהוא נשגב, אז...
אין לי ממש הצעות, אני די חדש באקזלטד, ככה ש...

קחו דברים לפרספקטיבה,נשגב הוא כמו ממותה ליד כלב אל מול בני תמותה,מכל הסוגים.
הרעיון נחמד,כאילו חששינים,רק בלי הסמים. אם אתה רוצה אתה יכול להפוך את המנהיג לסוג של מוטאנט פראא,או מישהו בעל תעצומות העצמה על פקודיו,מה שהופך אותם למיוחדים יותר,אבל זו בחירה שלך.

super sorcerer אמר/ה:
ב"ה
הם חיים לבד במדבר ונלחמים ברכיבה על יענים?
אולי כדאי לעשות אותם בני תמותה מוארים עם אומנות לחימה ארצית, כמו:
JADE MOUNTAIN STYLE מתאים בגלל שבמדבר יש המון אדמה וכמעט שום דבר אחר (אבל זה אומר שבקרב הם צריכים לעמוד על הקרקע).
LIGHTNING HOOF STYLE זה הסגנון האידיאלי לרוכבים, הוא גם מתיר שימוש גם בחניתות וגם בקשתות.
הגיוני שנשגב שמש שמקיף את עצמו בבני-תמותה יקיף את עצמו בבני תמותה מאוד חזקים (או לפחות יהפוך אותם לכאלה).

מה המאפיינים של הקבוצה?
הם סוגדים לאלים?
יש להם יחסים דיפלומטיים כלשהם עם מדינות שכנות או שבטים שכנים?
מישהו בכלל יודע על הקיום שלהם?

אנשים יודעים על הקיום שלהם, אם הם מכירים טוב מאוד את המדבר או פשוט שכרו את האנשים האלה בעבר.
הם לא סוגדים לאלים, לאף אחד.הנשגב כמובן סוגד לשמש הבלתי מנצוח.

לגבי השאלה השלישית, הם לא שבט, ואין שבטים שכנים: הם די קרובים לפרא (ולכן מדי פעם נאלצים להילחם בפרא).מדינות? אם מדינה כלשהי שוכרת את שירותם, אז כן, אבל הם לא ממש פועלים ביחסים דילומטים.

Flow אמר/ה:
נורא נהנתי מהשיר, ח"ח.
200-300 בני תמותה מוארים, זה לא קצת חזק מדי?
200-300 בני תמותה שיודעים אפילו את השניים-שלושה צ'ארמים הראשונים באומנות לחימה זה עוצמתי בטירוף, הם יכולים לכסח למעגל של סולארים את הצורה, חוץ מזה הם לא יודעים שהוא נשגב, אז...
אין לי ממש הצעות, אני די חדש באקזלטד, ככה ש...

למעשה, רובם ממש לא לוחמניים, בערך 30-40 מהם לוחמנים (העלתי טיפה) באמת וברמה חזקה באמת יש 8.הוספתי להם עוד שני נשגבים מטעמי שלי.אני עובד על הפרטים המדוייקים.

אגב, הקטע הוא לא שיר, הוא פואמה ,אבל עזוב, קטנות.

lord of the dumm אמר/ה:
קחו דברים לפרספקטיבה,נשגב הוא כמו ממותה ליד כלב אל מול בני תמותה,מכל הסוגים.
הרעיון נחמד,כאילו חששינים,רק בלי הסמים. אם אתה רוצה אתה יכול להפוך את המנהיג לסוג של מוטאנט פראא,או מישהו בעל תעצומות העצמה על פקודיו,מה שהופך אותם למיוחדים יותר,אבל זו בחירה שלך.

מתנצל אם דברי הובנו לא נכון, אבל הם ממש לא דומים לחששינים.בכלל.הם ארגון עם מוסר, אמות מידה, לא כת.הם מתבודדים, לא טרוריסטים ( ואל תגיד לי שהחששינים לא היו טרוריסטים, כי זה מה שהם היו,תכלס).וסמים לא כלכך נפוצים אצליהם, פשוט כי אין להם הרבה כסף לקנות סמים.

מוטנט פרא לא מתאים במקרה הזה, אף כי הרעיון נחמד.

תודה על כל התגובות, מחכה לעוד.

האנט.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה