• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

יותר זול האומנם?

אני כבר הזמנתי מהם פעמיים (בעיקר בליסטרים שכ"כ לא מביאים וnecron battle force)
אחי הזמין מהם פעם אחת
ויש לי עוד שני חברים שהזמינו מהם עכשיו אלדר וטירנדים.
(באטל פורסים ובליסטרים בעיקר. כ"כ, לתשומת ליבך)

הכל הגיע במצב מצויין.

המחירים שלהם טובים, המשלוח לא יקר וזה מגיע בדר"כ תוך שבועיים.

אבל, אם עושים דרכם הזמנה, אני ממליץ על לפחות 100 דולר, פחות מזה אתם תפסידו כסף במכס ובמע"מ.

זול מאוד, 20 דולר פחות על ה-ork battleforce זה המון, אבל עדיין מסוכן, לא הייתי מזמין משם אלא אם מישהו שאני מכיר הזמין שם והגיע לו בזמן אם בכלל.

Juggernaut אמר/ה:
אני כבר הזמנתי מהם פעמיים (בעיקר בליסטרים שכ"כ לא מביאים וnecron battle force)
אחי הזמין מהם פעם אחת
ויש לי עוד שני חברים שהזמינו מהם עכשיו אלדר וטירנדים.
(באטל פורסים ובליסטרים בעיקר. כ"כ, לתשומת ליבך)

הכל הגיע במצב מצויין.

המחירים שלהם טובים, המשלוח לא יקר וזה מגיע בדר"כ תוך שבועיים.

אבל, אם עושים דרכם הזמנה, אני ממליץ על לפחות 100 דולר, פחות מזה אתם תפסידו כסף במכס ובמע"מ.

בבקשה תודיע לי שהם יקבלו ואם הם קיבלו הכול :)
כי אם זה אמין אני אזמין משם

תגובה של מאיר שפירסמתי באורק
מכיר את האתר, למעשה חסרים בו המון פרטים חשובים שיוכלו להבהיר נקודות חשובות:

מחיר משלוח, דמי ניהול- אחד הטריקים הידועים בעולם הוא חנות הנותנת מחירים נמוכים אך למעשה מחזירה לעצמה את הכסף ע"י גביית סכומים גבוהים מאוד על דמי משלוח ודמי ניהול או דמי אריזה או כל שטות אחרת כך שבחישוב הסופי אין לרוב חיסכון.
ביטוח- כאשר אתה קונה אצל כוכבי כסף או GW אתה יכול להחזיר את המוצר במידה וחלק ממנו שבור או חסר, מדיניות כזו לא מצויינת באתר.
מכס- אחד הדברים הכי עלומים בארצנו הקטנה, בניגוד לקניה מכוכבי כסף נושא המכס יכול להפוך כל קניה כדאית לאסון כלכלי ע"י הוספת עלות המס וכן עלות הבדיקה עצמה.
--------------------
יש לו נקודה האם בחישוב הכללי זה עדיין יותר זול?

לא בהרבה, אבל כן, זה יותר זול.

זה מגיע בערך לחסכון של 100-150 ש"ח להזמנה, כולל משלוח ומכס. (בהזמנות קטנות מ 200 דולר, שאז זה רק 17 אחוז וזהו)

רק לדוגמא, כוח קרב של נקרון עולה אצלם 60 דולר, שזה בערך 270 ש"ח. בארץ דבר כזה יעלה 450 ש"ח לפחות (המחיר באתר של GW הוא 50 פאונד!!!). תעשה את החשבון לבד. תוסיף משלוח ומכס, ועדיין לא תגיע ל 450.

ההזמנה הראשונה שלי דרכם הייתה של 101 דולר,המשלוח 19 דולר והמכס והמעם יצאו לי 140 ש"ח. סה"כ שילמתי על כוח קרב של נקרונס, שני וורית'ים ולורד משמיד בערך 650 ש"ח סה"כ. (חסכון של בערך 100 ש"ח)

שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעד לקנות מכוכבי כסף כמה שרק אפשר, חייבים לקדם את התחביב בארץ, אפילו אם זה יקר קצת יותר. מה לעשות שהם לא מביאים כוחות קרב ובליסטרים נורמלים, ושאם אני מפספס משלוח שלהם, אני צריך לחכות כמה חודשים למשלוח הבא.

נ.ב. אני ממליץ לפני שבכלל עושים משלוח מהאינטרנט, לחשב כמה ייצאו המיניאטורות אצל כוכבי כסף, אם ההפרש הוא גדול מ 150 (כולל משלוח), אז בעקרון אפשר. אם הוא פחות, אתם תאבדו כסף על המע"מ והמכס)

ביטוח- כאשר אתה קונה אצל כוכבי כסף או GW אתה יכול להחזיר את המוצר במידה וחלק ממנו שבור או חסר, מדיניות כזו לא מצויינת באתר.

לGW יש מדיניות פשיטית כאשר זה מגיע להחזרות. המוצר חייב להיות ב"Perfect Condition", שאת אומרת שאפילו דבק מהמדבקת מחיר יכול לגרום לפסילת המוצר, ואז הם שומרים את המוצר לעצמם! שמעתי כבר הרבה סיפורים כאלה על אנשים שניסו להחזיר מוצרים של GW.

סתם שתדעו שגם GW לא ממש נחמדים ומבינים בנושאים האלו.

Fanlas Treeleaf אמר/ה:

לGW יש מדיניות פשיטית כאשר זה מגיע להחזרות. המוצר חייב להיות ב"Perfect Condition", שאת אומרת שאפילו דבק מהמדבקת מחיר יכול לגרום לפסילת המוצר, ואז הם שומרים את המוצר לעצמם! שמעתי כבר הרבה סיפורים כאלה על אנשים שניסו להחזיר מוצרים של GW.

סתם שתדעו שגם GW לא ממש נחמדים ומבינים בנושאים האלו.
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה...
כל פעם שהייתה לי בעיה עם המשלוח שלהם (גם אחרי שפתחתי את הקופסה) הם החליפו לי, וגם קרו מקרים (ושמעתי על הרבה כאלה כאן בקהילה) שהם אמרו לי להשאיר אצלי את המודל והם שלחו את מה שהזמנתי ושילמו בעצמם על המשלוח. עד כמה שידוע לי GW הם אחלה בשירות לקוחות שלהם.

אני מסכים איתך, פעם אחד מהWD שלי לא הגיעה בזמן ושאלתי אותם למה זה והם שלחו לי אחד חדש, למרות שהמקורי הגיעה לאחר כמה ימים :wink:
וגם פעם הם שלחו לי שלוש אורקים בוסים כשהזמתי רק אחד, ולא חייבו אותי עליהם!

אני יודע שמאיר הזמין בלודת'ירסטר עם 2 גרזנים והם הביאו לו אחד עם נשק דו ידני אז מאיר (או רילן אני לא ממש זוכר) שלחו אי מייל והם קיבלו אחד כמו שהם הזמינו והשאיר אצלם את הראשון... (25 פאונד מתנה)

האתר מאוד אמין

אני ואח שלי הזמנו משם Tyranids and Elder והמשלוח יגיע תוך שבוע וחצי.
וגם כמובן שזה יוצא יותר משתלם כמו ש Juggernaut כבר אמר.

אבל לפני שקונים שווה לבדוק בארץ מחירים לפני שקונים מחו"ל.

phoenixtb

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה