• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

יומן מסעי בעולם הדיסק - צבע הכשף

באיחור של שבוע-שבועיים מאז שסיימתי אותו, כמה הערות שיש לי על צבע הכשף, הספר הראשון שלי של עולם הדיסק.
הספר חמוד מאוד ומצחיק לפרקים. יש הרבה מאוד רפרנסים נחמדים, והפאנץ׳ ליינים טובים, אבל חסרה לי קומדיה כללית, משהו מעבר לבדיחות. הבנתי שהספרים הראשונים פחות מוצלחים, ושלהתחיל איתם היום לא מומלץ. בכל אופן, בעיני הוא עדיין ספר חמוד, אבל כן מאוד בוסרי. אם זאת, מרגיש לי שבשנות השמונים הוא בטח היה הרבה יותר מצחיק ושהוא התיישן לא טוב.
כרגע אני באמצע של שומרים! שומרים!, ובינתיים הוא מרגיש הרבה יותר מוצלח. אכתוב עליו כשאסיים אותו.

לא זוכר המון מצבע הכשף אבל מה שבהחלט לא מוצלח בו זה הגיבור, שפשוט משעמם.
לא חושב שבשנות השמונים הוא הרבה יותר מצחיק, אלא פשוט הוא היה סוג חדש של ספר - פנטזיה הומוריסטית.

צבע הכשף ואור מופלא בהחלט בוסריים יותר משאר עולם הדיסק. זה משתפר מאוד מייד אחר כך עם המשמר והמכשפות. אבל גם בספר הזה יש לא מעט קטעים מוצלחים ורעיונות טובים. פלוס, הוא כולל יותר בדיחות משחקי תפקידים מיתר הסדרה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה