הלטינית כמו המון שפות ים תיכונייות התפתחה מהשפות השמיות שמקורן ממצרית קדומה וכתב החרתומים שלהם תזכיר לי אני יראה לך בביגור את עניין ה 'א'
shadowfax אמר/ה:למעשה השפה הנוצרית היא לטינית... השימוש באנגלית הוא בגלל
שהם גרים באנגליה
זה בגלל שליהודות מאד קשה "להתקבל". צריך לעבור כמה וכמה חודשים (אם לא שנים) של לימוד, עד שהרבנים מחליטים אם מותר לך להתגייר.KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:ליונהרט הידעתה שסינים מיצגים רבע מאוכלוסיית האולם והודים מיצגים שישית
מתוכו
כך שעל לך לטעון שנו כל כך גדולים יש מקסיום 20 מיליון יהודים בעולם
לעומת כמליירד מוסלמים ואף יותר נוצרים
זה מפני שהיהדות היא לא דת מסיונרית, בניגוד לנצרות ולאיסלאם.Wood-Elf אמר/ה:זה בגלל שליהודות מאד קשה "להתקבל". צריך לעבור כמה וכמה חודשים (אם לא שנים) של לימוד, עד שהרבנים מחליטים אם מותר לך להתגייר.KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:ליונהרט הידעתה שסינים מיצגים רבע מאוכלוסיית האולם והודים מיצגים שישית
מתוכו
כך שעל לך לטעון שנו כל כך גדולים יש מקסיום 20 מיליון יהודים בעולם
לעומת כמליירד מוסלמים ואף יותר נוצרים
וזה בניגוד לנצרות ולאיסלם, שהן פשוט "מזמינות" אותך להיכנס לתוכן- הנצרות רק מכריחה טבילה, והאיסלם- רק להגיד "אני מאמין באללה."
אני יודע אולי מילה אחת בערבית "יאללה"...Wolf's Bite אמר/ה:אתה רוצה להגיד שבמזרחנות לא לומדים רק ערבית מוגברת????
לעזאזל!
גזען.......וגם תזכור שגם היהודים הם נחותים מספרית.....ורגע למה אתה חושב שהם צריכים לכתוב כל פסקה חמש פעמים??? אני לא מבין אותך..... וגם עם אתה כל כך חושב שGW הם אנטישמים אז למה אתה קונה מהם מוצרים????......Lionhart אמר/ה:מה לא מובן, על מנת ש GW (ימח שם ה... אנגלים האלה!!!) לא יחשבו אנטישמים, הם צריכים לכתוב כל פסקה בספר חמש פעמים- אחת בשםת הנוצרים- אנגלית, אחת בשפת היהודים- עברית, ואחת בשפת המוסלמים- ערבית (אם בכלל ערבים יודעים לקרוא...).
אני בכלל מזכיר את הנוצרים והמוסלמים כי הם הרבה, כל השאר הגזעים והדתות אני לא מזכיר, כי לא רק שהם נחותים מעצם קיומם, הם נחותים מספרית.
(אוקי, אני יודע שתקפצו למחוק את ההודעה הזאת, אבל תתנו לי יום-יומיים להינות מהספק!)
ScotisH AnT אמר/ה:או בערבית
" לה לה איללה ומוחמד רסול אללה "
Skink Chief אמר/ה:גזען.......וגם תזכור שגם היהודים הם נחותים מספרית.....ורגע למה אתה חושב שהם צריכים לכתוב כל פסקה חמש פעמים??? אני לא מבין אותך..... וגם עם אתה כל כך חושב שGW הם אנטישמים אז למה אתה קונה מהם מוצרים????......Lionhart אמר/ה:מה לא מובן, על מנת ש GW (ימח שם ה... אנגלים האלה!!!) לא יחשבו אנטישמים, הם צריכים לכתוב כל פסקה בספר חמש פעמים- אחת בשםת הנוצרים- אנגלית, אחת בשפת היהודים- עברית, ואחת בשפת המוסלמים- ערבית (אם בכלל ערבים יודעים לקרוא...).
אני בכלל מזכיר את הנוצרים והמוסלמים כי הם הרבה, כל השאר הגזעים והדתות אני לא מזכיר, כי לא רק שהם נחותים מעצם קיומם, הם נחותים מספרית.
(אוקי, אני יודע שתקפצו למחוק את ההודעה הזאת, אבל תתנו לי יום-יומיים להינות מהספק!)
Skink Chief אמר/ה:וגם עם אתה אומר שכול יהודי שווה למאה מוסלמים אז אתה הרבה יותר גזען ממה שחשבתי....
וגם הקטע עם זקני ציון זה היה רק קבוצה של אנשים שהאמינו לזה ....מספרם מעט, כמובן עדיין יש את אלה שמעמינים לזה.....וגם עם יש לך בעיה עם נוצרים אז נסיים את זה על שדה הקרב ולא בפורום![]()
shadowfax אמר/ה:הלטינית כמו המון שפות ים תיכונייות התפתחה מהשפות השמיות שמקורן ממצרית קדומה וכתב החרתומים שלהם תזכיר לי אני יראה לך בביגור את עניין ה 'א'