רציתי להגיד לך ערן
שאני מסכים שחלקינו אומני הלחימה מתמקדים כמעט רק באומנות הלחימה ולא בדברים אחרים
ואני חושב שזה לא דווקא באשמתם
לצערי אומנויות הלחימה הם בחלקם שבורות מבחינת מכניקה ובחלקם עושות דברים שסולאר רגיל היה משתמש בהם במיומנות
יש תעצומות של אומנות לחימה שעושות התקפות חברתיות, מרפאות, משפיעות על מוראל מלחמתי ועוד
וזו הסיבה שסולארים שהם אומני לחימה "מתמכרים" לעצים שונים ומגוונים של אומנות לחימה
דבר נוסף אני מסכים עם שאר החבר'ה (דניאל, בןבן, פסקי וtal of)
שסולאר שנמצא בחבורה צריך להיות מצויין ב2-3 מיומנויות ולדעת טוב עוד 3 מיומנויות ובשאר הוא די חלש (ולסולאר זה לא אומר שהוא יקח נקודה אחת בכל אחת מהמיומנויות האחרות. הוא לא צריך כמעט כי הוא לא מקבלים מחסרים על חוסר ידיעה ולכן מספיק לו התכונות שלו שיהיה לו מאגר של 3-4 בדברים שהוא מעולם לא התעסק איתם כמו שיט או ניתוח שלאחר המוות או להתחפש לקבצן
בכל אופן נשמע מדבריך שאתה יכול לבקר כל דמות שהכנו
אז רק לדוגמא רמץ הוא ממש לא רק קשת טוב אלא הוא אתלט מעולה, גנב חרישי, בעל יכולות אבחנה מטורפות, בעל חוסן נפשי, מבין בתורת הנסתר, מתחמק לילי
וכן קצת טוב 5-7 מאגר ל-התנגדות , חקירה, לשונות (הוא יודע 5 שפות)
אז אני מצטער שהוא לא יודע למלא טפסים למכירת פרדה (הוא לא גר בציביליזציה)
וסנונית לדוגמא:
קפאפ, חוסן נפשי, הופעה, נוכחות, ידע, תורת הנסתר,חמיקה, שפות וכן קסמים היא מצויינת בהם
בנוסף היא טובה ב: בירוקרטיה, אומנות אדמה
אז מה אתה אומר?, הדמויות של כולם לא פרושות?, אני בטוח שגם שאר החברים שלא משתמשים באומנות לחימה הם פרושות (בןבן ודניאל)
ואילו חברינו אומני הלחימה יש להם כמובן גם יכולות לא קרביות אבל הם השיגו אותן מעצי האומנות הלחימה (שיכולות אלה הם יותר ספציפיות ממיומנות של מישהו אבל הם יותר חזקות-כמו מכה מרפאה, או הפיכה לצל מתגנב, או לת מחסרים ליריבים שלך בקרב זה טוב בעיקר במלחמה)