Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
"למראה פיסת המתכת של ואלגורס השומר מחייך, לוקח אותה ואז אומר: "מה אתה חושב שאני קבצן שאתה זורק לי נדבה כזאת?! לך מכאן מיד פיזפז, ובמילים אלההוא מניף את כוכב השחר ונותן לך מכה אכזרית בכתף, שגורמת לך להישתנק, בעוד אתה שומע מעין קראנק מבשר רעות מכיוון הכתף (כנראה נפרקה), ואתה מדם בזרם קטן אך יציב, כנראה הוא חדר עמוק.
וויט אחוזר ומגלה שהשומרים פגעו בחברו נגש אל השומרים ואומר בכעס מה אתם עושים לחבר שלי חשבתי שהעניין הזה אסור פה אם כן אני פשוט מציא את החרב ונעמד בן השומר לבן חבר למשימה שלי ואומר מי מציק פה לאנשים שלי אה?
( במידה וזה קורה עאם לא אז הוא פשוט חוזר חזרה ואם הוא לא מצלח לחזור אז הוא מתישב במקוטם שלו ולא זז לשתי דקות.)
ממתין לתגובת השומר לראות מה הוא יעשה ואז אני פשוט מתכבן להגן על החבר לקבוצה לי כי איש לא תוקף משהוא שהוא מין הקבוצה לי.
פעם שלישית שאני כותב את ההודעה הזאת...
---
"משחקים אותה קשוחים אה?" לוחש השומר, אבל אתם לא מקשיבים, כי מאחורי גבו אתם מבחינים בשני בחורים, אחד גבוהה ואחד שמנמן, צועדים לאט אל ער השער שעליו השומר שומר, הם יצאו מהבניין של האודישנים , וכרגע את הם חוצים את החצרהפנימית של הבניין אל עבר השער בחומה, בעוד כמה רגעים הם יגיעו אליכם.
"... זה ברור?!" שואג השומר
ג'ורג' נעמד מאחורי וואיט, מרים את האבן החדה ביותר שהוא מצליח למצוא ומכוון לתוך עינו של השומר השני (שוואיט אינו מאיים אליו) ואומר "עם ידעתי שאלו יהיו השומרים של המלך הבא אז בתוך לא הייתי מנסא להבחן..."
"אני לא שומר של שום מלך, אני השומר של הכסף שמשלמים לי, עכשיו, אני מציע לך להיתחפף לפני שיהיו כאן בעיות..."
ברגע זה הוא מסמן ומתקרב שומר נוסף אל השער גרזן גדול תלוי על החגורה שלו.
שני הבחרוים בשחור מתקרבים, כעת הם ממש קרובים ואתם שומעים שהם מתווכחים על משהו, עוד כמה שניות הם יעברו אותכם, כנראה שהם מתכוונים לפנות שמאלה ברחוב הראשי.
וויט מתחיל לרוץ לעברם במהירות ונסא להסיג אותם (אם הוא מצלח זא הוא פותח איתם בשיחה כדי לגלות מי הם ולקבל עוד מידע מהם).
וויט שואל לאחר שמסיג אותם מי אתם ומה אתם עושים ענו לי מיד.