• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חפץ שאתם קשורים אליו

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Noam
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Noam

פונדקאי ותיק
אתם עכשיו דמויות. מצאתם חפץ יקר ערך עם יכולות קסומות חזקות ביותר. כל מיני רמזים ואף תמונות מרמזים לך על החפף שבבעלותך-אמור להיות ביד של חברך לקבוצה.
זה בערך מה שקורה לי;
יש לי חרב קסומה שהרפתקה יכולה להבנות עליה, וכל פעם אני מקבל רמזים שאני רק הנושא(נושא שמחזיק לא נושא של סיפור למשל) והחבר מהקבוצה הוא זה שאמור להיות הבעל של החרב.
עכשיו, בלי החרב הדמות שלי לא שווה כלום וכל הזמן חברים אומרים לי לתת לו אותה.
מה אתם הייתם עושים במצב שלי?

אמ.. הבעיה בשה"ם ,לא נותנים חפץ שאמור להיות של אחד מהקבוצה שגורם לו להיות הרבה יותר חזק, רק עם נותנים אחד כזה לכל אחד,

ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:
אמ.. הבעיה בשה"ם ,לא נותנים חפץ שאמור להיות של אחד מהקבוצה שגורם לו להיות הרבה יותר חזק, רק עם נותנים אחד כזה לכל אחד,

לא.

אולי הסבר למה לא?
או שאתה סתם?

כי זה מאולץ לגמרי.. אלא אם יש סיבה ממש טובה למה כל החבורה תהיה מאוזנת, אין שום טעם לאזן אותם נכון? האם יש לך סיבה לשמור על איזון שכזה בחבורה?

doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:

לא.

אולי הסבר למה לא?
או שאתה סתם?

כי זה מאולץ לגמרי.. אלא אם יש סיבה ממש טובה למה כל החבורה תהיה מאוזנת, אין שום טעם לאזן אותם נכון? האם יש לך סיבה לשמור על איזון שכזה בחבורה?

לם יהיה כיף, כי עם יש אחד שיותר חזק מכולם השאר מתבעסים.......

ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:

לא.

אולי הסבר למה לא?
או שאתה סתם?

במידה והם יכולים לשמור על רמה גבוהה של משחק גם בלי להיות חזקים כמו מישהו מסויים, הם ייהנו בלי בעיה

doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:
ברק אמר/ה:

לא.

אולי הסבר למה לא?
או שאתה סתם?

במידה והם יכולים לשמור על רמה גבוהה של משחק גם בלי להיות חזקים כמו מישהו מסויים, הם ייהנו בלי בעיה

לא אמרתי לא יענו, אמרתי יתבעסו, זה כמו שכולם מקבלים אוכן טעים [ נגיד פיצה] ואחד מקבל חצי והשאר מתחלקים בשאר, הפיצה עדיין תאימה אבל אתה מבועס ,קפיש?

אבל זו בכלל לא הסיטואציה.. הוא קיבל חפץ, זה לא חייב לבאס אותם. אם הם אנשים שמסתכלים על המשחק בצורה של "היי! יש לו יותר ממני לא פייר!" אז הם יתבאסו. אם הם ישחקו כמו שצריך, הם לא יתבאסו

doctor wang אמר/ה:
אבל זו בכלל לא הסיטואציה.. הוא קיבל חפץ, זה לא חייב לבאס אותם. אם הם אנשים שמסתכלים על המשחק בצורה של "היי! יש לו יותר ממני לא פייר!" אז הם יתבאסו. אם הם ישחקו כמו שצריך, הם לא יתבאסו

ם כן, תמיד שיש משהו יותר חזק ממך אתה מתבעס, זה פשוט ככה, אין מה לעשות, גם במשחק הכי רול פלי שיש תמיד עם יש משהו יותר חזק בכל קטע של קרבות השאר יתבעסו.... תמיד.. לעד.. לנצח,,לאין סוף... לקוף [עזבו, אי אפשר להבין אותי....]

ברק אמר/ה:
doctor wang אמר/ה:

ם כן, תמיד שיש משהו יותר חזק ממך אתה מתבעס, זה פשוט ככה, אין מה לעשות, גם במשחק הכי רול פלי שיש תמיד עם יש משהו יותר חזק בכל קטע של קרבות השאר יתבעסו.... תמיד.. לעד.. לנצח,,לאין סוף... לקוף [עזבו, אי אפשר להבין אותי....]

newsflash:

לא תמיד. למען האמת, לרוב לא. זה שאתה משחק וחושב ככה זה משהו אחר..

ברק, יש משחק בשם Ars Magica, שבו אחד מהדמויות משחקות מכשף רב-עוצמה, ושאר הדמויות משחקות את נושאי הכלים.
זה שיש מישהו יותר חזק, לא אומר שהשאר צריכים להעלב מכך.
(בעצם לכל שחקן יש מספר דמויות, כולל מכשף אחד לכל אחד, אבל בסשן ספיצפי, בד"כ רק שחקן אחד, מקסימום שניים משחקים את המכשף שלהם)

נועם, הרמיזות הן בתוך המשחק? אם כן, תנהג כפי שהדמות הייתה נוהגת.
אם זה מחוץ למשחק, תסביר להם שהדמות שלך לא רואה שום סיבה סתם-כך להעביר את החפץ (אבל שים לב שאם השה"ם שלך לא נחמד, הוא יכול להחליט ל"תת" לך סיבה.)

תשמור אותה
אם החרב לא הייתה אמורה להגיע אליך והיא כן אז טעות חמורה של השהם
או(וזה בתנאי שהדמות שלך חזקה יותר)תזמין את הדמות של חברך לקרב עילפון ללא מוות אבל אם הורדת נזק כרגיל עד אפס ומי שמנצח יקבל את החרב!
זאת אומרת יש לך 60 hp אז מורידים לך אותם עד אפס ואז אתה מעולף.

בידיוק, זה גם הקטע שבו אני אומר שכוהנים למיניהם וחבר'ה שהם יותר SUPPORT ולא "לוחמים חזקים" צריכים להבין שהם לא MEDICS אלא דמות אחרת. אם לי אין בעיה במשחק רשת להיות חלש יותר מאחרים, לך ממש לא אמורה להיות בעיה לא להתבכיין שהשחקן קיבל חפץ חזק במ"ת נורמלי.

לדמויות יש הרבה חפצים שהן קשורות אליהם, אבל חרב שמצאת במערה ואין לך שום קשר אליה לא אמורה להיות כזאת, אתה סתם רוצה עוד נשקים חזקים

הדמויות שלי אף פעם לא מקבלת חפצים קסומים בכלל בזמן ששאר נהנית ממגוון רחב של חפצים קסומים, כמובן שאני מקופח אבל מצבי טוב יותר משאר חברי הקבוצה שהם לא מרוצים כל הזמן ושואפים לעוד כוח.
אז לכל מי שכותב כאן שידע עד כמה הוא בר מזל על כך שיש לו חפצים קסומים בכלל

doctor wang אמר/ה:
הם לא מקנאים... הם פשוט אומרים "איסה חרסב חזקה יואו" וכאלה דברים. אבל אם למישהו היה יכול לקחת את החרב היה לוקח..
אבל תסתכלו עליי.
לוחם על חרב שעושה לו את הכול.
יש לי דרג''ש 21, אני סך הכול דרגה 7... אומנם לי יש + התקפקה גבוה, אבל זה עדיין לא עוזר לי.
מילא הייתי כוהן שיש לו גם לחשים, אז יכולתי להבין.. אבל לוחם בלי לחשים ובלי הדבר שעושה אותו כל כך חזק?

כוהן אמר/ה:
לדמויות יש הרבה חפצים שהן קשורות אליהם, אבל חרב שמצאת במערה ואין לך שום קשר אליה לא אמורה להיות כזאת, אתה סתם רוצה עוד נשקים חזקים
וינר, די, זאת חרב שליוותה אותו מעל לשנה, והוא הרג איתה את כולם... הוא יכול להיות קשור אליה...
ומה זה "מילא הייתי כוהן...", אתה חושב שאני דרואיד בגלל הלחשים? אתה צריך ללכת בקו החשיבה של הדמות, והדמות בטח תחשוב שהיא לא צריכה לתת אותה, בצדק לפי דעתי, עד לרגע שבו הדמות שלך תעבור מספיק בישביל לתת, ואז, תצטרך לוותר על החרב שלך.

רק להדגיש, הדמות שלך שווה משהו בלי החרב שלך (או השניה...), היא יכול לתרום הרבה יותר! אתה שם לב שאני כמעט לא משתמש בלחשים ובנשקים שלי [אולי חוץ מב-9 ליטר מים (זה לחש כזה כיפי!!)] , אני משתמש בציוד שלי ובמוח שלי כדי לעשות דברים (כן, אני מקגיוור כזה.. :D ).

וד"א, מישהו אמר פה שבעיה של השה"מ שהוא נתן את החפץ לבנאדם הלא נכון... זה לא ככה, זה מורכב הרבה יותר. :wink:

Dexter אמר/ה:
כוהן אמר/ה:
וינר, די, זאת חרב שליוותה אותו מעל לשנה, והוא הרג איתה את כולם... הוא יכול להיות קשור אליה...
ומה זה "מילא הייתי כוהן...", אתה חושב שאני דרואיד בגלל הלחשים? אתה צריך ללכת בקו החשיבה של הדמות, והדמות בטח תחשוב שהיא לא צריכה לתת אותה, בצדק לפי דעתי, עד לרגע שבו הדמות שלך תעבור מספיק בישביל לתת, ואז, תצטרך לוותר על החרב שלך.

רק להדגיש, הדמות שלך שווה משהו בלי החרב שלך (או השניה...), היא יכול לתרום הרבה יותר! אתה שם לב שאני כמעט לא משתמש בלחשים ובנשקים שלי [אולי חוץ מב-9 ליטר מים (זה לחש כזה כיפי!!)] , אני משתמש בציוד שלי ובמוח שלי כדי לעשות דברים (כן, אני מקגיוור כזה.. :D ).

וד"א, מישהו אמר פה שבעיה של השה"מ שהוא נתן את החפץ לבנאדם הלא נכון... זה לא ככה, זה מורכב הרבה יותר. :wink:

בדיוק.
קו החשיבה של הדמות שלי היא לא לתת שום נשק שהדמות שלי מקבלת, והיא באמת עזרה לו במעלך השנים.
ווינר, עובדה שזה היה גורל שאני מצאתי אותה, ועובדה שאני זה שנמצא בתוכה, אז הגורל שלה זה כן להיות בידיים שלי.

Noam אמר/ה:
Dexter אמר/ה:
כוהן אמר/ה:

בדיוק.
קו החשיבה של הדמות שלי היא לא לתת שום נשק שהדמות שלי מקבלת, והיא באמת עזרה לו במהלך השנים.
ווינר, עובדה שזה היה גורל שאני מצאתי אותה, ועובדה שאני זה שנמצא בתוכה, אז הגורל שלה זה כן להיות בידיים שלי.
זה קו החשיבה שלך, לא של הדמות שלך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה