• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

"חיצים באפלה" (חלק ב') - רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין 'שירה של אנפיריאל'

רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין 'שירה של אנפיריאל'!

ירידה למחסנים שמתחת ל'מגדל הספריה' החרב למחצה שבמחנה העוצרת, מזמנת לדמויות כמה תגליות חדשות ולא נעימות... וגם מארב מסוכן.
כל זה, לפני שבקשתו של אביר הקרח אהלטור לראיון עם עוצרת הורד האפור מתקבלת - ואלו לא בהכרח בשורות טובות.

לינק לרשומות החדשות

לינק לאינדקס של הקמפיין

1778480770488.webp

פרק טוב. חוסר הביטחון של העוצרת היה טיפה מפתיע. הילד נאיבי להכאיב שלא מבין מה קורה סביבו או יהיר להחריד שמנסה להכתיב מציאות בשטח. קאירה הולכת להיות בלתי נסבלת בקרוב.

מתישהוא יצוֹץ הנקרומנסר שיקבל על עצמו את האתגר להקים גופות מערמות אפר במסגרת המירוץ בין העכברים (הנקרומנסרים) לחתולים בסיפור הזה אף על פי שהעכברים ביתרון לעת עתה.

החשד שלי הוא שיש משהו מאחורי הנאיביות. כלומר, חלק מזה זה לגמרי נאיביות של ילד שרק רוצה לשחק ולאכול עוגיות ולא ממש מבין למה כל המבוגרים סביבו נלחמים כל הזמן. אבל אני חושבת שיש בו חלק שהבין שהדרישות הנאיביות שלו הן דרך לעצב מציאות ולגרום לתומכים הדי מסוכסכים ביניהם שלו להניח את הסיכסוך בצד. ואם הוא לא מבין את זה העוצרת בוודאי מבינה - ואולי לכן היא ממשיכה עם המשחק הזה כמה שאפשר. יש לה מישהו שיכול לומר לכל אנשי המלחמות שמסביבה מה שאף אחד אחר לא יכול ולשים אותם במקום. הצרה שמתישהו הוא יגדל...

המחשבה המוזרה שעלתה לי בראש היא שגם כך העוצרת מטפחת אותו להיות היורש של היהלום האפור. טיפוח זה בא עם נטיות אופי מסוימות שמכוונות אותך לקסמים של אשליה. חיבה למשחק יכולה להרצין בעתיד לחיבה לקסמי אשליה. מאידך, אם היה אפשר לחנך מישהו כדי שאופיו יהלום את אחת מדרישות האופי של ארבע אסכולות הכהונה של היהלומים הנשגבים, היינו כבר שומעים על זה.

לא ידוע לנו הרבה על חינוך של כהנות אבל מה שקורה עם הילד לא שיגרתי מכל כך הרבה סיבות שקשה לדעת. ובינתיים הוא ילד שאוהב לשחק. בעיני פשוט נוח למי שתלויה בקואליציה לא-נוחה של כל מני גורמים שעוינים אלה את אלה שיש לה ילד שיכול לומר לכל אלה את מה שהיא היתה רוצה לומר אבל לא יכולה. הרושם שלי הוא שאם (וזה אם מאוד גדול) הוא יפתח כוחות של השתקפות הוא יקח את זה לכיוון משלו. אולי דיפלומט ומשכין שלום (כנראה בגרסה בוגרת יותר כי הוא יהיה בוגר יותר). כמה הוא ישרוד ככה זו שאלה טובה... אם הוא באמת ילך בכיוון הזה אני יודעת שתהיה לו לפחות תומכת אחת, לא שיש לה איזשהו כח פוליטי או מעמד... אבל אולי היא תוכל לכתוב כמה ספרים...

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה