• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חוגג 22 שנים לקיומי השטני

pitfiend

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
שלום פונדקאים,
אני מודע לכך שפעילותי בפורום היתה לאחרונה רדודה עד לא קיימת, אבל כאמור עודני שומר אמונים לפורום המ"ת האהוב עלי.
סתם חשבתי שיהיה נחמד לעדכן, השירות הצבאי מאחורי, האוניברסיטה לפני (לימודי יחסים בינלאומיים ומדעי המדינה), והנה גיל 22 כבר השיג אותי (הזיקנה מביכה, ממש מת פה מבושה).

בתחום משחקי התפקידים עצמם אני עדיין נפגש לעיתים עם חברים בעיר המגורים ולעיתים קצת יותר רחוקות עם חברי פורום שעמם אני בקשר, אבל אני חייב לציין שעיסוקי בנושא קצת בדעיכה, נקווה שכנסים עתידיים יהפכו אותי לסטודנט פעיל בקהילה.

אני גם די בטוח שהוא לא הראשון. אאל"ט, אייסל פעם פתח לעצמו עץ.
ואיך זה שאתה לא מופיע במערכת? אמור להיות רשום אוטומטית שיש לך יומולדת. ואז לא היית צריך לפתוח לעצמך :)

בכל מקרה, מזל"ט לשד השכונתי! אני רואה שאתה מתחיל להתעניין בלשלוט בעולם הפוליטיקאים בנוסף לשליטה במדורי הגיהנום, הא? אז בהצלחה גם עם זה! :mrgreen:

פלאפי אמר/ה:
בכל מקרה, מזל"ט לשד השכונתי! אני רואה שאתה מתחיל להתעניין בלשלוט בעולם הפוליטיקאים בנוסף לשליטה במדורי הגיהנום, הא? אז בהצלחה גם עם זה! :mrgreen:

האמת היא, שממש כמו לאוניברסיטה עצמה גם לי אין מושג מה ממש עושים עם תואר ביחסים בינלאומיים ומדעי המדינה, אבל ניחא, כולם תמיד מדגישים כמה זה חשוב ללמוד מה שאתה אוהב. אתה יודע מה אומרים "אם אתה אוהב משהו, גם תצליח בו". נסיים את התואר, אולי שניים, ואז נראה איך עושים מזה גם משכורת. אני לא כל כך בטוח שפוליטקאי זה מה שיצא ממני.

משעשע שאתה חוגג ביחד עם ניקולא טסלה (כפי שגוגל טרח ליידע אותי הבוקר)... ועם אחותי.
לרשימה המלאה של יום ההולדת שלך: http://en.wikipedia.org/wiki/10_July

בתור שטן, אתה אמור להיות מוצלח בפוליטיקה או בעריכת-דין. או בסחר-בנשמות :P

זמל טוב, שד שכונתי!

אין מזל טוב עד שאתה לא כותב לפחות 10 הודעות (ולא נחשב בשולחן העגול)

*Pimp mode*
חוץמזה, אם אתה מחפש משחק כנס, אתה מוזמן להגיע לדרקוניקון ולהריץ/לשחק - http://publishing.pundak.co.il/dragon/index.html

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה