• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חבורות משחקי D&D רגילים

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
A

Anonymous

Guest
יש לי את המהדורה השלישית אבל אין לי בעיה לשחק כל משחק מחפש חבורת לא מעשנים בחיפה... כבר לא שיחקתי 4 שנים וממש בא לי

פתחתי את הנושא הזה כדי לנסות לקשר בין שחקנים ומנחים וקבוצות בכל הארץ מה שיפה ב"נושא" החדש שכאן מתבקשים להשאיר אימייל- שלי למשל [email protected] מחפש חבורה או בודדים ליצירת חבורה בני 25 +- (8שנים) בחיפה
תודה

עכו זה מספיק קרוב..
כעיקרון הייתי מנחה מקצועי 3 שנים ואני יכול להגיד לך משהו אחד- אם אתה יצירתי ויש לך קוביות- זה מספיק
אני מנסה ליצור משחק חופשי יותר שמבוסס רק באופן כללי על החוקים שבספרים

חחח אני מתחיל ללמוד מסלול עיצוב גרפי בויצו.. ומשום מה שם הם התלהבו לא בגלל משהו שציירתי, אלא בגלל עולם משחק שכתבתי.. :P

וקניתי 2 סטים של קוביות אתמול בדרקוניקון.. :) אז מגניב (עזוב שיש לי את שלושת ה3.5 אצלי בבית ואני עצלן מכדי לקרוא אותם..)

אותי הכריחו לקרוא את ספר החוקים הבסיסי בשביל העבודה.. וזה הספר היחיד שיש לי- ואם זאת אני נחשב שחקן ומנחה טוב מאד +
שלחתי לך מייל אגב-
מעצבן אותי שלוקח זמן לשלוח פה הודעות ואז לנסות להבין את האותיות למטה קיצר- יש מסנג'ר?

הועבר לשולחן העגול, זה לא שייך לפורום משחקים מקוונים. בנוסף, נא לא להספים מעבר לצורך. תעבירו את שאר השיחה לפרטי.
מעבר לזה, אין שום סיבה לעשות עץ כללי לחיפוש משחקים. אם מישהו יחפש קבוצה במקום אחר, הוא יפרסם את זה בנפרד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה