• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים זעקתו של כוכב נופל (פריחת הלוטוס):

אממ... טוב, בעיה- חסר לי רעיון לתעצומה אחת.
לכל אורך אומנות הלחימה ניסיתי לחקות היבטים שונים של כוכב נופל:
1. מסמל את נשמתו של אל (יש לי תעצומה בראש, אם כי עדיין לא כתבתי אותה).
2. אפוף בשובל אבק.
3. פוגע בארץ בעוצמה אדירה.
4. מכיל מתכת כוכבים.
5. מאיר את הלילה.
6. נותן תקווה לצופיו.

נשארו לי שני דברים לטעמי:
7. נע במהירות אדירה לעבר מטרתו.
8. מסמל את מותו של אל.

לגבי המהירות, יש לי רעיון טיפה מצוץ מהאצבע, אך ממש אין לי מושג איך לבטא את זה בתעצומה התקפית של מהות 4.
האם, כשם שכוכב נופל נע במהירות אדירה לעבר הארץ, כך מכותיו של האמן חותכות את האוויר לעבר מטרתן? אם כן, מבחינה טכנית, מה זה אומר? Extra Action? אז כיצד אני מייחד את זה משאר התעצומות של Extra Actions?

בתודה:
--Darkemor

מה זאת אומרת ליחד אותו משאר התעצומות? מכאניקה שונה? אין הרבה שאפשר לשחק עם זם.
לפי אמנות לחימה, לפי מהות , גלגול של אמנות לחימה או אמנות לחימה+משהו, או מספר קבוע.

סוף כל סוף- סיימתי! :wink:
אשמח אם תתייחסו לשתי התעצומות החדשות שהוספתי ולאומנות הלחימה באופן כללי.
כמו כן, אשמח אם תוכלו לומר לי כיצד המושגים הבאים מתורגמים במהדורה העברית:
1. איך מתרגמים Attune?
2. איך מתרגמים Hardness?
3. איך מתרגמים Creatures of Darkness?
4. איך מתרגמים Rate?
5. איך מתרגמים Manse?
6. איך מתרגמים Incapacitated?
7. איך מתרגמים Sanctum?

תודה:
--Darkemor

Radiant Will Of The Gods - תעצומה לדעתי חזקה מדי... כמות הפעולות המרובות שאתה יכול להגיע כאן היא גבוהה מאוד וגם התוספת שאתה מקבל...
אם תסתכל בתעצומות של "פעולות מרובות" (עד כמה שאני זוכר) אין תעצומה שנותנת לך בונוס להתקפות אלא הרעיון הוא "לקנות" לנשגב התקפות עם המאגר המלא שלו ללא מינוסים,
נשגב ממוצע שלוקח את התעצומה הזו מקבל בערך 5 התקפות עם תוספת של 9 קוביות, זה פשוט המון ואתה נכנס פה שוב למקום שאומנויות לחימה לא צריכות להכנס וזה נסיון להחליף את תעצומות הקפא"פ.
אין בעיה לתת לאומנויות לחימה תעצומות חזקות אבל הן אמורות להיות קצת יותר כלליות ולא להצהיר "קפא"פ? פחחחחחחח".

A Haven Beneath The Stars - אני עוד מעכל את זה..
:D אני לא מכיר תעצומה בספרים שקרובה לזה אז אני אתן לזה מחשבה קצת יותר מעמיקה.

פסקי תירגם לך כבר חלק ממה שאתה שואל.....
Attune - כיוונון
Hardness - קשיחות
Creatures of Darkness - יצורי האפלה/החושך
Rate - קצב
Sanctum - מקדש/מפלט קדוש? למרות שבפורום הציעו לא לתרגם

TaleOfSorrow אמר/ה:
Radiant Will Of The Gods - תעצומה לדעתי חזקה מדי... כמות הפעולות המרובות שאתה יכול להגיע כאן היא גבוהה מאוד וגם התוספת שאתה מקבל...
אם תסתכל בתעצומות של "פעולות מרובות" (עד כמה שאני זוכר) אין תעצומה שנותנת לך בונוס להתקפות אלא הרעיון הוא "לקנות" לנשגב התקפות עם המאגר המלא שלו ללא מינוסים,
נשגב ממוצע שלוקח את התעצומה הזו מקבל בערך 5 התקפות עם תוספת של 9 קוביות, זה פשוט המון ואתה נכנס פה שוב למקום שאומנויות לחימה לא צריכות להכנס וזה נסיון להחליף את תעצומות הקפא"פ.
אין בעיה לתת לאומנויות לחימה תעצומות חזקות אבל הן אמורות להיות קצת יותר כלליות ולא להצהיר "קפא"פ? פחחחחחחח".

A Haven Beneath The Stars - אני עוד מעכל את זה..
:D אני לא מכיר תעצומה בספרים שקרובה לזה אז אני אתן לזה מחשבה קצת יותר מעמיקה.

פסקי תירגם לך כבר חלק ממה שאתה שואל.....
Attune - כיוונון
Hardness - קשיחות
Creatures of Darkness - יצורי האפלה/החושך
Rate - קצב
Sanctum - מקדש/מפלט קדוש? למרות שבפורום הציעו לא לתרגם
Radiant Will Of The Gods- כאן אני חולק על דעתך, בערך :wink:.
אני מסכים שלהוסיף בונוס לגילגול הפגיעה הוא מעט יוצא דופן, אך ב-Scroll Of The Monk יש תעצומות של מספר פעולות הרבה יותר מיוחדות ומוזרות.
בו בזמן, אני מוכן להודות שאני לא נלהב מהתוסף לפגיעה- זה יותר מדי משעמם.
יש לך רעיון לדרך אחרת בה אני יכול להשתמש בכל הקטע של כוח רצון?

A Haven Beneath The Stars- כן, קח זמן לעכל את זה :D.
תעצומה שלקח לי המון זמן להגות, לנסח ולערוך- תודיע לי מה אתה חושב כשתגיע למסקנות.

לא לתרגם את Sanctum? מדוע? ומה לגבי שני המושגים האחרים שאני צריך בעברית? לאף אחד אין את הספר בעברית כאן? (זה לא שביקשתי מאף אחד לתרגם לי עם מילון- פשוט להעתיק מהספר את המושגים).

שוב תודה:
--Darkemor

A Haven Beneath The Stars - מוזר לי. בני אדם לא נוטים להתפוגג למהות, זה שטיק של אלים. די נוגד את הכלל של "אין החיאות בנשגבים". מצויין לאלים, אבל הם לא צריכים את זה ממש.
הבעיה המרכזית שלי היא עם בנית הגוף מחדש. זה פשוט לא מתאים לעולם. אולי תעשה שהנשגב נולד מחדש כאל קטן (אבל בדרך מאבד את רוב הכוחות שלו)?

Radiant Will Of The Gods- מעט זול מידי לאפקט שהוא נותן, לדעתי. מדובר פה בבוסט די רציני להתקפה.

PeskyTiger אמר/ה:
A Haven Beneath The Stars - מוזר לי. בני אדם לא נוטים להתפוגג למהות, זה שטיק של אלים. די נוגד את הכלל של "אין החיאות בנשגבים". מצויין לאלים, אבל הם לא צריכים את זה ממש.
הבעיה המרכזית שלי היא עם בנית הגוף מחדש. זה פשוט לא מתאים לעולם. אולי תעשה שהנשגב נולד מחדש כאל קטן (אבל בדרך מאבד את רוב הכוחות שלו)?

Radiant Will Of The Gods- מעט זול מידי לאפקט שהוא נותן, לדעתי. מדובר פה בבוסט די רציני להתקפה.
A Haven Beneath The Stars- בדיוק, זה שטיק של האלים. כפי שכתבתי, נשגב הלומד אומנות לחימה זו מנסה להתקרב לרסיס האלוהי הטמוע בו ולהפוך את נשמתו לשמימית. נשמתו של נשגב המצליח לעשות זאת נוצרת מחדש ב-Sanctum שלו, בדיוק כמו האלים. המממ... אולי בתור תינוק? אם כי הדבר יהפוך את התעצומה לבלתי שמישה בעליל.

Radiant Will Of The Gods- אוקיי, אני יכול לייקר את זה, אך אני רוצה לשנות את ההשפעה קודם. הקטע של הפגיעה באמת נשמע משעמם, אך לא עולה לי דרך להפוך את זה לקצת יותר מעניין.

--Darkemor

A Haven Beneath The Stars- בדיוק, הנשמה תהפוך לשמימית , לא הגוף. בגלל זה הצעתי שהיא תהפוך לאל קטן.

Radiant Will Of The Gods- הייתי שמח לעזור לך, אבל התאור לא ממש עוזר עם זה. אולי מאפשר עוד תנועה בין מכה למכה? או תנועה בין שתי נקודות בלי לעבור את הדרך עצמה?

Darkemor אמר/ה:
סוף כל סוף- סיימתי! :wink:
אשמח אם תתייחסו לשתי התעצומות החדשות שהוספתי ולאומנות הלחימה באופן כללי.
כמו כן, אשמח אם תוכלו לומר לי כיצד המושגים הבאים מתורגמים במהדורה העברית:
1. איך מתרגמים Attune? כיוונון
2. איך מתרגמים Hardness? קשיחות
3. איך מתרגמים Creatures of Darkness? יצורי האפלה
4. איך מתרגמים Rate? קצב
5. איך מתרגמים Manse? משכן
6. איך מתרגמים Incapacitated? בלתי כשיר
7. איך מתרגמים Sanctum? מקלט פרטי
8. איך מתרגמים Valor? גבורה

PeskyTiger אמר/ה:
A Haven Beneath The Stars- בדיוק, הנשמה תהפוך לשמימית , לא הגוף. בגלל זה הצעתי שהיא תהפוך לאל קטן.

Radiant Will Of The Gods- הייתי שמח לעזור לך, אבל התאור לא ממש עוזר עם זה. אולי מאפשר עוד תנועה בין מכה למכה? או תנועה בין שתי נקודות בלי לעבור את הדרך עצמה?
A Haven Beneath The Stars- המממ... טוב, עכשיו אני מבין אותך. אני מניח שזה בעייתי, מפני שהגוף לא הפך לשמימי כמו הנפש. ת'כלס, זה יותר מתאים ללחש מאשר לתעצומה. אוקיי, נניח שהוא יהיה אל- אתה מדבר על אל ה-Manse? כבר יש אחד.
Tales, מה אתה חושב?

Radiant Will Of The Gods- התעצומה, כרגע, מאפשרת לך לעשות מספר פעולות השווה למספר ההצלחות אותו אתה משיג בגילגול של [כוח רצון*2], ללא מחסר ד"מ. נוריד לרגע את הבונוס לפגיעה. אתה חושב שככה זה שמיש ומעניין? מה לדעתך אני יכול להוסיף או להוריד?

אגב, תודה רבה לך Pesky ולך Tales, על כל העזרה- בלעדיכם לא היה לי סיכוי לאזן את הדבר הזה. עברו חודשים מאז שנגעתי בתעצומות, לכן אני עדיין לא קולט מה מאוזן ומה לא :mrgreen: .

עריכה: ותודה גם לך, Hugh, על התירגום.
--Darkemor

טוב, החלטתי להשאיר את העץ כמו שהוא, לטוב ולרע :wink:.
אני רוצה להודות, חגיגית, ל-Peskytiger, TalesofSorrow וכל בחור אחר שעזר לי לאזן את אומנות הלחימה הזו :mrgreen:.

שוב תודה:
--Darkemor

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה