לא, רק עד סוף הטיק.ran-newman אמר/ה:צ'ארם שלישי - העיוורון הוא תמידי?
--Darkemor
לא, רק עד סוף הטיק.ran-newman אמר/ה:צ'ארם שלישי - העיוורון הוא תמידי?
אני מעריך את התגובה, אם כי היא לא עוזרת לי הרבה- מדוע חשבת ששתי התעצומות כל כך חזקות? כיצד אני יכול לאזן אותן?doctor arbitration אמר/ה:קודם כל הform שלך כל כך חזק שאני לא יכול להתחיל בכלל בשום דבר אחר חוץ ממנו. הוא ממש חזק. הוא ממש יותר מידי חזק. גם הצ'ארם שאחריו חזק מידי. זה כאילו אמנות הלחימה שלך סיידריאלית בעוצמה אבל לא בתוכן.
שנית אתה חייב לעבוד על פלאף לתעצומות. המכניקה לא מעניינת בלי הפלאף, ועזוב שאלות איזון, זה מה שחשוב תכלס כדי לדעת מה התעצומה אמורה לעשות. באמנויות לחימה של אקזאלטד (וזה ברור מscroll of the monk) קודם מגיע הפלאף ואז המכניקה. בלי זה ממש קשה לי להתייחס למגניבות של הצ'ארמים.
דבר אחרון - מה זה משאלה? איך זה אמור לעבוד? אל תחשוב D&D, תחשוב אקזאלטד. באקזאלטד יש לעולם סט חוקים אחר לגמרי.
תודה על המחמאותPeskyTiger אמר/ה:נחמד מאוד. רק שתי הערות מצידי:
Ground Shattering Impact - מגלגלים נזק בשלב 8, אז "קוביות נזק בשלב 10" לא מסתדר.
Falling Star Form- לא כל כך מסתדר לי מבחינת התאור התעלמות ממחסרי פציעה.
חוץ מזה, עבודה יפה.
קודם כל, תודה על המחמאה ועל העזרה- ממש עזרת לי הפעםTaleOfSorrow אמר/ה:Ground Shattering Impact - רוב הנשקים עושים כבר נזק שהוא חודר שריון (חצי מהספיגה) לכן לא ברור לי אם הנזק עדיין חודר שריון או מתעלם לחלוטין, הצעה שלי היא שהתעצומה מתגברת את המכה ,אם המכה לא חודרת שריון אז שתהפוך לחודרת שריון, אם היא כבר חודרת שריון אז שתתעלם ממנו...
Catching The Tail Of A Star Technique - קצת יקר אני חושב, הייתי שוקל לשנות במקום לטיק לפעולה אחת (כלומר עד שמתחדש ד"מ) ואז להשאיר את המחיר ובנוסף להוסיף (רק אם אתה מתחבר לזה) לפלאף שהדמות "מניפה את הפטיש ומנחיתה אותו לקרקע, ניצוצות של מהות עפות לאוויר ומרימות איתן אבק" או משהו כזה![]()
וזהו, כל השאר מגניב בהחלט...
אהה... אילו המונחים של הגירסה העברית, נכון? (לא הייתי מפורש מספיק בהודעה שלי, אני חושבPeskyTiger אמר/ה:1. מאנה
2. ד"מ
3. כיונון (?)
4. מחסר
5. חבטה
6. קטלני
7. חמור
8. יצור חושך? יצור אפלה? יבינו אותך עם כל אחד מהם.
9. אומץ
10 . קשיחות?
11. ספיגה.
תודה על העזרהPeskyTiger אמר/ה:אלה המונחים ככל שאני מכיר אותם. במה שלא הייתי בטוח, סימנתי עם סימן שאלה.
אני מעדיף לא להסתבך עם עוד מכניקה- אני ממש לא אוהב את הקטע הזה בנשגבים.TaleOfSorrow אמר/ה:שתי עמידות לאותה אומנות? מעניין.... מה שאתה יכול לעשות במקרה כזה הוא לפתח תעצומות שהן מקבילות אבל כל אחת הלכה לרעיון קצת אחר (בדומה למה שאני ופסקי כתבנו בQuivering Hand Style)
אתה יכול לרשום במכאניקה של העמידה השנייה שהיא עושה נזק "קדוש" במקום "חמור ליצורי אופל" יבינו לבד...
בסה"כ נראת לי סבבה למרות שעד עכשיו אני עובד מהזיכרון לגבי כל התעצומות עד שאני אפסיק להתעצל ולהעתיק את הספר למחשב הזה![]()
אולי הייתי מוסיף שמי שלמד את שתי העמידות יכול להפעיל את השנייה בחצי מחיר ולהחליף בינהן בצורה רפלקסיבית בעלות של 1 מאנה בתחילת הפעולה שלו.