Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
זמן הלימוד של תעצומה מחושב לפי דירוג היכולת (לתכונה מועדפת) או יכולת + מהות (לתכונה לא מועדפת) 'ימים'.
זמן האימון המינימלי ב'יום' הוא 8 שעות ביום.
האם דמות שרוצה ללמוד 2 מצוינויות של יכולת מועדפת יכולה ללמוד אותן ביום אחד (16 שעות)?
מה ההגיון מאחורי הגבלת זמני האימון ל8 שעות ביום? אם נעשה חישוב מהיר - 8 שעות לשינה טובה אם מגזימים, שעתיים מקסימום להכין אוכל ולאכול אותו - עדיין נשארות לך 6 שעות שאפשר לנצל לאימונים. אז מה מונע ממני מלהתאמן עוד בכל יום, וכך ולהתאמן פחות ימים? או אפילו להתאמן 24 שעות ביממה, ולבצע כל הזמן בדיקות סיבולת כדי לראות אם אני מתמוטט מעייפות.
אני מבולבל פה. למה כולכם מדברים על מקסימום? אל תחשבו על זה כעל מספר. כנסו לראש של הדמות. אתם רוצים ללמוד משהו, אז אתם תשקיעו כמה זמן שרק יש לכם. אומרים לכם שמינימום זמן למידה הוא שמונה שעות. זה אומר שאפשר כל יום ללמוד גם 16 שעות. זה לא יקצר את התהליך. זה פשוט אומר שמה שתלמדו בשמונה שעות שווה פחות או יותר למה שתלמדו ב-16 (בטח מטעמי עייפות).
זה נראה לי די ברור..
ולשאלה העיקרית:
אני חושב שבעצם אומרים לך שאתה צריך להקדיש את מרבית היום ללמידה. אם היו רוצים לעשות את החישוב בשעות היו עושים את זה. אבל לא עשו. עשו בימים. זה אומר שאתה צריך להקדיש את עיקר היום ללמידה, ולכן אין לך זמן ללמוד עוד דברים. אני משער שהזמן שנותר מיועד לקטול מיני יצורים שנוטים להפריע לנשגבים...
לא קצת קנטרני לנסות ולקצר זמני אימון? אולי פשוט אפשר לקבל את זה שלדמות לוקח X ימים כמו שכתוב ולא להתעסק באם אני יכול "לגלח" עוד איזה שעתיים ביום מהשינה ולאכול יותר מהר בשביל לקבל עוד רבע שעה ביום ולקצר לי את האימון ב10%?