איך לא הבנתם? זה יסודן אש... הוא מקור אש, הוא מאיר, חם ומפחם...the Nerubian אמר/ה:אני המקור ואני הוא האור, אני הוא החום ואני הפיחום
מי אני?
גורגון, ללא ספק.קשקשי ברזל על גופי ומתכת בראשי, הולך על ארבה אני וטון משקלי, לא מעופף ולא שוחה, אם תנשום את גזי לאבן תהפוך. מי אני?
the Nerubian אמר/ה:תשובתו של שרון מתקבלת- זהו גולם בשר(הדוקטור-פרנקנשטיין, כוח החיים של הגולם, לפחות לפי מו"ד, הוא נשמה כלואה ממישור האדמה, וחשמל מרפא את הגולם עבור נק"פ אחד\על כל 3 נקודות נזק שהיו אמורות להגרם).
חשוב בראש טוב- בעצם, ברע
נשיקה ממני היא קללה נוראה
די פשוט.
חידה:
"we are (answer), resistence is useless"
רמז: זה עולם עתידני.
רמז 2: 7 מ-
למעשה, התשובה לחידה שלי היא "ווארגויל", וכן, אני מדבר על הראש המעופף והמרושע, שנשיקה ממנו עלול להפוך את הקורבן לווארגויל בעצמו.Exploring Wizard אמר/ה:the Nerubian אמר/ה:תשובתו של שרון מתקבלת- זהו גולם בשר(הדוקטור-פרנקנשטיין, כוח החיים של הגולם, לפחות לפי מו"ד, הוא נשמה כלואה ממישור האדמה, וחשמל מרפא את הגולם עבור נק"פ אחד\על כל 3 נקודות נזק שהיו אמורות להגרם).
חשוב בראש טוב- בעצם, ברע
די פשוט.
כמובן, אלו הסוהרסנים מ"הארי פוטר".
לפעמים אני נראה כמו ציפור, לפעמים כמו חיה,
לוחם אני, לרשות האופל בא.
אני בא תמיד בקבוצות,
ובני-אדם אוהב לבשל בקדרות.
מי אני?
האמת שגם אני חשבתי שאנחנו דבקים במפלצות קלאסיות(מספר המפלצות הראשון, גרסא 3\3.5).חשבתי שאנחנו משתדלים לדבוק למפלצות קלאסיות
הנה קלאסי:
לפעמים אני חיה לפעמים אני דוממת
שומרת על ביתי באהבה עיוורת
אותך אפתה באורות הקסומים
אדמה אני עובדת בלילות האפלים
the Nerubian אמר/ה:למעשה, התשובה לחידה שלי היא "ווארגויל", וכן, אני מדבר על הראש המעופף והמרושע, שנשיקה ממנו עלול להפוך את הקורבן לווארגויל בעצמו.Exploring Wizard אמר/ה:the Nerubian אמר/ה:תשובתו של שרון מתקבלת- זהו גולם בשר(הדוקטור-פרנקנשטיין, כוח החיים של הגולם, לפחות לפי מו"ד, הוא נשמה כלואה ממישור האדמה, וחשמל מרפא את הגולם עבור נק"פ אחד\על כל 3 נקודות נזק שהיו אמורות להגרם).
חשוב בראש טוב- בעצם, ברע
די פשוט.
כמובן, אלו הסוהרסנים מ"הארי פוטר".
לפעמים אני נראה כמו ציפור, לפעמים כמו חיה,
לוחם אני, לרשות האופל בא.
אני בא תמיד בקבוצות,
ובני-אדם אוהב לבשל בקדרות.
מי אני?
התשובה לחידה שלך- אולי מכשפה(HAG)?
האמת שגם אני חשבתי שאנחנו דבקים במפלצות קלאסיות(מספר המפלצות הראשון, גרסא 3\3.5).חשבתי שאנחנו משתדלים לדבוק למפלצות קלאסיות
הנה קלאסי:
לפעמים אני חיה לפעמים אני דוממת
שומרת על ביתי באהבה עיוורת
אותך אפתה באורות הקסומים
אדמה אני עובדת בלילות האפלים
התשובה היא בוודאות דראידה- לפעמים היא אישה, לפעמים חלק מעץ, שומרת בכל מחיר על העץ שלה, שהוא ביתה ומקור חייה, לעיתים מפתה דמויי אדם, מטילה עליהם הקסמה, ושולחת אותם להגן על אזור העץ שלה, והיא מטילה לחשי דרואיד, כך שהיא עובדת את האדמה.
חידה:
איני פסיכי משוגע, אך על כולם אזרוק עוגה
חלקי גמד, חלקי אדם, אבל אני האפלה
אני חיוור ממש כמו מת, אבל תמיד אני צוחק
פגיון מורעל, וזה סופך- עינויים לנשמה
מי אני?
קל, לכל מי שטרח לקרוא אי פעם בספר...
Wolf's Bite אמר/ה:כיוון שהוא פתר-
עושה בולולולו
אבל לא קתולהו
אני לא צבעוני,
וגם לא לבקן,