• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מנוע האפוקליפסה [ואנור] עדכון חדש: תמצית מפלצתית

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Icel
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
וואו,רעיון מגניב ביותר. אני חושב שיש עוד מה לחדד את המהלכים,אולי באופן שיתאימו אישית לכל סייע,,כדי שהדבר ירגיש קונקרטי יותר. בנוסף, לא ברור לי למה בסוף כל מפגש כמעט יש חיכוך עם סייעות,הרי יתכן מאוד שרובם יסתיימו כשהדמויות בתוך מבוך או מסע.
אולי עדיף שבכל פעם שהדמויות מתהוללות או מגיעות לנקודת יישוב?

כן, כדאי אולי לשנות את הזמנים שבהם יש חיכוכים. סוף כל מפגש זה טוב בשביל צללים אורבניים. טוב פחות בשביל עולם המבוך.
מצד שני - במהלך הוללות כבר עכשיו יש סיכוי להסתבך ובמהלך משא ומתן כבר יש קלף מיקוח שיכול להיות פשוט חוב של האדם הספציפי בסיעה.

rui אמר/ה:
נראה מעניין :)
יש מצב שתשחררו את זה כקובץ PDF? זה פחות נוח להיכנס לדף כל פעם (וכשאני מעתיק את זה הוורד משתגע והופך כיוונים).
אוקי.

פלדריק אמר/ה:
וואו,רעיון מגניב ביותר. אני חושב שיש עוד מה לחדד את המהלכים,אולי באופן שיתאימו אישית לכל סייע,,כדי שהדבר ירגיש קונקרטי יותר. בנוסף, לא ברור לי למה בסוף כל מפגש כמעט יש חיכוך עם סייעות,הרי יתכן מאוד שרובם יסתיימו כשהדמויות בתוך מבוך או מסע.
אולי עדיף שבכל פעם שהדמויות מתהוללות או מגיעות לנקודת יישוב?
המטרה היא שכל קבוצה תיצור את הסיעות שלה, אז אני לא רואה איך אפשר להתאים את המהלכים באופן כללי לסיעה מסויימת.

הוספתי קישור למהלכים בתור קובץ Docs. אפשר להדפיס/להוריד בתור PDF, כרצונכם.

לגבי סוף המפגש: אני לא רואה את זה בתור "החיכוך הוא בסוף".
מהלך סוף המפגש נועד לבצע Recap של מה שעברנו במפגש ולהדגיש נקודות ציון חשובות, עליהן מקבלים נק"ן או שבעקבותיהן משנים קשרים. זה לא משנה באיזה נקודה במשחק נמצאים, ברגע שהמפגש נגמר, עוקבים אחרי הדגשים של המהלך.

מלבד זאת, מה זה משנה אם סיימנו את המפגש במבוך, או במסע? בניגוד לצללים אורבנים, ההשפעה של סיעה אינה מוגבלת לסביבה האורבנית. אתם יכולים לזחול במבוך ולפגוש שם גובלין כלוא, שהוא בכלל חלק מסיעת "צללי גטבטור", ארגון חופש מחתרתי שמעוניין לסיים את משטר העבדות באיי הדקרים. אם שחררתם את הגובלין ועזרתם לו לברוח במהלך המפגש, כאשר המפגש הסתיים- גם אם אתם עדין במבוך- אתם יכולים להחליט שהמוניטין שלכם עם הסיעה עלה ב-1, כי הגובלי יזכור אתכם בעתיד (זה יכול להיות גם רק דמות ספציפית, שהתחבבה איתו). מצד שני, כנראה שדי עצבנתם את חסידי זהנקיר בפעולה הזאת.
(אם רוצים להשתמש בסיעות כלליות יותר, אפשר להגיד שהאסיר הגובלין שייך לסיעת העולם התחתון, איתה המוניטין עולה ב-1, ואילו המוניטין עם רשויות החוק נפגע).

אפשר להתייחס לזה בצורה אחרת, בסוף המפגש, שאלו את עצמכם "מי שמע על הפעולות שלכם במהלך המפגש הזה, ואיזה השפעה תהיה לכך על המוניטין שלכם?"

עדכון חדש באתר: העלנו את חוק מהחוקים הנחוצים ביותר למשחק השוטף לצפייה חופשית באתר - יצירת הדמויות, המהלכים הבסיסיים והמתקדמים, כל מקצועות הליבה וחוקי המנחה.
http://vanor.co.il/srd/main-911

עדכון חדש באתר: פוסט בבלוג הסוקר חלק מההתפתחויות במכאניקה של עולם המבוך דרך ספרי ההרחבה שיצאו לשיטה, ספציפית בנושא הנטיות-דחפים והגזעים, עם כמה רעיונות לפיתוחים נוספים בעתיד.
http://vanor.co.il/blog/races-and-drives-1009

סוג ציוד חדש לואנור, הלוקח השראה מהעולם של משחקי The Witcher - תמציות מפלצתיות. שיקויים הנרקחים מחלקי מפלצות ומעניקים למשתמשים בהם חלק קטן מיכולותיהן.
http://vanor.co.il/blog/decoctions-1086

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה