• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מהדורה 4 התקפות יומיות היתקלות ולפי רצון (מה' 4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
תגידו אם יש חבורה שתוקפת דרקון יש מצב שהם חותכים לו את הכנפיים ככה שהוא לא יוכל לעוף
או קוטעים למטיל לחשים את היד החזקה שמחזיקה את האביזר ככה שהוא לא יכול "לעשות " לחשים
וגם האם אפשר להדוף מתקפות עם מתקפות אחרות שהן לא הפרעה מיידית

וגם האם אפשרי לעשות מצב שבו כהן נלחם בכהן של אותו אל אם כן אז איך זה מתבצע (הרי זה לא נראה שהאל ייתן לכהן אחד ולשני אותן כוחות)

לכל אלה שלא חובבים ריאליסטיות לא לענות על הפסקה האחרונה.

נו באמת, ככה זה לא יפסק לעולם: תנו לו קישור דאמט!: http://www.pundak.co.il/

וללומיוס דארקונג׳ל (שם מסובך :wink: ):
1. בעיקרון כן, אבל זה ממש קשה ולא מכוסה ע״י החוקים- ככה שצריך חוק בית
2. מטילי לחשים לפי 3.5 לא חייבים דווקא יד כדי להטיל לחשים, אבל אם אתה קוטע לו יד עם אביזר (מצריך חוק בית) אז זה עוזר כי אין יותר לאביזר השפעה
3. לא, כול התקפה לוקחת זמן מסוים (המתבטא בסוג הפעולה) אם הפעולה היא לא הפרעה מיידית/ חופשית/ אין פעולה אז אי אפשר להספיק

אמשיך אחר כך

אני לא בטוח אם זה חוק בית של השה"ם שלי, אבל זה נשמע לי הגיוני. כשנלחמים מול יצורים שהכנפיים הם בגודל של בערך 3/4 הגוף שלהם, ונראלי שהכנפיים גם צריכות להיות כרומיות/נוצתיות (למשל: דרקונים, אבל לא גרגויל, שהכנפיים שלו הם חצי מהגוף שלו והן מוצקות למדי) ומורידים לו חצי מהנק"פ מניחים שהכנפיים שלו מלאות בחורים/נמרטו לו הרבה נוצות ולכן הוא לא יכול לעוף עד שהוא יגרום להן להתאושש בעזרת ריפוי או מנוחה ממושכת. בעיני זה הגיוני למדי.

זה חוק בית, לדעתי הוא מחליש מאוד את היצורים בעלי הכנפיים
4. למה ששני כוהנים של אותו אל לא ילחמו? אין סיבה אלא אם זה אל של שלום, אבל הם צריכים סיבה להילחם, כי הם באותו צד, אם זה נגיד קרב של כבוד על מה לעשות באיזשהו מקרה אין בעייה- כול כוהן מבין את הדת אחרת

אם יש סיבה מוצדקת למה הם נלחמים, אין סיבה שהאל שלהם לא יתן להם כוחות. אם אין, אז הם עוברים על הקוד של האל שלהם ומאבדים את הכוחות לתמיד.
לגבי כריתת אברים, הנושא הזה עולה כאן מידי פעם, והתשובה היא לא. בעצם תמיד שאתה נלחם עם מישהו אתה מנסה לכרות לו איברים, ואת זה מיצגים גילגול התקיפה שלך מול הדרג"ש של האויב. אז למה שלא נצליח באמת לכרות איברים? כיוון שמו"ד היא לא שיטה ריאליסטית, ואין הסבר הגיוני לנק"פ, ממילא כשהוא מגיע ל0 הדמות מתה בלי שלבי ביניים. אין הסבר. ככה זה ב3.5, ב4 אולי הנק"פ עובד טיפה אחרת אבל הרעיון זהה.

רק כי ההודעה שלך עצבנה אותי אני מעיר שאתה גם טועה, וב- 1- אתה מתעלף. ב0 אתה "מוכה".

וזה גם כל כך לא רלוונטי וקטנוני, כי דמות מעולפת היא דמות מתה אם אין כהן קרוב. ואם הצליחו להוריד מישהו לנק"פ שלילי כשיש כהן קרוב, יש בעיה רצינית כאן.

WTF?! חצי מההודעה נמחקה
רשמתי שבמהדורה 4 לאחר שאתה יורד מתחת לחצי מהנק״פ אתה הופך למדמם, ויש חוק בית בפאה ה-21 שעושה שיש מחסר למדמם, אז כן יש שלבי ביניים

וזה לא נכון, יש מלא יכולות שמאפשרות לך להילחם זמן קצר אחרי שאתה מתחיל לגסוס, לפחות ב-3.5
ובטעות שלי אתה צודק

הריאליסטיות היא בעיני המתבונן לדעתי, כי אם אתה רוצה מו״ד היא הכי לא ריאליסטית ויש בה מליון פגמים- אבל אם אתה מתאים את הריאליסטיות שלך למכאניקה (ולא להפך) העולם הופך לריאליסטי

מה שאתה אומר שקול ללהגיד שלברברים יש התקפת מבט של בודאק כי יש כשרון שנותן לי תוסף 4+ לווידוא פגיעות חמורות. אתה אמרת טעות, ואומר שאני טעיתי בדבר אחר בגלל שיש כשרון שנותן לי דבר שלישי. מזל טוב!

:|

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה