• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

התוכניות שלכם לאייקון

אז, עוד שבועיים ויומיים (אבל מי בודק :) ) אייקון מגיע, ואני כבר מתכנן את הכנס שלי. מרביתו כנראה יהיה בדוכן של הפונדק הוצאה לאור, לצד שער כניסה, העמותה והוצאת גיבורים. כמובן שאלופי האור יהיה שם, אבל גם אני ואשמח לפגוש פונדקאים :)
אני לא בטוח שיהיה לי זמן להשתתף בארועים בכנס, ובינתיים גם לא מצאתי משהו שווה במיוחד (אני פשוט לא מסתדר עם התוכניה באתר אייקון... לא מבין את התצוגה הגרפית של טבלה...) אבל ממשיך לחפש

אני כמובן מגיע, רק ליום הראשון (הדרכת טיול ביומיים האחרים) ואני אשתתף בסדנה של הכנת גלימה, בליגת ההרפתקנים (דמות בדרגה חמש! הידד!) ואני גם רוצה להצטרף לאגודת מגלי הארצות, ובנוגע לזה רציתי לשאול-הדף שבאתר של פאיזו ממש לא מלא וממצה, אין שם מקום לכשרונות, סקילים או פירוט של יכולות מיוחדות, שלא להזכיר רקע. מה לא בסדר בדף הזה?

yds אמר/ה:
אני כמובן מגיע, רק ליום הראשון (הדרכת טיול ביומיים האחרים) ואני אשתתף בסדנה של הכנת גלימה, בליגת ההרפתקנים (דמות בדרגה חמש! הידד!) ואני גם רוצה להצטרף לאגודת מגלי הארצות, ובנוגע לזה רציתי לשאול-הדף שבאתר של פאיזו ממש לא מלא וממצה, אין שם מקום לכשרונות, סקילים או פירוט של יכולות מיוחדות, שלא להזכיר רקע. מה לא בסדר בדף הזה?
אתה מדבר על להכניס את הדמות לאתר של פאיזו? כי זה לא המקום לדף הדמות שלך אם כן. אתה צריך לקחת דף דמות נורמלי ולהכניס אליו את כול הדברים, אבל האתר נועד רק לעניין של לעקוב אחרי ההרפתקאות שהדמות שלך עושה.

בנוגע לדיון, אני בא לאייקון לכול הימים, כנראה אהיה עם חברים. בכנסים האחרונים לא נרשמתי כמעט למשחקים או הרצאות ואני מתחרט על זה קצת, אז אני אנסה להירשם לדברים בכנס הזה. בגדול, אלו התוכניות :)

padron אמר/ה:
אני מגיע לכל שלושת הימים. תכנייה די מלאה (יש לי כרטיסים ל14 אירועים) אבל יש הפסקות להסתובב.
יש מישהו שהולך להגיע לחידון הפאב ביום רביעי?
נשמע ממש עמוס :) זה גם משחקי תפקידים וגם הרצאות?

Hell lord אמר/ה:
שאלה-ימכר באייקון מגדיר המפלצות של פאת'פיינדר? אני רוצה לקנות אותו, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום...

עדיין לא סיים תרגום, אבל בדוכן שלי יהיה כמובן את ההרפתקאות מגילות העוצמה ואלופי האור ;)

בסוף מצאתי שתי הרצאות מעניינות, אחת של חגי אלקיים על "מלאניסטר עד טרמאפ" ו "והרצת לבתך", למרות שאני בינתיים מתמקד במשחקי לוח...

The Time אמר/ה:
[post]652669[/post] בשיטה חדשה ומגניבה בשם Blades in the Dark
אני חושב ששמעתי על השיטה (כאן בפורום?) - זה סטייל פנטזיה ומרוצללים?

זו שיטה שמומנה בקיקסטארט לפני כשנה וחצי. במשחק המקורי השחקנים שולטים בגנבי-על עם כנופיות ואנשי קשר בעיר של סטימפאנק ושל קסם שחור. למרות זאת, The Time מריץ בשנה האחרונה בכנסים משחק כנס שבו הוא התאים את דפי הדמות לעולם המערכה של מרוצללים ולטענתו השיטה הזו עושה סיפורי מרוצללים טוב יותר מאשר השיטה הרשמית של מרוצללים. עוד לא יצא לי לשחק בעצמי כדי לבדוק.

אכן כדברי נרוביאן - להבים באפלה היא השיטה החביבה עלי כרגע, עם עולם עשיר ישר מהקופסא, קהילה בלתי רגילה בגוגל+ (כן כן, בגוגל+, נשבע לכם) שיוצרת תכנים חדשים כל הזמן, וכמה רעיונות מקוריים מאוד לגבי איך משחק יכול להתנהל - כולל האפשרות של השחקנים להגיד לי בתור מנחה "לא, זה לא מה שקורה עכשיו" על כל דבר שאני אומר (עם חוקים מסודרים לאיך זה עובד!) וכללים פשוטים לאיך לעשות פלאשבקים באמצע האקשן לסצנות קודמות שבהן הדמויות ערכו תכנונים, הכנות, בריתות וטקסים אפלים.
אני מריץ כרגע שתי קבוצות בעולם המוכן של השיטה, אחת לשחקנים וותיקים ואחת לשחקנים חדשים לגמרי בלי שום ניסיון קודם, שתיהן הולכות נהדר (קבוצה אחת ביימה במפגש הקודם בגידה כפולה בשד רואה כל, השנייה עסוקה בפוליטיקה פנימית של הכת שלהם כששני שחקנים נאבקים על התואר "ראשת הכת").
אחד המשחקים שלי באייקון הוא משחק בעולם המוכן של השיטה, המשחק השני הוא המשחק שהרצתי בעבר בעולם של מרוץ צללים, עם התאמות מינימליות (ברמת הלהחליף 12 מילים ואת רשימת הציוד) לשיטה.
נשמע לכם מעניין? בואו למשחקים שלי, לעולמות שכולם אפלה :twisted:

כל ההכנות לאייקון הושלמו :)
הרפתקאות וספרים מגניבים של מבוכים ודרקונים וגם פאת'פיינדר - check!
רולאפ חדש דנדש של דרקוניקון - check!
מנחים והרפתקאות לשער כניסה - Check!
בואו לפגוש אותנו בדוכן חנות גיבורים, בשיתוף הפונדק והעמותה. אם עדיין לא רכשתם את אלופי האור, ההרפתקה החדשה שלנו, זה הזמן :)
IMG_20161017_163420317.jpg

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה