• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

השמדה בקרב בלתי מנוצח (המשחק חודש)

"יש לי אותם." הוא מכחכח בגרונו "בתור התחלה, יש עוד בערך יומיים בינינו לבין הפלישה. הצבא שיתקוף יהיה חזק יותר מזה שתקף את אירדן, והפעם הקסטור לא יתערב בקרב. גם גוקט לא ישתתף בקרב. חוץ מזה, האלפים כנראה עדיין בחיים. השאר מתכוונים לעבור לניקטיליוס ולדווח לו, ומחר בבקר להמשיך בחקירה. ככל הנראה נתאחד שוב קצת לפני התקיפה." הוא עוצר לרגע "זה הכל אני חושב. שאלות?"

IN
הפנים של איבן מאבדות את התווים הלחוצים מעל לגבות ובצבע שבקימור האף. חיוך כמעט ועולה על פניו, אבל הוא דוחה אותו, לעכשיו. "שתיים עולות לי. מה אנחנו עושים למען האלפים, ואיזה פרטים אתה יודע על הרכב הצבא שמתכונן לפלוש לכאן? אם אין את השדים ואת גוקט, יכול להיות שיהיה מדובר בקרב בסיסי למדי של אורקים וגובלינים."
אני לא אשאר כאן אם זה כל מה שיש. אני אדבר עם הטיטאנים, כמובן, אבל אני לא אשאר כאן בשביל לבזבז את הזמן על דברים שהעיר הזו בנויה נגדם.
OUT
עריכה: אני עכשיו בלחץ-על של מסיבות אחרונות, כי כל החברים שיש להם תכניות לעשות מסיבות יומהולדת וכו' בזמן הקרוב הקדימו אותן כדי שאני לא אתקע בבסיס על המסיבה שלהם.
איזה נחמד מצדם.

"למעשה, סביר להניח שהקרב יהיה קשה יותר מזה על אירדן. הלחשים אמרו לנו שהצבא שיגיע יהיה חזק מזה שתקף קודם. גם תולעים ככל הנראה יהיו כאן, ואין סיבה לצפות שהעוגים המאגיים יעדרו. גוקט, אם אינני טועה, לא היה גם בקרב הקודם. על כל פנים, אני חושב שהעניין עם האלפים היה שהם מעולם לא הותקפו - ליה העלתה את החשד שהם פשוט הטילו אשלייה על היער שלהם והסתלקו. אנחנו מתכונים לבדוק אצל ניקטיליוס אם ההשערה הזו נכונה. אם לא, נראה מה הלאה."
הגמדים מבינים פתאום משהו מוזר - פאפיו מדבר אליהם בגמדית שוטפת.

IN
"אב...-" איבן קוטע את עצמו כשהוא מבין שהוא מדבר גמדית עם משהו שהוא תפס פעם כסוג של כלב, בערך. קסם. הם באים בהרבה צורות. עוד מעט הם יתחילו לגרום למתכת לרקוד ולזמר. אם הם יעשו את זה, אני חושב שזו כבר תהיה כפירה, למען האמת.
איבן משתעל, בתקווה להסתיר את ההפתעה הקודמת מתחת למסווה מנומס יותר. "אבל העיר הזו מוגנת הרבה יותר טוב, לדעתי, והצבא שלה לא ייצא מהחומות בתור ההתחלה. והפעם אנחנו נלחם בצידם של הטיטאנים. בלי הקסטור של השדים וגוקט, אני חושב שהיתרון דווקא יהיה שלנו, אם נתכונן כמו שצריך לעניין התולעים.
המפקד גימבד, אני מבקש רשות לשתף את פאפיו במאמצינו, אם הוא רוצה לבוא איתנו לדבר עם הטיטאנים ולעזור להתכונן לקרב, כמובן."

"הו כן כן בודאי כלב מדבר יעזור מאוד לשכנע את הזאבים אני חושב כן. למרות שהם תמיד עוזרים בהחלט. מי זה גוקט הזה שמדברים עליו כולם הא?"

IN
לשכנע?
"גוקט הוא ה...יצור, אני מניח, שמנהיג את הצבא של גראומש, הצבא שינסה לפלוש לכאן. הוא משתלט על יצורים אחרים ומשתמש בהם. עם השיטות שלו הם מפעילים את התולעים הסגולות." איבן מנסה להסביר, ולא יוצא מרוצה מהתוצאה.

"על אילו טיטאנים המפקד גימבד מספר, אתה מתכוון. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש אותם.
לפני כל העניין הזה עם הקסטור וגראומש, אני חיפשתי אותם, אתה יודע."

חיפש אותם? טיטאנים? אבל.. מה?
פאפיו מקמט את אפו "טיטאנים.. לאיזה מישור אתם עוברים בשביל לפגוש אותם? פגישה עם חוצנים במישורי הבית שלהם עלולה להיות מסוכנת, אתם יודעים. לא פגשתי אף אחד אף פעם, אני וצה לציין, וגם לא שמעתי עליהם מאף אחד אמין."

מישור? מסוכן?
קסם לא נותן שליטה מיטבית בשפה, אני מניח.
או שהוא מדבר ג'יבריש בכוונה? אולי הוא מבולבל?

"אני לא בטוח איפה הם. המפקד גימבד יודע, אולי. אני לא בטוח אם אנחנו באותו עומק כמוהם באדמה כרגע, אבל אני חושב שאם הם צפויים להגן על העיר, סימן שהם לא כלואים כמו אלו שהיו מתחת לממלכה שלנו, ואז הם בטח דואגים שהדרך אליהם תהיה בטוחה. אני לא חושב שהרבה יצורים יכולים להפריע להם לעשות את זה, באופן כללי."

OUT
שתי סיבות לדאבל פוסט:
א. המשחק לא זז. זה לדעתי כי אנתרקס לא חזר עדיין.
ב. אני מתגייס מחר, ויוצא בעוד שעה וחצי מהמחשב, אני אדאג להתחבר ולהשתתף כשאני חוזר. בתקווה אני אהיה מסונכרן עם אנתרקס.

אבל במקרה הצורך, דב"שוני.

OUT
נראה לי שאנחנו קצת מחכים לאנטרקס.
בהצלחה בצבא. כמה זמן הטירונות שלך? (תלפיות עושים 03?)
ואני גם לא אהיה על המחשב איזה שבוע ואחרי עוד שבועיים ככה שאני אהיה זמין יהיו עוד שבועיים (טיול) ככה שנראה לי שאפשר לעשות הפסקה קצרה.

OUT
אני מסיים טירונות ביום כיפור.
אולי אז יהיה לי זמן אמיתי.
אולי אני אצליח להגיב גם בחג הזה, ראש השנה.
אבל שיחקתי אחרון, אז מישהו צריך לעשות משהו כדי שאני אשחק.

שומו שמיים, אלוהים אדירים, אני לא מאמין, האנטרקס חזר! הייתי בטוח שהמשחק כבר אבד לתמיד.
טוב, נראה שלא כדאי להקדים לקבור חתול. אבל אני חושש שעדי ואייס כבר לא בסביבה.
ואם כבר מדברים על זה... גם אני לא ממש. לפחות לא רוב הזמן, לפחות לא כרגע ספציפית :?
ואתה?

אני מניח שכולנו פחות או יותר כמעט לא כאן.
אני חוזר הביתה פעם בשבועיים לשלושה ימים..
אני יודע שאייס גם התגייס והוא כרגע (אם זכרוני אינו מטעני) לומד באונברסיה במסלול תלפיות.
עדי האמת אין לי שמץ של מושג..
אני מניח שלהחיות את המשחק תהיה משימה בלתי אפשרית, אבל מצד שני חבל לי לא לסיים אותו צעד וחצי מהסוף..

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה