• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז הרפתקה ראשונה ל sifrp

אגב, בנוגע למטריקס השני, הוא קוצר בערך בחצי מהאורך. היה אמור להיות קטע ממש ארוך בהתחלה עם גוסט וניובי (ניו היה אמור להופיע כשעה ורבע אחרי תחילת הסרט) ומאבקם להניח את ידם על מסר שהעבירה להם איזו ספינה שהייתה הראשונה שצפתה בגודל המלא של צבא המכונות- עוד על העניין ניתן למצוא במשחק מחשב Enter the Matrix (שבו השחקן זוכה לשחק את הסיפור הזה) ואנימטריקס, שמפרט את סיפור הספינה.

דג אמר:
"זה לא קשור. מה שפסקי אומר זה שאם יש שני ספרים באותה רמה למבוכים ודרקונים, ושניהם עולים 50 ש"ח, ואחד הוא 100 עמ' ואחד הוא 120 עמ', זה אומר שכדאי יותר לקנות את ה-120 עמ' כי זה פחות שקלים לעמוד? ברור שלא."

אני חייב לציין שיש שיקול מסוים שיגרום לך לקנות את הספר בן 120 העמודים. פשוטו כמשמעו, יקח לך יותר זמן לקרוא אותו=>תהנה במשך זמן ארוך יותר. זה, כמובן, שהאיכות שלו זהה לזו של הספר הקצר יותר.

ההבדל בין ספר לסרט הוא שאת החלקים שלא מעניינים אותך בספר אתה לא ממש חייב לקרוא.
בוא נשאל את זה אחרת:
יוצא ספר. כעבור שנה יוצאת גרסה עם מעט תוספות (לא מעניינות ככל שיהיו) באותו המחיר.
אתה תקנה את הגרסה עם התוספות.

סמוך עליי שבשביל אותו המחיר תעדיף שיהיה לך יותר חומר. בלתי שימושי, בלתי רלוונטי ומטומטם ככל שיהיה.

1. למה אני צריך לסמוך עליך בנוגע למה שאני ארצה או לא ארצה לעשות?
2. אבל זה לא אותו תוכן, לא בזה מדובר. מדובר על מישהו שאומר "אני לא הולך לראות את הסרט הזה, כי הוא רק 90 דקות, כשיש בחוץ סרטים של שלוש שעות - הם בטח יותר שווים". אורך הסרט\ספר לא משפיע על כמה הוא שווה את המחיר.

אתה צודק. אבל אדם יכול לשפוט ולהגיד "אני לא חושב שהם יצליחו לעשות הרפתקה משהו ב-16". כמובן שאם יגלה שהם כן הצליחו הוא כנראה יקנה אותה.
ה"ויכוח" פה צריך להיות על האם אפשר לעשות הרפתקה ב-16 עמודים שהיא לא פחות מגניבה מאחת עם 32. במקום ל"התוכח" על האם זה לא בסדר מצד אנשים להניח ש-16 עמודים זה מעט בשביל הרפתקה טובה.

פסקי- השאלה אם היו נותנים לך סרט באורך שלושת רבע זמן מסרט רגיל כמה טוב שהיה לא היית מרגיש דפוק?
העניין ב16 עמודים זה לא שמישהו סופר מחיר לעמ' אלה זה שב32 עמ' סביר להניח שיהיה יותר תוכן מעניין בהנחה שזה אותו כותב. ואני מדבר איתך על שני ספרים שראית לראשונה ולא ספר אחד ש"ניפחו אותו"

PeskyTiger אמר/ה:
לא, לא הייתי מרגיש דפוק אם הסרט היה טוב ומתומצת. אני לא יודע מה יש לכם, 16 עמודים זה המון להרפתקה, לדעתי. כלל הטקסטים שלי לרוב לא עולם על עמוד - שניים.
יכול להיות, אני הייתי מרגיש שבא לי עוד ואין. ושהיה להם מספיק יצירתיות רק לשלושת רבע זמן סרט. ואני לא מדבר על כמות הדפים אלה על הרעיון הכללי..אני לא באמת מבין בהרפתקאות.

daniel12b אמר/ה:
PeskyTiger אמר/ה:
לא, לא הייתי מרגיש דפוק אם הסרט היה טוב ומתומצת. אני לא יודע מה יש לכם, 16 עמודים זה המון להרפתקה, לדעתי. כלל הטקסטים שלי לרוב לא עולם על עמוד - שניים.
יכול להיות, אני הייתי מרגיש שבא לי עוד ואין. ושהיה להם מספיק יצירתיות רק לשלושת רבע זמן סרט. ואני לא מדבר על כמות הדפים אלה על הרעיון הכללי..אני לא באמת מבין בהרפתקאות.
ולא קרה לך אף פעם שראית קטע בסדר\סדרה\ספר\יו ניים איט, וחשבת 'אפשר לקצץ'?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה