• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הרפתקה מקורית במיוחד...

KORTOLMACK

פונדקאי ותיק
לכל מי שמתכוון ללכת להרפתקה:"אנשים קטנים-צרות גדולות":נא לא לקרוא מסמך זה.
הכנתי הרפתקה:
בכפר הקטן של הני ה"שאנון" הקטנים התחולל אסון, מספר דרקוני-קודרקון,אשר קטנים יחסים לענקים העצומים הקרויים בני-אנוש, אך בשביל הני ה"שאנון", אשר גובהם הממוצא הוא כ-3 ס"מ, הם סכנה אמיתית, החליטו לתקוף את הכפר.
בתים נשרפו, וחפים-מפשע רבים מתו לחינם, כמה הרפתקנים צעירים מבני שבט ה"שאנון" יוצאים למצוא את החפץ רב-העוצמה עליו דיבר זקן-השבט שאר יציל את הכפר מן הדרקונים האיומים, לדברי זקן-השבט, החפץ האמור נמצא בבטנו של הר אדיר ומכוסה בזיזי מתכת אדומים ונוראים ההרפתקנים יצטרכו לטפס עד ראש ההר האיום להכנס למערה האפלה הנמצאת בקצה ההר, ולרדת עד לבטן ההר, שם נמצא החפץ-המושיע.
ההר הוטא בעצם דרקון אדום בוגר, הדמויות יצטרכו לטפס על גבו של הדרקון מקצה הזנב ועד ללוע, ואז להכנס לתוך פיו, משם הם צריכים למצוא את דרכם בתוך גופו של הדרקון עד שיגיעו לכיבה(כייב באנגלית זה מערה, לכן בחרתי בכיבה כחדר החשוב מכולם...), להוציא את החפץ מתוך יש של חומצה (מיצי כיבה...) ואז למצוא דרך החוצה, כאשר הם יצליחו למצוא את הדרך החוצה, יתבבר להם שהם באויר (הדרקון בדיוק יצא למעוף, והם יצטרכו לשכנע אותו לרדת).
בתוך גופו של הדרקון ישנן סכנות רבות, כגון סופות אש (כאשר הדרקון רוצה לירוק אש), ותהומות, והוריקנים (בריאות), וקירוטת שהולכים ומתכווצים(בלב).

מה דעתכם, איך אני יכול לשפר את זה?

בהחלט פינוקיו. או יונה והלוויתן לצורך העניין. אישית חיבבתי את הרעיון. אבל בעיה עם סיפורי פואנטה שכאלה היא שלפעמים המנחה הוא היחיד שנהנה כי הוא מבין את כל הפרטים הקטנים והשחקנים נשארים באפילה יותר מידי זמן. עד לרגע שבו הם מוצאים את עצמם שוב על הדרקון במעוף הם מבחינתם סתם מטיילים בהר קצת מוזר אבל לא מלהיב במיוחד מעבר לזה. ממליץ לך לשקול פיזור רמזים רבים (כמו חצי כבש צלוי שפתאום מעופף לו במהירות לאורך המנהרה/גרון לדוגמא). אפילו הפעלה של טייפ קטן עם פעימות לב עמוקות לאורך כל הסשן יכול להיות רמז מעניין (הם לא חייבים לדעת שהטייפ שם או מאיפה מגיע הרעש הזה :wink: ). בכל אופן נשמע לי רעיון מעניין ומשעשע. בהצלחה !

חלקכם לא הבנתם...
הדרקון לא בולע את הדמויות, הן נכנסות לשם מרצונן (כמובן, הן לא יודעות שהן נכנסות לדרקון, הן חושבות שזה הר....), וכן, אני אשעיר להם הרבה רמזים, ובכל מקרה , זאתי הרפתקה לכנס, אני אגלה להם את כל הפרטים בסוף...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה