• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הרפתקה חדשה מבית "פלדה ואש" בשם "מלחמת אבות&q

אלעד פריאל

פונדקאי חדש
שלום,

"פלדה ואש"הוצאה לאור שהוציאה לאור את "החיה שבתוכנו" הוציאה הרפתקה חדשה בשם "מלחמת אבות" לדמויות בדרגות 4-6 הנתנת למשחק בעזרת חוקי המהדורה השלישית של מבוכים ודרקונים. לכל אילו שכבר קנו את ההרפתקה בכנס אייקון האחרון נשמח לשמוע את דעתכם בפורום או באתר שלנו שכתובתו מופיעה בגב ההרפתקה. האתר עדיין לא שלם אך נמצא בשלבי בניה מתקדמים.
לכל אילו שלא קנו את ההרפתקה ומעוניינים לדעת פרטים אנה שלחו את שאלותיכם כתגובה כאן בפורום או לכתובות הדואר האלקטרוני המופיעים באתר www.fire-and-steel.com
תעשו חיים :wink:
אלעד.

קניתי כבר את שתי ההרפתקאות שלכם ולפי דעתי הן טובות פי 10000000000000000 מההרפתקאות המתורגמות.
בהתחלה קניתי את החיה שבתוכנו וחשבתי שזאת ההרפתקה המושלמת אבל אז קניתי את מלחמת אבות ונוככתי שטעיתי. מלחמת אבות היא הרפתקה שבין 0 ל10 היא מקבלת 11.
היא נוחה מאוד למשחק ואני אישית גם מאוד אהבתי את העלילה.
קניתי גם את מבצר העלטה והוא לא שווה כלום ביחס להרפתקאות של פלדה ואש.
מעכשיו אני קונה רק ואת כל ההרפתקאות של פלדה ואש.
תמשיכו ככה. :wink:

קודם כל, תודה רבה אסף.

זה תמיד כיף לשמוע שאוהבים משהו שיצרת. אולם, אנחנו מצפים לשמוע משהו קצת יותר מפורט. אם אהבת, מה אהבת? מה לא אהבת? יש קטעים לא מובנים? עלילה לא ברורה? התקלויות שהצחיקו אותך במיוחד?

נשמח לשמוע כל הערה, אם היא נאמרת בטעם כמובן. ("מה שאתה כותב שווה לתחת" אני כבר שומע מספיק מהמרצים שלי באוניברסיטה :wink: ).

בברכה,
"פלדה ואש" הוצאה לאור.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה