עוד מעט הולך לצאת המדריך לשה״ם המעודכן ובהתאם מכשפי החוף התחילו לשחרר עוד ועוד טיזרים לספר.
במסיבת עיתונאים כריס פרקינס תיאר מהעקרונות שהנחו אותם.
www.enworld.org
מאוד אהבתי שהספר כולל חמש הרפתקאות קצרות, שזו פעם ראשונה למדריך לשה״ם. יש גם מפות לדוגמא שנראות מגניב.
אני מאוד אוהב את זה, כי זה גם אחלה לשה״ם מנוסה.
עוד דבר זה כמובן גרייהוק, כשהכוונה היא להציג אותו כעולם מערכה שבו השה״ם יכול להשתמש כבסיס לשינויים.
יש גם מפות לדוגמא של דייסון לוגוס בעצמו, שהפך לשם דבר.
שינוי נוסף שהוא שיפור בעיניי הוא במבנה הספר, קודם להתחיל עם תפקיד השהם ואז דברים אחרים.
שלל דפי העזר, שיהיו זמינים להורדה זה גם רעיון נהדר.
הפרק של המאחזים גם נשמע מצוין. זוכר שבתור ילד הייתי משקיע בזה המון זמן.
והנה עוד רשמים מהירים:
www.enworld.org
במסיבת עיתונאים כריס פרקינס תיאר מהעקרונות שהנחו אותם.
A Sneak Peek of the 2024 D&D Dungeon Master's Guide
When the 2024 versions of the core D&D trilogy were announced, Creative Director Chris Perkins said that he planned to tear apart the Dungeon Master's Guide and reassemble it in a way that's more user friendly for both experienced and new DMs. I can't comment as to whether Perkins succeeded or...
www.enworld.org
אני מאוד אוהב את זה, כי זה גם אחלה לשה״ם מנוסה.
עוד דבר זה כמובן גרייהוק, כשהכוונה היא להציג אותו כעולם מערכה שבו השה״ם יכול להשתמש כבסיס לשינויים.
יש גם מפות לדוגמא של דייסון לוגוס בעצמו, שהפך לשם דבר.
שינוי נוסף שהוא שיפור בעיניי הוא במבנה הספר, קודם להתחיל עם תפקיד השהם ואז דברים אחרים.
שלל דפי העזר, שיהיו זמינים להורדה זה גם רעיון נהדר.
הפרק של המאחזים גם נשמע מצוין. זוכר שבתור ילד הייתי משקיע בזה המון זמן.
והנה עוד רשמים מהירים:
Five Big Takeaways from the 2024 Dungeon Master's Guide
The 2024 Dungeon Master's Guide is coming out next month and here are our first impressions. Wizards of the Coast is set to release a new version of the Dungeon Master's Guide for Dungeons & Dragons in November. EN World had the chance to delve into the new book early, thanks to a review copy...
www.enworld.org