• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הפונדק חוגג 25 שנה עם אתר מאוחד

לפני 25 שנה, פחות או יותר, השתחררתי מהצבא ופתחתי את אתר הפונדק. בהתחלה זה היה אתר סגול, ומאז הוא עבר הרבה שינויים ותהפוכות. אחד מהשינויים המשמעותיים ביותר היה פתיחת הפורומים אי-שם ב-2003, ומאז קהילת הפונדק רק צמחה ומשגשגת, עם אלפי משתמשים ומאות-אלפי הודעות.
מאז ועד היום שדרגנו ושיפרנו את שני האתרים, במספר רב של גרסאות, מהדורות ותוכנות שונות. כעת, לאחר שהפיצול בין אתר התוכן (הפורטל) לפורומים התקיים במשך 21 שנה, אנחנו מאוחדים!

האתר החדש נותן לכם.ן את האפשרות לכתוב תוכן חדש בקלות, בין אם כתבות וסקירות על משחקים, הורדות שיצרתם בעברית, או כל דבר אחר. נשמח לשמוע ולארח את התוכן באתר, משחקי תפקידים, משחקי לוח ומשחקים מכל סוג שהוא. קהילת הפונדק היא קהילה מדהימה בעיניי, ופתוחה לכל מי שרוצה להצטרף.
זה יעד שרציתי להגשים מזמן, אבל הוא היה מאתגר ובעל קשיים טכניים לא מבוטלים. כעת הצלחנו לפתור אותם בזכות עבודה קשה של @ג'וני וגם על-ידי מתכנת חיצוני שעזר לו בהגירה של התוכן כך שכל התוכן בפורטל נמצא עכשיו במערכת של הפורומים. האתר בנוי על התשתית של Xenforo ומכאן רק נמשיך להתפתח ולהתקדם.

מה תמצאו באתר המאוחד
- עמוד ראשי עם כתבות של משחקי תפקידים, מבוכים ודרקונים ומשחקי לוח. כל אחד מוזמן להוסיף תוכן וגם להצטרף לצוות שמנהל את התוכן באתר.
- אגף סקירות, כעת עם מבנה חדש, נוח יותר.
- אפשרות להגיב בקלות ומהירות לכל כתבה או סקירה!
- הפורומים עדיין כאן, עם אותה קהילה מדהימה.
- אגף הורדות שמכיל את כל ההורדות הוותיקות מהפונדק, אבל עם אפשרות לכל משתמש לפרסם הורדה חדשה.
- כל מה שנוגע לפונדק: עולמות פראיים, איי הסערה, דרקוניקון והבלוג שלי.

הפונדק חוגג 25 שנה
אישית, קצת קשה לי לחגוג כשיש חטופים בעזה ואחרי האסון שעברנו לפני שנה, אבל 25 שנה זו אבן דרך משמעותית.
במבט לאחור לא חושב שכחייל משוחרר דמיינתי לפני 25 שנה שאמשיך לתקתק במקלדת (או בטלפון החכם, שעדיין לא הומצא אז) באתר הפונדק, ביחד עם הפונדק הוצאה לאור וכנס דרקוניקון - ואת כל הטוב שזה עשה לקהילה.
אישית, זה גרם לי להתפתח בכיוונים שלא חשבתי שאגיע אליהם - בין אם על-ידי הוצאה לאור של איי הסערה, עולם המערכה הראשון בעברית, לימוד של תכנות אתרים ותחזוקה שלהם, ניהול קהילה, ארגון כנס של מאות משתתפים ועוד. המון-המון חוויות שזכיתי להם בזכות הפונדק. מי היה מאמין.
לכן אני רוצה לקיים אירוע של חברים.ות הקהילה לציון 25 שנה, ואולי לשלב אותו עם כנס פראי בסנטר שיתקיים בחנוכה. אשמח לשמוע את דעתכם.ן.
וגם אשמח לשמוע את החוויות שלכם מהפונדק :)
Pundak-6E-25yrs.webp

תודה רבה על עבודת הקודש מבחינת התחביב. אין לי ספק שכל מי שכאן, בוודאי זמן רב ובוודאי אם משנותיו הצעירות, עוצב במידה כזאת או אחרת על ידי הפונדק.

כנס נשמע כמו רעיון נפלא.

ברכות על האתר החדש ועל חגיגות ה-25 שנה!
תודה רבה לך ולכל מי שתרם ותורם להצלחה של התחביב בארץ.
מה שאני אוהב בפונדק זה שיש בו אנשים שבאמת אפשר לדון איתם על אלמנטים בתחביב, מה שקשה יותר לעשות בפלטפורמות האחרות.
למרות שזה כיף שהפונדק הוא פינה שקטה יותר, הייתי רוצה שיותר אנשים ישתמשו בו באופן שוטף.
כמעט לכל מי שמחפש קבוצה, אני מציע לנסות גם בפורום אתר הפונדק.

תודה על שנים של תוכן פנטסטי, דיונים מרתקים וחוויות מדהימות. אני יכול להעיד על עצמי שללא הפונדק, כנראה לא הייתי נחשף באותה מידה לעומק וליופי של התחביב הזה.

מעבר לעיסוק במשחקי תפקידים, אני חושב שנוצרה פה אחת מהפינות היפות יותר של האינטרנט. איכות השיח, וההתמדה של הקהילה כאן לאורך השנים, הם הישג של ממש וראויים להערכה.

אני הצטרפתי לפונדק לדעתי בגיל 10 או 11, אחרי שקניתי את המהדורה הראשונה של איי הסערה.
בתור ילד שלא היה לו. תמיד עם מי לשחק מבוכים ודרקןנים או ממי ללמוד, העברתי תקופות ארוכות בלקרוא ולעקוב אחרי מה שקורה בפורום.
בתחילה אפילו לא הבנתי איך עושים משתמש, ועדיין עקבתי מרותק אחרי הדיונים, היצירות והמשחקים בפונדק.
זה בוודאות היה אתר התוכן המשמעותי ביותר בחיי הצעירים, וזה גם מאוד מרשים שהוא הצליח להיות מקום שנעים ובריא גם לילד לגדול בו.

כשהייתי בתיכון גם לקחתי צעד קדימה, ויצרתי, כתבתי והרצתי משחקים. היום לצערי הזמן פחות לצידי, ועדיין, העובדה שפורום, בסגנון הישן, מצליח לשרוד ולשגשג בעולם שלנו, היא לא פחות ממדהימה, וזו הקהילה האינטרנטית הכי מדהימה ומשמעותית שהייתה לי.
תודה לך ותודה לכל הכותבים האגדיים פה והצעירים פה, שהפכנו את המקום הזה לכזה💙

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
חזרה