• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים [הנשגבים] מי המועמד המועדף עליכם לכס הארגמן?

מי המועמד המועדף עליכם לכס הארגמן?

• Mnemon

הצבעות: 4 15.4%
  • Cathak Cainan

הצבעות: 5 19.2%
  • Tepet Ejava - The Roseblack

הצבעות: 14 53.8%
  • Ledaal Kes

הצבעות: 2 7.7%
  • אחר

הצבעות: 1 3.8%

• סה"כ מצביעים
    26
"שטויות כופר!בלום פיך!שיבה מין המוות מעשה חטא היא,ורק האנט'מות עצמן עושות זאת!לקיסרית לא קרא דבר!
לא פיגיון ולא חרב,לא סלע ולא צוק,לא אדם ולא אנט'מה,לא בן פיה ולא יוזי מסוגלים להביס את בעל חסדי הדרקונים!הקיסרית הגיע לשלמות והפכה לדרקונית יסודות,ועתה שליט חדש יש למצוא!אך מלחמה היא פרי התועבות,ושילטון מלוכני נוגד הוא את כללי המיסדר!על-כן יש למצוא את האדם שזוכה לחסד הדרקונים,ורק אותו ואת צאצאיו,שיהיו הקרובים ביותר לקצה סולם הטוהר,יש למנות לקיסרים!ועתה,פיתחו בחגיגות!דרקון יסודות חדש יש כעת!ונשמות בני התמותה מתקרבות צעד נוסף לההארה!"

שחושבים על זה,זה בעצם ממש סביר!

לקאס לס (עם שגיאות כתיב נוראיות, אני יודע)!

גאונים טקטים יכולים להוביל ממלכה גם בלי שום ניסיון, פשוט יגידו להם שזה משחק וככה הם יעשו הכל מושלם (כמו במשחק של אנדר).
ברצינות, Gateway זה טקטיקה נטו (אם אני יודע למה אתם מתכוונים), ואני אומר לכם שאם הוא ממש את זה בצבא אמיתי הוא קורע לורד השחור את הצורה!

גאונים לשלטון!

אה, כן? ומה הייחוס שלך? כמה אתה קרוב לקיסרית בקשרי דם? האם אתה דם דרקון בכלל? כופר! רק דמי הדרקון ראויים לשלוט בממלכה! הם הקרובים ביותר להתעלות! או שאתה לא מכיר את פילוסופיית המסדר הטהור?

pitfiend אמר/ה:
2.אין להשמיע דברי כפירה בדיון הזה! האנטמות המתועבות הן לא אופציה מקובלת על אף צד! אני מבקש מסוכני 'העין הרואה הכל' לסלק מכאן את הכופר ולדאוג שלא ימשיך לפלוט את שקריו בפומבי לעולם. *קולות מגפי גסטפו נשמעים על ריצפת השיש בהיכל*
מה?ככה יהיה יותר קשה לנו להפיל אתכם, וככה גם יותר כיף!
daniel12b אמר/ה:
עזוב שטויות, אחנו אנשי הפונדק נכבוש את הממלכה ביחד אם רק תצטרפו אלי!
ועוד אומרים שאנחנו מטורפים...

שוטים ארורים! סוציאליזם הוא הפיתרון היחיד,המדינאי הסולאר הדגול מקאסטת ליקוי החמה קארל מארקס קבע לפני עידני עידנים,שכשהפערים בין הנשגבים מזעריים,והשוויון וזכות ההחלטה מחולקים לכל הנשגבים,רק אז תהיה שלווה!
ובוגע לקיסריתXD קאינן! אין מעבר לאותו גנרל ידוע,סבה של אג'אבה הוא שוטה זקן ושיכור! אין מקום לאנשי צבא כושלים בקיסרות הארגמן! רק כוחו החזק והבוער של בית קת'אק יוכל להחזיק את הממלכה!

lord of the dumm אמר/ה:
שוטים ארורים! סוציאליזם הוא הפיתרון היחיד,המדינאי הסולאר הדגול מקאסטת ליקוי החמה קארל מארקס קבע לפני עידני עידנים,שכשהפערים בין הנשגבים מזעריים,והשוויון וזכות ההחלטה מחולקים לכל הנשגבים,רק אז תהיה שלווה!

הינה שוב נשמעים דברי כפירה בהיכל שלי, בני שושלות יקרים - עוד מילה אחת בזכות האנטמות ואני קורא למצוד הפראי. אני לא רוצה לשמוע עליהם, על פועלם או על קיומם כהוא זה!

ואני מבקש מכם, אנא, לטובת הבריאות של כולנו, שמישהו יצביע גם למנמון... אממממ... בבקשה *מתחיל לבכות כשיד נשית אוחזת בכתפו בחוזקה ובזעם*.

מי אם לא המכשפה העוצמתית מיסוד האדמה?
לא למדנו כבר שרק מכשפות עוצמתיות במיוחד יכולות להקים אימפריה?
אף אחד אחר לא יצליח להתמודד עם שרי המוות והתועבות.
גם אם הקיסרית עוד חיה צריך מישהי ראויה להחליף אותה עד שהיא תשוב.
אחרת האימפריה האדירה הקיסרית הקימה פשוט תתפורר.
ההתנגדות של כל המועמדים האחרים רק גורמת לפילוג בעם ומחלישה את הממלכה.
צריך לתת ליורשת הטבעית את הכתר שמגיע לה כדי שהממלכה תוכל להשתקם במקום להתנגד לה, ולהחליש את הממלכה.
ברגע שהגבירה האדירה, ביתה של הקיסרית, תשלוט בממלכה היא תפסיק את כל המאבקים הפנימיים ותיצור חזית אחידה נגד התועבות ושרי המוות.
הימצאות האי המבורך באזור קוטב יסוד האדמה מוכיחה שרק בני יסוד זה ראויים לשלוט באי המבורך, ואין לך מועמד יותר טוב מיסוד האדמה מאשר המכשפה הדגולה.
יסוד האדמה הוא זה שמרחיק את טריטורית בני הפיה, הוא מרכז העולם, ולכן הקיסרית החדשה חייבת להיות מיסוד האדמה - היסוד שמחבר את הבריאה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה