• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים המגניבות של סוגי הנשגבים

קופיל

פונדקאי ותיק
או במילים אחרות:איזה סוג נשגב הוא הכי מגניב? איזה הוא פשוט עלוב? ומה נמצא באמצע? האם לספר של הנשגב הזה יש קשר לזה?
ואני אתחיל, מהמגניב לעלוב (הבהרה-אין לי את הספרים של הנשגבים הלא סולאריים):
1.לונארים. שינוי צורה זה מגניב בטירוף.
2.בתיקו-דמי דרקון וסולארים. כוחות יסודנים זה מגניב, ומושלמות על זה מגניב.
3.אביסאלים. כן, גם להם יש מושלמות על, אבל...להיות כפוף למישהו שרוצה להשמיד את הבריאה לא עושה לי את זה. וגם זה שיש שני סוגים עיקריים של אביסאלים-אלה שטוב להם כמביאי האבדון לבריאה, ואלה שלא.
4.סיידראלים. להיות נוד נפוח שחושב שהוא יודע הכל ומתחמן את הבריאה בשביל להשיג את המטרות שלו לא נשמע לי מגניב.
איך אצלכם?

1.אצלי דווקא מככבים במקום הראשון הסדריאלים, אומניות לחימה סדריאליות זה מגניב, בעקרון, שליטה בגורל זה מגניב, מאוד מגניב.
2.דמי דרקון וסולארים, כי כוחות יסדונים זה מגניב, ומושלמות זה גם, אם כי אני נוטה להעדיף במעט את דמי הדרקון.
3.אביסאלים, מהסיבות שלך...
4.לונארים, אני פשוט לא אוהב אותם, כנראה ששינוי צורה לא עושה לי את זה.

ב"ה
בשבילי:
1) נשגבי לבנה. יש להם את הכוחות הכי מגניבים ואפשר לעשות שימושים מאוד מעניינים בכוחות שלהם.
2) נשגבי שמש ודמי-דרקונים. מעניין איך הם בתיקו אצל כולם. נשגבי שמש בגלל המושלמות שלהם ודמי דרקונים בגלל שהם כמעט ולא צריכים רצפים.
3) נשגבי כוכבים. בעיקר בגלל אומנויות הלחימה אבל גם בגלל שיש להם הרבה השפעה בבירוקרטיה שקובעת את כל מה שקורה בעולם.
4) נשגבי שאול. מבאס להיות יצור אפלה, אמנם הם לכאורה בכוחות של נשגבי שמש אבל יש יותר מדי דברים שגורמים לך נזק חמור.

1.דמי דרקון.אין מה לעשות,הם קטנים רבים ומוזרים,אבל בתכלס,לבורא ממשפחת אצולה של דרקונים ולהחזיק בכוחות יסודנים עתקים ולשלוט בעולם זה פשוט הכי טוב.
2.סולארים.זה לא שהם הכי מגניבים,הם הכי,זה גיבור בשיריון נוצץ שקוצץ אותך לפאן שלו,כמו מו"ד רק אם חמישה טון יותר של קוביות וקציצת מפלצות.
3.סיידראלים.לסובב את העולם על נהאצבע הקטנה ולהישתמש באומניות לחימה עתיקות זה מגניב,אבל הם לא פרקטיים.
4.לונארים.בסדר,אז אנשי חיה זה מגניב,אבל לשחק איש חיה מתוסבך שאוכל אנשים בצעקות 'ררר!' זה עובר קינג-קונגי
5.אינפרלים.מטורפים ומוזרים,למי יש כוח לשחק אותם?
6.אבסלים.משמים,עוד אימואים רשעים שרצים להשמיד את העולם ועל חלקם זהני נכפה,יופתידידו.

מזכיר לי את סכמת השלט שמישהו פרסם בוויגיימס פעם-

סולארים, כי אני קם מהספה לוקח את השלט מהחדר השני חוזר מעברי ערוץ ומתיישב באלפית שניה.
לונארים, כי מי צריך לקום, אפשר פשוט לשלוך אתהיד לחדר השני
סיידריאלים, כי השלט היה אצלי כול הזמן ביד, נשבע לך...
אביסאלים, כי תמיד יהיה לך מישהו שיביא לך את השלט
אינפרנלים, כי אתה לא רוצה לדעת מה יקרה לך אם לא תביא לי את השלט.
אלכימיקלים, כי אני השלט (ומערכת החימום האבטחה והטלפון של הבית)
:lol:

אהבתי.

אני ממש אוהב את כולם.שינויי הצורה של הלונארים מגניבים ממש,שינוי המציאות (אין לזה הגדרה יותר טובה?) של הסיידריאלים הוא מגניב ברמות,הנקרוטק הוא אחד הדברים המגניבים ביותר שקיימים בנשגבים,ויסודות זה סתם מגניב.למען האמת,מבין כולם הסולארים הכי משמימים.אין להם באמת משהו משלהם,לכן הם לא ממש מגניבים בעיניי.
על האינפרנלים אנחנו לא יודעים כלום,ועל הכימיקלים אני לא יודע כלום.אאל"ט הספר של הכימיקלים אפילו לא הוכרז,כך שיכול להיות שהם אפילו לא יהיו במהדורה הזאת.

1. סולארים. כי אין מה לעשות, אם גיבורים, אז עד הסוף.
2. בני דרקון, כי לחשוב שאתה באדאס ואל לגלות שלא כל כך יוצר סיפורים טובים.
3. אביסיאלים, כי הם כמעט כמו סולארים, רק לוזרים מראש.
4. לונארים, כי שינוי צורה זה .. meh.
5. סידרילים, כי זה נראה שמנסים לעשות אותם מגניבים בכוח.
6. אלכימאלים. כי בכנות, אם הייתי רוצה לשחק רובוטריק הייתי לוקח משחק מתאים.

1.אביסאלים,אני מת על הקונספט,meanie meanie people who make the world sad! קצת כמו AIG... הם בהחלט עושים לי את זה.
2.לונארים,כי חיות ושינוי צורה זה סופר מגניב.
3.דמי דרקון,כי יסודות ובלגנים זה נחמד.
4.אינפרנאלים-כי שדים זה מאוד כיפי,והם רעים באופן תהומי שכזה.
5.סולארים,אני לא מת עליהם,הם פשוט יותר טובים מהסידראלים המשעממים.
6.סידריאלים,boring!! אתם ממש משעממים! לא כיף לשחק את הדוד שצריך לסדר אחרי כולם.
7.אלכימיקלים-כמו שדון ציטט,אני לא רוצה לשחק את המזגן שלכם.

אגב, הסדר שלי הוא כזה- (+נימוקים משעשעים, [או לפחות משועשעים] כמובן)

1. סולארים, המשחק פשוט נוצר בשבילם...
2. לטאות, אני אוהב את הקטע הזה שהם פשוט חיים בסרט
3. סיידי, עינו של האח הגדול פקוחה תמיד
4. לונארים, יותר מדיי אברים, ויותר מדי שערות
5. אביסיאלים, לא עושים לי את זה, (בדיוק כמו אבי ביטר, אימואים והג'וקר מבאטמן)
6. אלכימאלים, כמוני כמוך פסקי... (למרות שהייתי רוצה לשחק פעם משחק שכולל אותם)

דעותי משתקפות בדירוג הבא כמנחה, ולא כשחקן, קחו זאת לתשומת לבכם.

1. סידריאלים: כי נו באמת, מה יותר טוב מדב"ש מסתורי שלא חושף כלום, מדבר בחידות ותמיד עושה רושם שהוא הרבה יותר חזק מאשר הוא באמת.
2. לונארים: כי הם כל כך גמישים, כמו כסףהלבנה בו הם משתמשים ליצירת עתקים - הם באים בכל הגרסאות ויכולים להיות כל דבר, מבן ברית ועד אויב מר.
3. אביסאלים: כי כמו דארת' ויידר, הבאד-גאי בשחור תמיד יוצר סיפורים אגדיים ובכלל לפעמים אתה רוצה עולם שכולו לבן ושחור, ולא רק אפור.
4. דמי דרקון: כי הם באים בכל הצורות, הגדלים והמינים, הם לא ממש אתגר ולא ממש מעניינים יתר על מידה, אבל הם חמודים, הם מתעקשים כל כך שהם הגזע העליון, כשהם די בתחתית פרמידת הנשגבים.
5. אלכימיקאלים: לא כל כך מכיר, אז לא כל כך יכול לקבוע.

אני לא ממש יודע הרבה על כולם אבל הנה הרשימה שלי

1)סולארים- כי הם הגיבורים האמיתיים של העולם
2)אביסאלים- כי הם האויבים האמיתיים של העולם
3)דמי דרקון- כי זה ממש מגניב כל החיבור ליסודות
4)לונארים- כי להיות גנרל של צבא סולרי(לפחות בעידן הראשון) זה כבוד גדול
5)סידריאלים- כי אני שונא את כל הסודות והגישה המיסתורית שלהם

שאלה נוספת היא מי מבין האלים הראשיים הכי מגניב
(השמש הבלתי מנוצח. אחיות הגורל, או לונה)
1) אחיות הגורל- אין לי סיבה ממש טובה הן פשוט מגניבות
2)השמש הבלתי מנוצח- כי להיות אל שמתנהג כמו ילד שקיבל פליסטיישן זה פאסה
3)לונה- כי אף אחד לא מכיר אותה

[1] סיידיריאלים: הם באמת שולטים בבריאה, פשוט שהם מאחורי דמי הדרקונים - ובכלל, הם הנשגבים החכמים באמת, שמתכננים הכל ויודעים עליך הכל ורק חבל שהם בכלל לא מגובשים.
[2] סולארים: כמו שנאמר פה, הם השחקנים, ובכלל - הם הנשגבים החזקים ביותר, הכי נוח לשחק איתם והם מלכים אחד אחד.
[3] לונארים: אולי פחדנים אבל הם מדהימים בכל היכולות שלהם (בייחוד מוצאות חן בעיניי הקאסטות שלהם).
[4] אביסאלים: אמנם קצת נדחפים פתאום באמצע וכל הזמן מחקים את הסולארים, אבל הם שובבים ביותר.
[5] אינפרנלים: למי אכפת מהם? זה סתם הורס לכל הנשגבים האחרים שיש מי שיותר חזק מהם. מה שאני לא קולט זה למה כולם חושבים שהיוזי הם רעים: הם היו בסדר גמור והאלים סתם קנאים, במקום לנהל את הבריאה כמו שצריך הפילו את זה על הנשגבים והלכו לשחק שח.
[6] האלה של אוטוכטון, נואיךקוראיםלהם: אם היה עוד קצת מידע אולי הייתי מציב אותם יותר גבוה. אבל למה הם קיימים? למה אוטוכטון צריך נשגבים? חשבתי שהוא סתם תכנן נשקים, לא?

yonyon אמר/ה:
שאלה נוספת היא מי מבין האלים הראשיים הכי מגניב
(השמש הבלתי מנוצח. אחיות הגורל, או לונה)
1) אחיות הגורל- אין לי סיבה ממש טובה הן פשוט מגניבות
2)השמש הבלתי מנוצח- כי להיות אל שמתנהג כמו ילד שקיבל פליסטיישן זה פאסה
3)לונה- כי אף אחד לא מכיר אותה

עמך עמי ואלוהייך אלוהיי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה