• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

המאפייה 5.5: ימבה פשע! [התחלנו]

adidasv111 אמר/ה:
וואו, איזה סוף.
כמעט ניצחתי!
לא נורא, אף אחד לא ממש ניצח!!!

עריכה: הי נרוב, גיליתי שעשית טעות!!! בלילה הקודם הצבעתי נגד דה מייג' ושיניתי לדה טיים (בעקבות כל שאייס אמר לי שדה טיים הוא הנוקם) ואתה התייחסת לזה כאילו הצבעתי נגד דה מייג'. תבדוק גם אצלך אם לא מחקת. אני דורש ניצחון !!! אני דורש ועדת חקירה!!! אני המנצח!!! ווווווווווווווווויייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!11111111111 אחדאחדאחדאחדאחדאחד
(האמת שזה לא כזה קריטי, זה לא כזה חשוב).
לא, זה הפוך.
רצית לרצוח את הזמן, ואז שינית אל המג.

וכן יש מנצח- אייסדרום ניצח (כי ברגע שהוא הופך להיות בנו של הנוקם, יש לו אותן מטרות כמו לנוקם- שהרודן, הרוצח והעמאפיונרים ימותו).

עכשיו כשחשבתי על זה, יש לי הרגשה חזקה שאדידס הוא הרוצח... יש מצב? מה נראה לך?
ציטוט שלי מהודעה לזמן, לפני כמה ימים D:

ד"א, נרוביאן, הקטע של "הזמן האט, הזמן חזר למהירות הרגילה" היה ממש שקוף... :P

ואין לי שום כוח סודי. ;__;

מאזרח פשוט לבנו של הנוקם שמנצח.

בואו אני אספר לכם מה אני עשיתי. הרעיון האמיתי מאחורי המשחק שלי היה לספר לכל מי שאני מצטרף אליו שאני אזרח, בלי לשאול מה הוא. בתור אזרח לא היה לי שום כוח חוץ מזה שאנשים יבטחו בי, ואני אוכל לבחור עם הזמן איזו מהבריתות שלי שווה הכי הרבה.
יום ראשון: בונה ברית עם קופיל(ועוד כמה שהיו איתו), עם טיים ועם באקפיט באותו זמן.(באקפיט היה בברית עם אדידס)
אחר כך כשקופיל מת: עובד עם טיים להיפטר משאר המאפיה(טיפ מקופיל המת, שאני אשמח אם יפרט מה דעתו), תוך כדי לנסות ללכת עם הזרם כדי שלא יעלו עלינו בהצבעה הבאה. צריך לציין שבשלב הזה טיים ניצל את הכוח המיוחד שלו ונקם בי, ובגלל שהוא כבר ידע שאני אזרח לא עשה לי כלום, אבל בכך הפך אותי לבנו של הנוקם לעתיד.
עם הזמן, כשבאקפיט ואחד השוטרים מתו הכנסנו את אדידס איתנו לברית, והוא חשב שאנחנו שנינו אזרחים.
לקראת הסוף: הריגת הרודן בערך בניחוש. יותר בהסתמכות על פליטת פה של קופיל מכל דבר אחר. קופיל אמר שהכול הלך לפי התכנית שלו כשהוא ניסה להרוג את יגאל, ואז בגדו בו, אז הבנו שיגאל מחזיק בתפקיד כלשהו.
בסוף: טעות טקטית קצת. או שבעצם לא. "בגדתי" בטיים, וסיפרתי לכולם שהוא הנוקם. ביקשתי שמי שהרוצח לא יהיה, שירצח אותו. טיים היה אמור למות לילה אחד קודם, אבל אדידס לא הרג אותו. בעיקרון המהלך הכי טוב שיכולתי לעשות היה באמת לבגוד בטיים, ולספר לכולם בלי להגיד לו, אבל ויתרתי על זה, וביצעתי את הבגידה בסוף רק בגלל שטיים אמר (כנראה בבדיחה, שיגיב אם אני טועה) שהוא מאשר לי לבגוד בו.

וככה אזרח פשוט מסכן ניצח במשחק. בלי כוחות מיוחדים. רק עם בני ברית חכמים שמגיע להם הכול.

צל"ש והעלאה בדרגה לטיים, שכלום לא היה מצליח בלעדיו, הוא המוח האמיתי מאחורי הכול.

חיזוק לאדידס, שהצליח לגרום לי לחשוב עד הסוף שהוא לא הרוצח, אבל בסוף אמרתי לזמן שיש לי תחושה שהוא בכלל הרוצח, בגלל שהוא לא שלח הודעה לכל השחקנים שטיים באמת הנוקם. אבל לא הייתי בטוח בכלל עד ההודעה של נרוביאן.

אז מה נרוביאן, לי לא מגיע להרוג אנשים בצורה מדהימה, רק חרב לפנים, מלווה ברוח רפאים של אבא?

כולכם חייבים להגיד לעמרי תודה,בכך שהוא מאפיונר אבל הוא הרגיש שזה יהיה הרבה יותר מגניב אם הוא ינצח לבד אז הוא פעל להורדת המאפיונרים שהיו איתו.

בקשר אלי,בהתחלה היו לי מלא קנוניות עם עמרי,תומר וניצן אבל אחרי שהם חוסלו(בניצן בכלל נראה לי שבגדנו) כבר היה לא היה לי כח לבנות מלא בריתות עם אנשים אחרים ודי לא עשיתי כלום,עד שהחלטתם להרוג אותי,אמרתי לכם שאני אזרח אבל לא! למה שתקשיבו לי?

נרוב, גם אני הייתי בטוח שזה מה שעשיתי אבל בדקתי בהודעות הפרטיות וזה מה שכתוב. לא משנה...
בעיקרון יכולתי לנצח אבל כשאייס שלח לי הודעה שטיים וא הנוקם זה היה אחרי שכבר הצבעתי נגד טיים ואז בטעות שהובילה לסופי שיניתי למייג' (בלבול ביניהם ואי קריאת ההודעות הפרטיות ששלחתי). באסה.

זה היה משחק המאפיה הכי טוב עד עכשיו.

זה לא היה עוזר לך, אייסידרום היה הופך לבנו של הנוקם ועם המידע שהיה לי (הנקמות שפיספסו) הוא היה מנצח צ'יק צ'ק :twisted:.
חוץ מזה נורביאן, אני דורש להוסיף אותי לרשימת המנצחים, כתבת את זה כאן:
the Nerubian אמר/ה:
כן, זה היופי בתפקיד הנוקם.
בעוד שהרוצח יכול להרוג את כולם (וחייב לנסות שוב בכל לילה), הנוקם יכול להרוג רק את הרודן, הרוצח והמאפיונרים. כאשר הנוקם תוקף קורבן אחר, יש בזה יתרון וחסרון- מישהו יודע עליך, אבל זה בעצם מאפשר לך להשפיע על המשחק (אולי אפילו לנצח) גם אם יחסלו אותך.
הטקטיקה שאני ממליץ לך, היא להשיג קורבן אחד שיגלה אותך, ואז להזהר לא להתגלות בידי אנשים אחרים: ברגע ששני אנשים יודעים מי אתה, ורק אחד מהם יכול להפוך ליורש שלך, יש סיכוי גדול יותר שאחד מהם יסגיר אותך.
בסופו של דבר הבן שלי באמת בגד בי..
פליטת פה מטופשת :lol:.

the Nerubian אמר/ה:
אנשים, חלקם לוקחים את סצנות המוות שלכם קשה מדיי... זה רק משחק, תתעודדו ותנסו שוב בפעם הבאה!
:P

הבה וניתן לעץ הזה לשקוע אל שנת-הנצח של העצים שלא מגיבים בהם מעל לשבועיים.
כן והפעם הבאה היא במאפיה 6
אנשים תרשמו עוד שני מקומות ואני מתחיל את המשחק

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה