למי אכפת מהתפקידים?! אני רוצה לבנות את הרובוט-קוביה-הונגרית הזה כעתק טכנומאגי :lol:
נ"ב
אה כן ו
?MADNESS
!!!THIS - IS - COOL
נ"ב
אה כן ו
?MADNESS
!!!THIS - IS - COOL
לא, זה הפוך.adidasv111 אמר/ה:וואו, איזה סוף.
כמעט ניצחתי!
לא נורא, אף אחד לא ממש ניצח!!!
עריכה: הי נרוב, גיליתי שעשית טעות!!! בלילה הקודם הצבעתי נגד דה מייג' ושיניתי לדה טיים (בעקבות כל שאייס אמר לי שדה טיים הוא הנוקם) ואתה התייחסת לזה כאילו הצבעתי נגד דה מייג'. תבדוק גם אצלך אם לא מחקת. אני דורש ניצחון !!! אני דורש ועדת חקירה!!! אני המנצח!!! ווווווווווווווווויייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!11111111111 אחדאחדאחדאחדאחדאחד
(האמת שזה לא כזה קריטי, זה לא כזה חשוב).
ציטוט שלי מהודעה לזמן, לפני כמה ימים D:עכשיו כשחשבתי על זה, יש לי הרגשה חזקה שאדידס הוא הרוצח... יש מצב? מה נראה לך?

.בסופו של דבר הבן שלי באמת בגד בי..the Nerubian אמר/ה:כן, זה היופי בתפקיד הנוקם.
בעוד שהרוצח יכול להרוג את כולם (וחייב לנסות שוב בכל לילה), הנוקם יכול להרוג רק את הרודן, הרוצח והמאפיונרים. כאשר הנוקם תוקף קורבן אחר, יש בזה יתרון וחסרון- מישהו יודע עליך, אבל זה בעצם מאפשר לך להשפיע על המשחק (אולי אפילו לנצח) גם אם יחסלו אותך.
הטקטיקה שאני ממליץ לך, היא להשיג קורבן אחד שיגלה אותך, ואז להזהר לא להתגלות בידי אנשים אחרים: ברגע ששני אנשים יודעים מי אתה, ורק אחד מהם יכול להפוך ליורש שלך, יש סיכוי גדול יותר שאחד מהם יסגיר אותך.
כן והפעם הבאה היא במאפיה 6the Nerubian אמר/ה:אנשים, חלקם לוקחים את סצנות המוות שלכם קשה מדיי... זה רק משחק, תתעודדו ותנסו שוב בפעם הבאה!
![]()
הבה וניתן לעץ הזה לשקוע אל שנת-הנצח של העצים שלא מגיבים בהם מעל לשבועיים.