• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הכנס באריאל - אבידות ומציאות

אהההההה! פאנאאאאאאטיק!!! אם אלעד לא לקח לי אותו באמצע הלילה וצבע אותו זריז (כפי שהוא טוען:) ) אז מישהו אחר לקח פאאאאאאנאטיק!! או שהוא סתאם נעלם שם, אשמח אם תזרקו אלי אותו חזרה (מהדורה 5 אגב).

AncientNewbe אמר/ה:
מישהו לקח לי את המנה חמה בטעם פירה!!!!!!!!!!!
אני דורש אותו חזרה (רצוי באריזה המקורית)

צעקו לפחות 30 פעם של מי המנה חה.... אף אחד לא ענה.....אז ירדנו עליה XD
[ירדנו זה הראל ותאו...XD אני אכלתי כף בכדי להזכר שאני שונא מנות חמות.]

זו נשמעת הדרך הכי מפגרת שיש כדי לגלות של מי זה. אם זה לא שלכם, למה לעזאזל אתם חושבים שיש לכם רשות לגעת בזה? בדיוק בגלל חוצפה כזאת נאבדים כל כנס דברים כמו מכחולים, צבעים, קוביות, מיניאטורות.

מוביט אמר/ה:
אהההההה! פאנאאאאאאטיק!!! אם אלעד לא לקח לי אותו באמצע הלילה וצבע אותו זריז (כפי שהוא טוען:) ) אז מישהו אחר לקח פאאאאאאנאטיק!! או שהוא סתאם נעלם שם, אשמח אם תזרקו אלי אותו חזרה (מהדורה 5 אגב).
היצור הירוק שלך אצלי..... אבל אין לו את השרשרת.

נאבד לי דיסק אודיו..... הקטע, שאני לא יודע איזה, אני רק יודע שחסר לי אחד, אז אם מישהו הגיע הביתה וראה שיש לו אקסטרה דיסק כלשהו, הוא שלי.

Skink Chief אמר/ה:
מוביט אמר/ה:
היצור הירוק שלך אצלי..... אבל אין לו את השרשרת.

נאבד לי דיסק אודיו..... הקטע, שאני לא יודע איזה, אני רק יודע שחסר לי אחד, אז אם מישהו הגיע הביתה וראה שיש לו אקסטרה דיסק כלשהו, הוא שלי.

ירוק? הוא צבוע? אז בסופו של דבר אלעד כן צבע אותו באמצע הלילה! :twisted: סתאם אהההמ הוא לא צבוע נכון?

אוקיי.....

א.לא אני מצאתי את המנה חמה הארורה הזאת.

ב.לא גנבנו אותה.

ג.צרחנו לכל עבר בשאלה של מי המנה חמה. אינצ'נט ניוב היה ער ואם אני לא תועה צפה במשחק...או שיחק....קרוב למטבח.

ד.אני לא חיפאי. כמובן שלא גנב.

ה.חלאס!מנה חמה שראיתי שאנשים חולקים בה וביקשתי כף! רדו ממני.

ינאי,מוטרד ממנה חמה?לאן הגענו.

וואלה, כולה מנה חמה, אבל מסתבר שהיא הייתה מספיק חשובה לכם כדי לעשוק חבר.

כמו שאמרתי- גם אם אפחד לא אומר "שלי!", זה עדיין לא שלכם.

נ.ב.
שיקולל תאו שהתחיל עם המנהג המגונה לצעוק ולשאול של מיזה, אחרת זה שלו.

Wolf's Bite אמר/ה:
וואלה, כולה מנה חמה, אבל מסתבר שהיא הייתה מספיק חשובה לכם כדי לעשוק חבר.

כמו שאמרתי- גם אם אפחד לא אומר "שלי!", זה עדיין לא שלכם.

נ.ב.
שיקולל תאו שהתחיל עם המנהג המגונה לצעוק ולשאול של מיזה, אחרת זה שלו.

אההה אז עכשיו אני מבין איך הגיע לידיו הפאנאטיק שלי! פשוט היו שם מיליון שחקני אורקים והוא לא ידע של מי מהם הפאנאטיק!!!:) חהחחהחה :D

חוצפן כפרי!!!!

אני שאלתי של מיזה ופשוט אף אחד לא ענה לי, וכאמרת שזה שלך אז עזבתי את זה, תנסה אתה לא לאכול חמישה ימים וליראות פתאום אוכל מונח ככה סתם בלי אדון.

מוביט, הפאנטיק לא צבוע.
לצבוע אותו??

אקיצר, אני רוצה שהאנשים שלקחו לי את המנה חמה יתנצלו, יחזירו לי אותה עם ריבית של 5 מסטיקים, ובנוסף יבואו לעשות לי ספונג'ה בבית כל יום שלישי. רגע... יום שלישי זה לא טוב, אני עובד, אז יום רביעי. ושמישהו יבוא גם לנקות את התריסים פעם בחודש, ואת התנור גם כן.
ואם לא תיענו לבקשותי הצנועות, אני אדווח למשטרת אריאל על העושק שנעשה באישון לילה, ובאור היום!!! ואני בטוח שגם ככה אין למשטרה יותר מדי מה לעשות באריאל (נראית כמו עיר רפאים), אז הם יטפלו בזה בשיא הרצינות.

על מה ת'מדבר? כשהלכנו בערב למכולת לקנות אוכל פגשנו איזה רוסי שלימד אותנו חוכמת חיים אריאלית: אהההההההה אתם פה לא מעיר זה הא? אם רואים אתם רוסי גדול שיכור...הולכים מהר בלי מתקרבת אליו למה עד משטרה בא יש הרבה בלאגן ואז יש מכות ולא נעים אז לא מתקרבת! :D ...

ד"א עכשיו זה מנה חמה ואחוריזה ה מכחולים מיניאטורות ושאר דברים (כבר יצא לי לפגוש מישהו שהחזיק איזה 10 מכחולים ביד ושאל של מי זה..ועמד להכניס אותם לתיק...), בואו נסכם שמה שלא שלכם לא לוקחים..אם זה מפריע לכם לצבוע/לשחק/לקרוא/לישון וכו'...תניחו את זה במקום אחר שהוא לא התיק שלכם או התיק של אחרים:).

אני חושב שאני יכול לעזור למבולבלים מבינכם:
א. ברוב הפעמים קוביות מוצאות את עצמן אצל תאומים.. (לא יודע למה..).
ב. אתם עוד תלמדו שעל אוכל לא בוכים כשזה קשור בכנסים באריאל במיוחד לא על מנה חמה שהיא גורם חיצוני ולא באמת אוכל.
ג. למיניאטורות תמיד יש דרך מוזרה לחזור לבעליהן.. אבל בדרך כלל יהיה חסר חלק ושוב אני חושב שלחלקים היפים ביותר יש משיכה לתאומים... (זה כבר מתחיל להיות מוזר נכון...).
ד. עכשיו ברצינות- לא לבכות אל אוכל זה פשוט לא רלוונטי לת'רד הזה.. תנסו לתת תיאור מדוייק של המיניאטורה העבודה ואנחנו נחפש אותה (כמובן שפרס כספי יעודד אותנו מאוד...).

*שאני אומר -אותנו- אני מתכוון לעצמי, אני ואנוכי... :orccool:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה