• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הולך להדפיס קלפים. צריך לדעת איזה סוג דף מתאים.

הולך להדפיס קלפי לחש למבוכים ודרקונים ואני חושב שמתאים לשאול פה יותר מאשר שם כי כאן מתעסקים עם קלפים ומשחקי לוח.
צריך לדעת את סוג הנייר כדי להדפיס את הקלפים. עד כה הייתי עושה אילומנציה וזה היה עולה 10+ שקל לדף A4. האם יש לכם ידע על מה הדרך הכי טובה להדפיס קלפים?

מציע לקנות מכונת למינציה ולבדוק אם יש כיסים בגודל מתאים.
מהניסיון שלי של הדפסה על נייר לתמונות, זה אמנם איכותי אבל לא עמיד בשימוש - הדיו נמרח כשנוגעים שוב ושוב עם אצבעות (יש לי מדפסת הזרקת דיו צבעונית, אולי בלייזר זה אחרת)

יותר מעדיף לקנות בזול מהם עד שנהרס לדעת כמה אשתמש לפני שקונה ב 1000+ שקלים מדפסת שאני אדפיס הרבה ממנה.

לגבי החנות שאני קונה ממנה קוראים לחנות גלסי. אני קונה שם כל הזמן. לרוב ספרונים, ספרים, ודפי דמות. מבחינת מריחת דיו, אני בסדר עם זה לטווח הקצר כי לקנות את הציוד זה הוצאה ראשונית מאוד גדולה למשהוא שאני לא יודע כמה אשתמש עד שאשתמש בה.
גלסי צילום מסמכים

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה