• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ההזמנה שיוצאת מכוכבי כסף אל GW

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא shadowfax
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אז את משחקת אורקים בסוף הא????.......טוב....חבל....סתם :wink: .....
אממממ.....מאיר, אם אני מבקש ממך שתיבאו משהו אבל לא בטוח שאני יקנה אותו (אני פשוט רוצה שזה יהייה במלאי :wink: ) אז אתה עדיין תוכל להביא לי את מה שאני רוצה?...
עם כן אז אני רוצה :
קופסת לוחמי אש של הטאו, קופסא של קרוט, XV8 קריסיס2X, קרוקסיגורים 3X.
כל הדברים הנ"ל אני ממש מבקש שיהייו במלאי.
אבל עם אתה לא תוכל לשמור לי את זה לעד שאני יוכל לקנות את זה אז, חבל....אבל לא נורא :wink:

109822596 אמר/ה:
Crozius Arcanum! אמר/ה:
black orcs זה של פנטזי... את לא משחקת 40K?

שיט.
אתה צודק ;)
חשבתי להשתמש בהם בתור הארד בויז או סקאר בויז אבל זה לא משתלם כלכלית.
אני אחליף אותם Ork Burna Boyz.

למרות שהם מגניבים בעליל, אני הכנתי להביורים משאריות של הנשקים מהספרו הרגיל של האורקים (אקדח שאליו מחובר הקטע הגדול של המסור החשמלי, ועם סכין יפני חורצים את זה. בערך). למה לא תקני וורבוס או משהו?

אני לא מבין למה SS מביאים לארץ את הבליסטררים של האמפייר SOC/
כידעו לי יש רק שחקן אמפייר אחד )והוא כמובן מרמת השרון( והוא בטוח לא יקנה את זה .
אני לא חושב שאנשים יתחילו לשחק אמפייר רק בגלל SOC

necrolust אמר/ה:
אני לא מבין למה SS מביאים לארץ את הבליסטררים של האמפייר SOC/
כידעו לי יש רק שחקן אמפייר אחד )והוא כמובן מרמת השרון( והוא בטוח לא יקנה את זה .
אני לא חושב שאנשים יתחילו לשחק אמפייר רק בגלל SOC

אחי איםו אתה חיי יש בפורום שנים אחד מגיבעתיים שהתחיל בביגור והשני אני לא זוכר מי הוא

וגם.....למה חייבים לשחק אימפייר בשביל לקנות מינ'???......אולי אני יקנה את הזה עם הפטיש של סיגמר.....וגם, יש גם את פיוריהונד שמשחק אימפריה.....וגם אולי בנג'י מתחיל (לפי מה שהוא אמר :roll: )

טוב שאדו קבל עדכון רשמי: אני צריך 4 בליסטרים של חרונוגורים, בליסטר של מוזיקאי ונושא נס חרונוגורים, ובליסטר של מפקד חרונוגורים, וחוץ מזה אני צריך גם שאגוט

יש לי כבר ביסט הרד. ד"א כל הפאנטזיסטים כבר מתחילים 40K, אז זה מעין מחווה לעוז רוחם ונחישותם. אה טוב אני סתם אוהב ביסטמן כי הם סקירמישרים ^_^

doctor wang אמר/ה:
יש לי כבר ביסט הרד. ד"א כל הפאנטזיסטים כבר מתחילים 40K, אז זה מעין מחווה לעוז רוחם ונחישותם. אה טוב אני סתם אוהב ביסטמן כי הם סקירמישרים ^_^

וונג אם אתה מתחיל פנטזי אז הקרב הריאשון שלך הוא נגדי ואז זה יהיה הקרב הריאשון שלי בשישית ולא בחמישית אז אתה נגדי :mrgreen:

doctor wang אמר/ה:
הא! הכל בזכותי (ובזכות אמיר, כמובן)!
קנינו לו את ספר הצבא בביגור, ומאז הוא לא מפסיק לקשקש על שוראבדון ועל כך שהוא הופך את המינוטאורים ליחידות ליבה! ^_^
וואנגומטיק, אני כבר לא יכול לחכות לקרבות נגדך...

doctor wang אמר/ה:
למען האמת, תגידו תודה לשי. ללא הספר צבא שהוא קנה לי לא הייתי חושב ברצינות על לאסוף אותם, אלא רק ליופי, יחידה או שתיים וזהו.

תודה שי אני אולי אפתח רק על זה עץ :wink:

Crozius Arcanum! אמר/ה:
רק לשי? סליחה?

ולא לך קרוזיוס :mrgreen:

doctor wang אמר/ה:
סולח. הוא קנה את הספר לבדו (בהתחלה). השלושים שקל שתרמת גם עזרו, אבל i must hand it to him
אל תהיה קקי, שילמתי 10 שקל יותר ממנו.
שילמנו כמעט אותו הדבר. זו מתנה של שנינו לך.

אמיר: תתעלם ממנו, חמוד. בשבילי, זו תמיד המתנה של שנינו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה