• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הארי פוטר 6- כמה מטומטמים עשו ספויילרים - להיזהר

Exploring Wizard

פונדקאי ותיק
הא! אני מתחיל לקרוא את הגרסה האנגלית היום! בוז לכם, שלא הזמנתם מראש כמוני (וברכות לאחרים, כמובן!).

מעריצים מוזמנים לקנא בי. לא מעריצים אינם מוזמנים לעץ זה.

תתחדש ואל תספויילר! קריאה מהנה!

(אני לא הזמנתי כי אין לי טעם לעשות את זה- אחד מהחברים שלי קונה את הכל באנגלית בהזדמנות הראשונה, ומסיים מהר, כי הוא דובר אנגלית, ואז אני משאיל ממנו...)

קיבלתי אותו ביום ראשון, אבל בינתיים רק אבא שלי ואיל קוראים אותו, אני מעדיף את הספר בעברית, יותר כיף לקרוא משהו שקוראים יותר מהר וחלק, לא?

Wraithbone אמר/ה:
קיבלתי אותו ביום ראשון, אבל בינתיים רק אבא שלי ואיל קוראים אותו, אני מעדיף את הספר בעברית, יותר כיף לקרוא משהו שקוראים יותר מהר וחלק, לא?
לא בשבילי בכל מקרה, בעברית אני אקרא אותו תוך יום-יומיים, באנגלית זה לוקח לפחות שבוע. חוץ מזה, זה יותר שולט ככה.

Wraithbone אמר/ה:

אל תדאג, אני קורא מהר, ואיל כ"כ חלש שאפילו אתה תוכל לקחת ממנו את הספר.

תתחדשו, כל מי שקיבל את הספר! אני כנראה אשדוד אותו מחברים. damn וורהאמר מחסל תקציבים.

תתחדשו, כל מי שקיבל את הספר! אני כנראה אשדוד אותו מחברים. damn וורהאמר מחסל תקציבים.
גם אני...ארנרת' כבר הביא לי 4 ספרים(את השלישי לקחתי מחבר אחר), יש מצב אתה תביא לי את השישי גם?

לאון, אם היה תקציב, הייתי קונה.

אני יקנה בחנוכה, את הגרסה באנגלית.
זה יעלה בסביבות ה70 ש"ח.

אווטר, לא כל כך לחוץ ב"ווואו הארי פוטר" ויוכל לקנות 2 בליסטרים יותר ממכם בגלל זה.

ככלל כדאי לקרוא את האנגלית כדי להבין את ההרמזים והבדיחות יותר טוב
אני ביינתיים קורא את "SOON" של ג'רי ג'נקינס
עתיד בלי דתות ייאי לאון יא קומוניסט אתה תאהב את זה

בספר המקורי יש המון משחקי מילים ובדיחות שנאבדות בתרגום.
אני ממליץ למי שעוד לא קרא לקרוא קודם באנגלית, ולמי שקרא כבר בעברית לקרוא שוב באנגלית.
אני גם קורא עכשיו את השישי, אני בעמוד 200.
בהצלחה! :flame:

ספויילר ענקי!!!!!!!!!!!

טוב, סיימתי לקרוא את הספר, מוזר! ספר שרובו עבר במאין מצב רוח קליל לעומת החמישי, ואז מאה העמודים האחרונים........... טוב, כנראה שהספר השביעי לא יהיה בהגוורטס בכלל, ומן הסתם הR.O.B יהיה דמות מרכזית במיוחד. נ"ב- הרבה זמן אני מחפש הוכחה שמקור ההשראה המרכזי של רולינג זה שר הטבעות והנ: הHREKRUKEX או איך שלא כותבים את זה...... אותו רעיון כמו חישול טבעות הכח או הסילמלרים, בסוף זה הביא את וולדמורט למצב של סאורון!

אני לא מבין איך אתם קוראים את זה...
אני הייתי קורא את הספרים לפני כמה שנים טובות...
וממש אהבתי אותם.
היום כשאני משווה בין הסדרה הזאת לספרים טובים שאני קורא כיום...
כאילו, הוא אפילו לא מגיע לחצי רמה מהם...
אולי החמישי עשה תפנית משמעותית בצורת הכתיבה של רולינג (ואני מקווה, כי לקח לה להוציא אותו איזה ארבע שנים), אבל כשאני משווה לרביעי (או בד"כ לשלישי, שהוא יותר טוב), הספרים האלה נראים כספרי שעשוע לילדים (ואני בספק אם הם לא נתכוונו להיות כאלו).
אם הם היו עושים את זה יותר רציני, זה היה יכול להיות נחמד. (ושוב, מאד יכול להיות שחלה תפנית מרשימה בצורת הכתיבה של רולינג. אני מתייחס עד לרביעי)

Wood-Elf אמר/ה:
וממש אהבתי אותם.
אולי החמישי עשה תפנית משמעותית בצורת הכתיבה של רולינג (ואני מקווה, כי לקח לה להוציא אותו איזה ארבע שנים), אבל כשאני משווה לרביעי (או בד"כ לשלישי, שהוא יותר טוב), הספרים האלה נראים כספרי שעשוע לילדים (ואני בספק אם הם לא נתכוונו להיות כאלו).
אם הם היו עושים את זה יותר רציני, זה היה יכול להיות נחמד. (ושוב, מאד יכול להיות שחלה תפנית מרשימה בצורת הכתיבה של רולינג. אני מתייחס עד לרביעי)
1. לא הזכרתי בהודעת הפתיחה שלא מעריצים אינם מוזמנים?

2. גם אני קראתי הרבה אבל אני לא נוטש סדרות אף פעם.

Exploring Wizard אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
וממש אהבתי אותם.
1. לא הזכרתי בהודעת הפתיחה שלא מעריצים אינם מוזמנים?

2. גם אני קראתי הרבה אבל אני לא נוטש סדרות אף פעם.
1. אמממ לא ממש קראתי אותה ><.
בהא חוצמזה, רק הבעתי את דעתי, תתעלם, היא לא חשובה. P=

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה