• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

האם כדי לי להתחיל מיניאטוריות?

Shaman

פונדקאי ותיק
חשבתי על זה,והגעתי למסקנה שאולי לא כדי לי להתחיל מיניאטוריות,מכמה סיבות פשוטות:
אני גר בירושלים,ואני ל איוכל לבוא לפריק הרבה לשחק,ולא נראה לי שאני יבוא לכנסים,
עכשיו מחר בבוקר אני הולך לפריק לראות אנשים משחקים ולהבין את החוקים...
אתם חושבים שכדי לי להתחיל להתעסק בזה?
אני אישית חושב שיש לי מספיק כסף להתחיל,ויש לי הרבה מאוד מאוד זמן פנוי.
השאלה האם זה סתם ישאר בצד מחוסר שימוש או לא....
מה אתם חושבים?

תחשוב על זה ככה
מצד אחד אתה גר בירושליים וזה שעה וחצי שעתיים מפריק
מצד שני קינג לואן קוטל האריה גר בכפר חרוב שזה 3 שעות מירושליים

מצד אחד יש לך כסף וזמן
מצד שני אני בצבא

מצד אחד אתה לא בטוח שאתה רוצה
מצד שני אתה גם לא מתכוון להגיע לכנסים...

עצה שלי שים ת'כסף בבנק (באיזה פיקדון שקלי או משהו כזה)
עד שתחליט (אני מניח שנה שנתיים) מהריבית תצמח לך בערך 30% מהכסף
ואם תמסור את גילך נוכל גם לעזור לך יותר (בגילאים שונים יש שיקולים שונים
יעזור גם אם תמסור את סכום הכסף שיש לך ואתה מוכן להשקיע בתחביב (בדולארים ולתיבת הדואר שלי או של לאון... לקפיטליזם או לקומוניזם בהתאמה)

תראה, לי אישית בעיקר יוצא לשחק רק בכנסים. אין לי הרבה זמן במשך השנה להיפגש סתם עם מישהו אחרי הצהריים (אפילו אם הוא גר 3 בניינים ממני. אבל זה בגלל הWOW שלו), ככה שאני משחק בעיקר באייקון, בביגור, בכנס בחנוכה ובכנס בחופש הגדול. פה ושם יש כאן בחיפה גם שבתות משחק. בשאר השנה - המיניאטורות שלי או יושבות בצד, או עוברות הרכבה וצביעה. ולרגע אני לא מצטער שקניתי אותן, אפילו כשאני לא עושה איתן כלום 3 חודשים.

דבר ראשון אתה צריך לדעת שעם אתה נכנס לפורום מיניאטורות ושואל עם להתחיל כמובן שיגידו לך כן......

אני לא מבין למה שללת מיידית את הכנסים... הם לא בתדיררות כזאת שקשה להגיע על כולם.. פעם ב- יש כנס של יום יומים שלוש גג... כי עם אתה שולל את ההגעה לכנסים אז המיניאטורות באמת ישבו בצד, אלה עם אתה ממש אוהב להדביק ולצבוע וזה מספיק לך גם בלי המשחק....[ויש כאלה] אבל המשחק עצמו הוא חלק מהפואנטה, ובלי להגיע לכנסים אתה בקושי תשחק עם בכלל

אני שולל את הגעה לכנסים כיוון שמן הסתם לא ירשו לי,אבל אני יכול לעמוד על זה...
חוץ מזה אני מן הסתם יגע לכנסים שאני יהיה יותר מבוגר,הגיל:כמעט 13,סכום התחלתי משהוא בסביבות 340...
ברור לי שאם יהיה לי מיניאטוריות אני מן הסתם אבוא לכנסים,אבל עדין אם זה לא יותר מידיי טרטור...

היום אני עומד לבקר בפריק ולראות אנשים משחקים ולבקש קצת הסברים,ואולי יהיו אנשים נחמדים...,אני יגיע לפריק בערך ב-12 היום...

Shaman אמר/ה:
חוץ מזה אני מן הסתם יגע לכנסים שאני יהיה יותר מבוגר,הגיל:כמעט 13,סכום התחלתי משהוא בסביבות 340...
ברור לי שאם יהיה לי מיניאטוריות אני מן הסתם אבוא לכנסים,אבל עדין אם זה לא יותר מידיי טרטור...

היום אני עומד לבקר בפריק ולראות אנשים משחקים ולבקש קצת הסברים,ואולי יהיו אנשים נחמדים...,אני יגיע לפריק בערך ב-12 היום...

למה שלא ירשו לך? שיבואו איתך פעם אחת להתחלה של כנס [כה כה אני יודע שזה בושות אבל ככה הם יראו את האנשים ואחרי זה ירשו לך]
אני לא יודע עם כל יום יש בפריקרק אנשים שמשחקים... אבל כתוצאה שזה משחק חברתי וגם אנחנו קהילה רוב האנשים הם נחמדים או לפחות אפשר לדבר איתם, ככה שלמצוא כאלה לא תהיה ממש בעיה...וגם כמעט כל מיניאטורית ישמח לעזור לך בכל מקרה...

ברק אמר/ה:
Shaman אמר/ה:

למה שלא ירשו לך? שיבואו איתך פעם אחת להתחלה של כנס [כה כה אני יודע שזה בושות אבל ככה הם יראו את האנשים ואחרי זה ירשו לך]
אני לא יודע עם כל יום יש בפריקרק אנשים שמשחקים... אבל כתוצאה שזה משחק חברתי וגם אנחנו קהילה רוב האנשים הם נחמדים או לפחות אפשר לדבר איתם, ככה שלמצוא כאלה לא תהיה ממש בעיה...וגם כמעט כל מיניאטורית ישמח לעזור לך בכל מקרה...
הם אמרו שבימי רביעי הם פוצחים שולחן מיוחד ולכן אני בא בזמן הזה...

שלום שאמאן
אני התחלתי את ההי אלפס שלי בידיוק בגיל שלך ועם 300 שקל.
כיום אולי אני קצת מצטער שקניתי היי אלבס כי החוקים של וורהאמר כבדים לי, ובאנגלית שקשה לי קצת, וארוכים לטעמי(רק לדעתי)

אבבל, אני מעולם לא הצטערתי שהתחלתי בתחביב המוזר לכאורה, הוריי מאוד מרוצים שיש לי תחביב שבו אני משקיע לפחות חצי שעה ביום.
הוריי מאוד אוהבים את הרעיון של צביעה והרכבה( מוטריקה ועוד דברים) ועשיתי איתם גם הסכם שבתחילת התחביב נשלם חצי חצי, נראה אם אני מצליח, ואז עשינו הסכם, אחרי שהתחלתי את התחביב והורי שלמו 50% מהקנייה הראשונית, הם אמרו לי ככה, אם תסיים את כל המיניאטורות שלך לצבוע, נקנה לך עוד יחידה מכספנו לבד, אם אתה לא תצבע ותרצה יחידה, תאלץ לשלם עלייה.

תשאל את הוריך מה דעתם על הסכם זה כי בגיל 13 חסר כסף לרוב הילדים ומיניאטורות תחביב יקר.

בנוגע לכנסים, שהוריך יבואו לכנס ויראו אותנו.

אוקיי היום גיליתי משהוא נורא ואיום,בפריק משחקים רק ב-40K...
עכשיו,אני מנסה לשכנע את ההורים שלי להסיע אותי לכפר סבא מחר,אם לא אולי אני ייקח אוטובוס...,מכיוון שאני דתי אני לא יהיה שם הרבה זמן....
אבל רוב הסיכויים שזה בהתרעה מאוחרת מידיי ואני לא אבוא,אני מאוד אשמח אם יהיה משחק של
הקהילה בפריק...
אני זוכר שפעם אירגנו משהוא,לכן אם יהיה משהוא בפריק אני אבוא+אני אנסה להגיע מחר,אבל אין הרבה סיכוי...

Shaman אמר/ה:
אוקיי היום גיליתי משהוא נורא ואיום,בפריק משחקים רק ב-40K...
עכשיו,אני מנסה לשכנע את ההורים שלי להסיע אותי לכפר סבא מחר,אם לא אולי אני ייקח אוטובוס...,מכיוון שאני דתי אני לא יהיה שם הרבה זמן....
אבל רוב הסיכויים שזה בהתרעה מאוחרת מידיי ואני לא אבוא,אני מאוד אשמח אם יהיה משחק של
הקהילה בפריק...
אני זוכר שפעם אירגנו משהוא,לכן אם יהיה משהוא בפריק אני אבוא+אני אנסה להגיע מחר,אבל אין הרבה סיכוי...
כבר לא!
אני וחברים שלי החלתנו...
אנחנו נביא פעם באה את הWHF שלנו ^___^ (קניתי ממישהו ויש עוד 2 שחקנים)
וסביר להניח שביום 3 אני אצבע אותם (ארםםם צבעעעים)
וביום רביעי נעשה כמה קרבות ><
ואז סהר איראה שזה דווקה אחלה משחק!!
אז יום רבייעי הבה להביא WHF XD
(למרות שהיו כאלה שיביאו 40K)
אהה כה ...
נ.ב.
(עם הייתה שם אני הילד עם הכובע והאלדר ^^)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה