• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

האטאמה-עולם מערכה אוריינטאלי פרי עמלי.

למה, שימו לב לL5R. שם בתוך כ30 שנה יש להם מערכת מעמדות מסודרת, וארץ מתפקדת עם שבטים ומנהיגים.

קורטולומאק, התארים פשוט צורמים. זה כמו שאם אני יודע עברית, אני לא אקרא לאל שלי EL, כי זה לא נשמע טוב! ככה אם אתה מקשר את העולם ליפן או כל מקום עם תרבות אוריינטלית אחרת, לקרוא לכל האלים "סאן" ישמע פשוט רע.

לאו ירוק הגלימה אמר/ה:
אין לי בעיה אם זה פשוט עדיף להשתמש במשהו מוכן ומסודר, שמקרה היפנים הכינו מראש.

ד"א מה כבר אפשר להשיג ב500 שנה?
בעולם שלנו לא קרה הרבה.

באמת אי אפשר לנהשיג הרבה, והם לא השיגו, לכן אין להם עדיין מעמדות ברורים ממש.
הרעיון של המערכה הזאת, הוא שהשחקנים נכנסים לתוך עולם שהוא בהשתנות תדירה..יכול להיות שהשיטה הפיאודאלית תתגבש באמצא הרפתקאה פוליטית לדוגמא, ואז יתקלו השחקנים בבעיות חדשות.

doctor wang אמר/ה:
למה, שימו לב לL5R. שם בתוך כ30 שנה יש להם מערכת מעמדות מסודרת, וארץ מתפקדת עם שבטים ומנהיגים.

קורטולומאק, התארים פשוט צורמים. זה כמו שאם אני יודע עברית, אני לא אקרא לאל שלי EL, כי זה לא נשמע טוב! ככה אם אתה מקשר את העולם ליפן או כל מקום עם תרבות אוריינטלית אחרת, לקרוא לכל האלים "סאן" ישמע פשוט רע.

קיבלתי את העצה שלך, מעכשיו, אין סאן בכל השמות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה