Daemon Hunter
פונדקאי ותיק
אני מרגיש כל כך נחות...
אני עכשיו אפול על הריצפה ואממל שאיני ראוי.
אני עכשיו אפול על הריצפה ואממל שאיני ראוי.
The oldman אמר/ה:איך ה council of wyrm?
הבנתי שזה אחלה מוצר !!!
doctor wang אמר/ה:The oldman אמר/ה:איך ה council of wyrm?
הבנתי שזה אחלה מוצר !!!
ממש מעולה.. שופך אור חדש על כל מושג הדרקונים. ו DRAGON PC זה דבר ענק... מה גם שניתן לשלב את הספר בקלות עם TOP BALLISTA וליצור את ההרפתקאה הכי קשה לPC רגילים... "סרין נקלעה מעל איי הדם של יו. שבט הדרקונים האדומים נמצא לפניכם. גלגלו יוזמה"
Drizzt אמר/ה:לידעתכם המחיר מחירון של הערכה האדומה זה משהו כמו 1000 שקל ברצינות קשה להשיג את זה.
The oldman אמר/ה:כן כן, משעמם לי, אז בוא נעשה השוואת אוספים (פרנהייט, אני מקווה שיש לך איזה שעה פנויה לפרט את כולם).
רק כמה הנחיות כלליות:
תרגישו חופשי לכתוב על המוצרים שיש לכם, כל עוד זה מוצרים (כלומר לא נטבוקז, או שיטות קצרצרות וכיו"ב)
הכוונה למוצרים שיש לכם אישית (ולא שיש לחבר/אפשר להשיג מחבר, אחרת לי יש את כל WOTC, WHITE WOLF ועוד...)
אם זה רשימות מאוד מאוד ארוכות (אהמממ... פרנהייט) ניתן לקצר.
בבקשה להמנע מספאם מטופש...
אז ככה:
מו"ד מקורי -
שלוש סטים בסיסיים (אדום עד ירוק),
שלוש הרפתקאות (B11,B12,X1),
איזה שישה רשומונים (דרוקין, קריימוקיס, ילארום, הקופסה של שתי האימפריות ועוד משהו),
שלוש מהעולם החלול (הקופסה הבסיסית ושתי רשומונים),
2 הרחבות ליצורים נוספים - PC1,PC3,
ואלמנכ של העולם
הכל באנגלית כמובן
מוד"מ
רק מה שאספתי במבצעים מוזלים - שתי הרפתקאות של רומח-הדרקון, מדריך לטירות וpages from the mages.
עולם גאמה גרסה רביעית
ספר חוקים
הרפתקאה - All animals are equal
מ"ת שר הטבעות למתחילים (לא MERP), מקורי של ICE
סט בסיסי והרפתקאה, גם כן נאסף ממבצעים מוזלים (מחסן של מיצוב שהם פשטו את הרגל)
מו"ד גרסה שלישית
סל"ש בעברית
מדריך מפלצות 3.5
מלחמת אבות
ובהזדמנות ניקח גם את המדריך לשהם גרסה שלישית, אנגלית
exalted
ספר חוקים בסיסי
HARP
מוזמן מראש... שיגיע יגיע.
Ars Magica
יש בחינם, אז לקחתי
וזהו בערך, לא אוסף גדול במיוחד אבל תמיד שנוררתי מאנשים חדשים (אם לא הייתי משה"ם אז בכלל לא היה לי מו"ד 3 בבית[/b]
Lord Damien אמר/ה:שלום לכל המשועממים למיניהם.
מכיוון שבאמתחתי למעלה מ-200 ספרי ואביזרי מ"ת, זה לא יהיה רציני להתחיל לפקט את כולם בעץ הזה.
למי שמעוניין ספצפית לרכוש או להחליף מוצרי AD&D, ROLEMASTER ו- GURPS בפרט, מוזמן ליצור איתי קשר במייל ואני אעביר לו רשימה מסודרת של כל הפריטים שלי באקסל.
בגדול, יש לי את המשחקים הבאים:
ad&d
rolemaster
gurps
hero sytem
world of darkness
mythus
pendragon
cthulu
immortal
palladium rpg
ועוד.