אני מפצל את הסיכום שלי לדרקוניקון 2025 לדברים שאני עצמי הנחתי בפוסט הנוכחי.
ולדברים שחוויתי כשחקן ובכלל בכנס עצמו, בעץ הרחב יותר "דרקוניקון אתמול" .
[Call of Cthulhu] - Polar Aurora - התחנה האנטארקטית פולאר אורורה
תרחיש מקורי שכתבתי, בדקתי, ליטשתי והרצתי בערב יומו הראשון של הכנס, אימה באנטרקטיקה בעקבות תחנת מחקר שלא תקשרה עם יתר העולם בשלושת השבועות האחרונים.
מוכרח לציין שלפני הכנס הרצתי פלייטסט נוסף שהיה בתפוסה מלאה ובתקופת הרישום המוקדם קיבלתי המון בקשות להשתתף במשחק מאנשים שלא הספיקו להרשם אליו
קיבלתי 5 שחקנים עם ניסיון אפסי עד בינוני בעולם משחקי התפקידים ולקחתי אותם לטיול בצד הרע של אנטרקטיקה.
חוץ מהתאורים והפרופים שהבאתי איתי, מדי פעם ברגעי מתח ולחץ חבטתי בהפתעה בשולחן, מה שהקפיץ את השחקנים!
התרחיש היה מלא אימה ותאורים גרפיים קשים.
בסוף התרחיש דמות אחת נהרגה באכזריות, שאר הדמויות בעקבות תושיה רבה (ומזל עוד יותר רב) שרדו את התרחיש בשן ועין (וכוויות קור).
מאד נהנתי להריץ את התרחיש, האדרנלין זרם בעוצמה, השחקנים נהנו מאד! התעניינו בשיטה ושאלו איך אפשר לבוא לועד הרצות שלי
אני גם יודע על אחד שחדש למשחקי תפקידים ועוד באותו יום פרסם פוסט לחיפוש קבוצה! (איזה כיף!!!)
בקיצור מבחינתי - הצלחה מסחררת!

[Shadowdark] - "הקורים השחורים של Veluth Xarn"
בערב השני של הכנס, הרצתי תרחיש מקורי נוסף שכתבתי, שבגדול הוא זחילת מבוך במקדש אבוד של אל אלפים אפלים עכבישי.
מהר מאד השחקנים הבינו שShadowdark זה לא צחוק, עם מקורות אור שכבים כל 20 דקות של זמן אמיתי (המקור הוא שעה), מלכודות לא סלחניות ויצורים רצחניים - הדרך לTPK הייתה קצרה.
חתמתי לכולם עם חותמת ה"Cause of death" שלי' אחרי שMazatas, שליחו של האל העכבישי שלח אותם כזבח בתוך בריכת החומצה! שזה עוד פרופ ששלפתי בהפתעה והיווה את הזירה ל"קרב בוס" של התרחיש.
כולם חזרו מתים אך מרוצים!
עוד קצת תעופה עצמית - שחקנים רבים ביקשו להשתתף בתרחיש, כולל מספר רב של אנשים בכנס ששאלו אם אולי יש מקום בשולחן, כולל שנים שהתעקשו להשאר בקרבת השולחן למקרה שמישהו אולי לא יגיע ויתפנה מקום! (עומדים בתור למות! תענוג!
)
דבר שקצת פחות היה טוב עבורי - זה שבעקבות אילוצים מול הוואנה קלאב, התבקשתי מהסגל לקצר את המשחק, מה שאילץ אותי לחתוך בחצי את המבוך, ולעבור להיפר מוד מבחינת הנחיה, זה שאב ממני המון אנרגיות אבל האדרנלין החזיק אותי חד וגם התרחיש הזה היה מוצלח מאד.
היו לי כמה לקחים שלקחתי איתי, מבחינת דפי הדמות שיצרתי אקראית והסתבר שפה ושם לא שמרו על דיוק מספיק (לא פגם חלילה, אבל יתוקן).

תודה לכל מי שעזר לכנס הזה לקרות ולתרחישים שכתבתי להיות ברמת ליטוש הכי גבוהה שהתאפשרה לי בזמן שהיה לי בנמצא.
זה הסיכום שלי כאמור אך ורק לגבי המשחקים שהנחתי - יש לי עוד המון מה לומר בעץ הראשי "דרקוניקון אתמול".
ולדברים שחוויתי כשחקן ובכלל בכנס עצמו, בעץ הרחב יותר "דרקוניקון אתמול" .
[Call of Cthulhu] - Polar Aurora - התחנה האנטארקטית פולאר אורורה
תרחיש מקורי שכתבתי, בדקתי, ליטשתי והרצתי בערב יומו הראשון של הכנס, אימה באנטרקטיקה בעקבות תחנת מחקר שלא תקשרה עם יתר העולם בשלושת השבועות האחרונים.מוכרח לציין שלפני הכנס הרצתי פלייטסט נוסף שהיה בתפוסה מלאה ובתקופת הרישום המוקדם קיבלתי המון בקשות להשתתף במשחק מאנשים שלא הספיקו להרשם אליו
קיבלתי 5 שחקנים עם ניסיון אפסי עד בינוני בעולם משחקי התפקידים ולקחתי אותם לטיול בצד הרע של אנטרקטיקה.
חוץ מהתאורים והפרופים שהבאתי איתי, מדי פעם ברגעי מתח ולחץ חבטתי בהפתעה בשולחן, מה שהקפיץ את השחקנים!
התרחיש היה מלא אימה ותאורים גרפיים קשים.
בסוף התרחיש דמות אחת נהרגה באכזריות, שאר הדמויות בעקבות תושיה רבה (ומזל עוד יותר רב) שרדו את התרחיש בשן ועין (וכוויות קור).
מאד נהנתי להריץ את התרחיש, האדרנלין זרם בעוצמה, השחקנים נהנו מאד! התעניינו בשיטה ושאלו איך אפשר לבוא לועד הרצות שלי
אני גם יודע על אחד שחדש למשחקי תפקידים ועוד באותו יום פרסם פוסט לחיפוש קבוצה! (איזה כיף!!!)
בקיצור מבחינתי - הצלחה מסחררת!

[Shadowdark] - "הקורים השחורים של Veluth Xarn"
בערב השני של הכנס, הרצתי תרחיש מקורי נוסף שכתבתי, שבגדול הוא זחילת מבוך במקדש אבוד של אל אלפים אפלים עכבישי.מהר מאד השחקנים הבינו שShadowdark זה לא צחוק, עם מקורות אור שכבים כל 20 דקות של זמן אמיתי (המקור הוא שעה), מלכודות לא סלחניות ויצורים רצחניים - הדרך לTPK הייתה קצרה.
חתמתי לכולם עם חותמת ה"Cause of death" שלי' אחרי שMazatas, שליחו של האל העכבישי שלח אותם כזבח בתוך בריכת החומצה! שזה עוד פרופ ששלפתי בהפתעה והיווה את הזירה ל"קרב בוס" של התרחיש.
כולם חזרו מתים אך מרוצים!
עוד קצת תעופה עצמית - שחקנים רבים ביקשו להשתתף בתרחיש, כולל מספר רב של אנשים בכנס ששאלו אם אולי יש מקום בשולחן, כולל שנים שהתעקשו להשאר בקרבת השולחן למקרה שמישהו אולי לא יגיע ויתפנה מקום! (עומדים בתור למות! תענוג!
דבר שקצת פחות היה טוב עבורי - זה שבעקבות אילוצים מול הוואנה קלאב, התבקשתי מהסגל לקצר את המשחק, מה שאילץ אותי לחתוך בחצי את המבוך, ולעבור להיפר מוד מבחינת הנחיה, זה שאב ממני המון אנרגיות אבל האדרנלין החזיק אותי חד וגם התרחיש הזה היה מוצלח מאד.
היו לי כמה לקחים שלקחתי איתי, מבחינת דפי הדמות שיצרתי אקראית והסתבר שפה ושם לא שמרו על דיוק מספיק (לא פגם חלילה, אבל יתוקן).

תודה לכל מי שעזר לכנס הזה לקרות ולתרחישים שכתבתי להיות ברמת ליטוש הכי גבוהה שהתאפשרה לי בזמן שהיה לי בנמצא.
זה הסיכום שלי כאמור אך ורק לגבי המשחקים שהנחתי - יש לי עוד המון מה לומר בעץ הראשי "דרקוניקון אתמול".
עריכה אחרונה: