• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
קארים שומע את הדברים ושוקל את מה שהוא שומע, האם יכול להיות שהמחלה הזו לא טבעית? לא הגיוני שלא היה ניתן לטפל בה, או שאולי יש פה התערבות של משהו?
אבל למשמע הקול הוא עוצר לרגע, נושם עמוק בשנית. "זה אני ידידי." הוא לוחש, "חזרתי."
META
מרפא
16+7=23

ויז'ינר רואה אפילו פחות טוב מנואל, גם כשהוא נדחף למשקפת - אבל קטרקט מתפתח לא יפריע לו לראות בעיני רוחו את העבר. הוא צפה בהרבה ספינות מלחמה שטות לחופי מולדתו, והוא קורא לזכרונות האילו עכשיו כדי לסייע לו להבין את כל מה שהוא יכול על האויב המתקרב
Meta
גלגול היסטוריה - סה''כ 26

המטרה היא להבין מהצורה הכללית של הספינה את כל מה שהוא יכול לדעת על הבעלים הסבירים שלה, על היכולות שלה, וכל פיסת מידע אחרת שתוכל לסייע

האיש ממצמץ בעיניו שוב ומנסה להתמקד בפניו של קארים.
"באלדור?" הוא לוחש, מניח יד חלשה על לחיו של הזד, ונראה שדוק דמעות מכסה את עיניו.
"ישמרו עליך האלים, ילדי" ממלמל היארל בחולשה לפני שידו נשמטת פעם נוספת על המיטה.

"זו הפעם הראשונה מזה שבוע בערך שהוא אומר משהו הגיוני, קארים. כל הכבוד" אומר טורמוד, טופח על כתפו של קארים.
קארים לא מצליח לפענח האם מדובר בהרעלה או מחלה טבעית, אבל נראה שבכל מקרה התסמינים חריגים מאוד - או שמדובר במחלה קטלנית, או שמדובר בהרעלה מתוחכמת. מתוחכמת מאוד.

ממה שויז'ינר זוכר, צורת הספינה מזכירה מאוד את ספינות המלחמה האלפיות, יחד עם המשוטים והאורך של הספינות הארוכות של איי דובריין. יכול להיות שמדובר בהיבריד מוזר בין שני סוגי הספינות, אבל ויז'ינר לא מזהה למי הוא שייך. בכל מקרה, המשוטים הרבים למדי של הספינה מאפשרים לה יכולת תמרון מוגברת, כזו שמתאימה ללחימה במימי האיים, לצד יכולת ניגוח משופרת.

"בואו נקווה שהם לא יתפסו אותנו, למרות שאם אלו הפיראטים אני חושב שהם יעזבו אותנו בשקט - אין לנו משהו ששווה לשדוד" אומר הקפטן במצח מכווץ וניגש לאחת התיבות הקרובות אליו. הוא שולף משם חרב דובריינית קצרה וחוגר אותה על מותניו, ההבעה הזעופה לא משה מפניו.
"אם אלו אלפים - זאת כבר בעיה גדולה יותר. הם עשו לעצמם הרגל מגונה לדרוש מסוחרים מסים על ה"שיט הבטוח" שהם מאפשרים באזור. שיט בטוח בתחת שלי" ממלמל הדוברייני.

בינתיים סיאון, שמתחבא בין כמה מהארגזים על הספינה, חושב שהוא שומע משהו זז.

OUT
סיאון, תגלגל תפיסה.

"ניסיתי קטורת מרפאת מהדרום, תערובות שונות של עשבי מרפא, טיפול במינרלים ואפילו קסם. כל דבר שיכולתי לחשוב עליו. חלק מהדברים עזרו, אבל לזמן קצר מאוד. היום הקטורת עוזרת לו לסבול פחות, אבל לא מעבר" אומר טורמוד, נושך את שפתו התחתונה בדאגה.
לא נראה שהוא משקר - למען האמת, קארים חושב שהוא רואה סימני עייפות ולחץ רגים בפניו, שעשויים להעיד על לילות חסרי שינה במאמץ לריפוי היארל החולה.

"ומה עם טורסטן?" שואל קארים, "הייתי מצפה שהכהן הראשי גם יתייצב לסייע ליראל שלו." הוא אומר. צער קל עולה בו, אם היה יודע שהיראל פה וחולה הוא היה מבקש מאחד מחבריו לבדוק אותו, לבטח אחד מהם היה מסוגל לזהות משהו. "איך הוא הגיב לנפילה של היראל למשכב?"

"טורסטן ניסה לעזור, בהתחלה" אומר הכהן "אבל יש לו חובות נוספות. הוא זה שמצא את תערובת הקטורות שמצליחה להקל את סבלו של היארל החולה, אך בסופו של דבר זו חובתי יותר משזו חובתו. הוא הכהן הראשי, אבל אני המרפא הראשי".

ויז'ינר ממצמץ כשעיניו מתמקדות חזרה במה שקורה על הספינה ''ספינת מלחמה היברידית, מרובת משוטים - יש שם כנראה צוות רציני, אם הם באים לתקוף אותנו הסיכויים יהיו לרעתנו - שווה אולי להתחיל לשקול התחמקות.''

"רק אם אתה יודע על מרפא בעל הידע הדרוש" אומר הכהן, אוחז בזרועו של קארים לרגע.
"אל תרגיש רע עם עצמך - זו לא אשמתך, ואין לך מה לעשות בנידון. נתפלל לאלים שישמרו עליו ועלינו" הוא מהמהם ברכות, לוחץ על זרועו של קארים בעידוד לפני שהוא עוזב אותה.

סומניוס מגיע להיכל המפואר, ושם עוצרים אותו מספר שומרים.
"מה רצונך מהיארלים, זר?" שואל אחד מהם, ככל הנראה מפקד המשמר, בתקיפות.

סיאון מצליח לזהות דמות רזה נעה בין הארגזים, מנסה להישאר חבויה. הדמות נראית כמו נער, מאלטריאני לפי שיערו ותווי פניו, שצופה בחבורה בהתרגשות נראית לעין.

"אנחנו מנסים, אבל יכול להיות שהם יצליחו להשיג אותנו. הסיכוי הכי טוב שלנו במקרה כזה יהיה לנסות לשבור להם את המשוטים בתמרון גלישה, אבל זה עלול לפתוח להם חלון הזדמנויות לעלות על הספינה שלנו" אומר הקפטן בעצבנות.
"דווקא עכשיו? שילכו לאלף עזאזל" הוא ממלמל.

"אני..." אומר קארים, "אני לא יודע." הוא מסתכל על היראל, לבטח הוא היה יודע לתת את העצה הנכונה. "לא מחוץ לאימפריה לכל הפחות." הוא מוסיף מיד, לבטח היה איזה מרפא בטיליניג שהיא יכול לטפל בדברים האלה בקלות. "עד כמה שאני גילתי שאני מאמין, אני חושב שהאלים לא יפתרו את כל הבעיות שלנו, יש דברים שאנחנו צריכים לעשות בעצמנו."

"אני מסכים, אבל אף פעם לא מזיק להתפלל" הוא אומר.
"שמעתי על המשפט. רעיון שלך?" אומר האיש לאחר כמה דקות של שתיקה.

"נקווה שאין להם גם מחלקת חיילים על הסיפון, אחרת אנחנו גמורים" אומר הקפטן.
הספינה ממשיכה להתקדם אליהם, וכפי שהדוברייני צפה מדביקה אותם בלי בעיה. האיש מקשיח את פניו כשספינת המלחמה מתקרבת, והבעתו מתרככת לרגע כשהוא רואה שדגל האימפריה לא מתנוסס על תורנה. למען האמת - אף דגל לא מתנוסס למעלה. מבט חטוף באנשים שגודשים את סיפון האניה מראה כי אין ביניהם ולו אלף אחד, רק בני אדם, גובלינים ואפילו אורק מגודל - מחזה נדיר למדי לאור העובדה שהאורקים לא עוזבים את קבוצות הקרב שלהם באורקיל לעיתים קרובות.

הם כמעט נושמים לרווחה, כשקולו נועץ את מרפקו בנואל. "יש להם עיניים אלכסון, כן? לא כמו במקום הזה" הוא נוהם, מרים את הלהבים שלו בציפייה.
ואכן, מבט שני מגלה כי כל בני האדם לא בעלי חזות נפוצה לסיטרה.
"מה לעזאזל? אין להם מה לחפש במערב אז הם באים לכאן?" שואל ארסטביץ' בבלבול, מגרד במצחו ברובה הקשת הקל שבידו, מזיז את כובעו קלות.

"כן." אומר קארים, "ניסיון שלי לכפר על דברים שעשיתי, ואולי לגרום לדברים טובים להתקיים." הוא אומר. "רק שבשלב הזה, אני חושב שהחצי הראשון יתרחש, ולכל הפחות תוכלו להינות מלתת לאימפריה את הראש שלי במטרה לשלום."

"להגיד לך את האמת, קארים? אני לא חושב שזה ישנה. האימפריה כבר אוחזת בכמה שבטים וממשיכה לשלוח את הסוחרים שלה בשביל לשעבד את סוחרינו לשווקיה" הוא מניד בראשו ומתרומם ממקומו ליד המיטה.
"חלק מהיארלים כפסע מהלכריז על נאמנות לאימפריה. מדובר על חלק קטן, קטן מאוד אפילו, אבל אם זה יקרה האיים ישתנו לנצח".

"אני יודע, למעשה אני די בטוח שאחד מבני הברית שלי תכנן להתנקש בסוחרים האלה ואולי בעוד כמה אנשים בשביל להחליש את האימפריה." הוא עונה במעט תסכול. "אני חושב שבשלב הזה הדבר היחידי שישנה הוא מסר חד וברור מלמעלה, אם אני רק אצליח לשכנע את האנשים שאכן קיבלתי אותו."

"לא בהכרח. אתה צריך בעלי ברית, כאלו שיאמינו לך לפני המשפט ויתמכו בך במהלכו. צדק אלוהי לא בהכרח ישפיע על כולם. אבל קל לומר מלעשות - לי אין מושג מאיפה תוכל להביא בעלי ברית כאלו".

"אני עובד על זה." עונה קארים, "האמת הפשוטה היא שאנחנו צריכים להעיר את היראל או להפוך את ת'ורקילד לאחד כזה. שניהם דורשים כרגע נס באותה צורה." הוא ממשיך, "תאמין או לא, עצרת אותי בדרך להימור אחרון בניסיון להשיג את הכתר." אומר קארים. "אומרים שהגורל מעדיף את הנועזים." הוא אומר, "בוא נראה איך הוא עם הנואשים."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה