• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
"הוצאה להורג? קשה לי להאמין שמחודדי האוזניים ירצו לעשות דבר כזה עכשיו. הם חושבים שהם הרגיעו את הרוחות בעיר, ורק אם משהו חריג יתבצע הם ירצו להפגין שוב את כוחם" אומר דנילו, בבירור מזלזל בהנחה האלפית שהרוחות בעיר אכן נרגעו.
"אולי אם מטרה רצינית בעיר תותקף הם יקדמו הוצאה להורג. אולי כמה עמדות משמר או סיורים" הוא מציע.

"לתוך העיר. אני הבנתי מויז'ינר מקודם שאתם מחפשים דרכים לעבור את החומות והשומרים. זה לא ככה?" דנילו נראה מבולבל למדי.

לא נראה שהוא משקר, אלא אם כן האיש יודע לזייף בלבול בצורה שגם השחקנים המוכשרים ביותר יתקנאו בה.

"אנחנו כרגע מנסים להבין אם מישהו נתפס ואם כן היכן הוא, כולכם רותמים סוסים לפני העגלה." עונה קארים לקבוצה. "לפני שמסתערים לתוך מארב מתוכנן או פשוט הולכים לעבר המשמר האלפי ומבקשים ממנו להוציא אותנו להורג, אני חושב שאנחנו צריכים לעצור ולבדוק מה אנחנו יודיעם, מה אנחנו לא יודעים, ומה אנחנו יודעים שאנחנו לא יודעים."

"יש פה ספינות מסחר, דיג, דוברות ואפילו צי קטן של אוניות מלחמה נגד פיראטים ופושטים" עונה דנילו לנואל.
"האלפים עדיין רגישים למה שקרה בקרב מאה התעלות, אז פגיעה בצי שלהם בהחלט יכולה לעורר תגובה חריגה מצידם. ואם אני לא טועה יש להם מספר בליסטראות וקטפולטות על החומות, גם לכיוון הנמל" הוא מוסיף.
דנילו מהרהר קצת, ואז פניו מתבהרות כשמחשבה מבזיקה במוחו: "אולי תוכלו לברר אם יש מטענים חשובים במיוחד בחלק מהאוניות בנמל. חלק גדול מהקסם הנוזלי שמגיע למושבות עובר דרך אל מוקראת, ואני בטוח שחלק מהעובדים בנמל ידעו על זה".

"כן, אבל זה אומר שזה ייקח זמן. אני תמיד יכול לשלוח אחד מהאנשים שלי לברר אם יש מקום בספינה לתבואה שלי ובדרך אגב לשאול מה יש בכל ספינה. אבל עם כל כך הרבה חיילים ייקח לו יום-יומיים לצאת ולהיכנס מבלי לעורר חשש" עונה דנילו.

"בסדר גמור. אתם מוזמנים בינתיים להישאר כאן בביתי, או אם תעדיפו - בגורן שלי. היא רחוקה יותר ומבודדת אבל לא נוח לשהות שם, בלשון המעטה" אומר דנילו.
הוא חוזר אל הבית, משתהה שם מספר דקות ואז חוזר.
"בבוקר כמה מהאנשים שלי ייכנסו לעיר ויאספו כמה מידע שאפשר. הם אנשים טובים שהאימפריה לא הצליחה לפתות בהבטחות לשלום ושגשוג. מאלטריאנים אמיתיים, לא כמו כמה עובדים אחרים אצלי" הוא אומר, מחייך בשביעות רצון.
"נראה שההבטחה לשגשוג לקנות אותך, לא?" ממלמל קולו בשקט. נודרה תוקע מרפק בצלעותיו, אבל לא נראה שדנילו שמע אותו.

"אם ככה, אתם מוזמנים לביתי. אראה לכם את החדר שלכם" אומר דנילו.
הוא נכנס לתוך הבית, מוביל אותם בין מסדרונות מעוטרים בכדים, פסלים ותגליפים. הבית שקט עקב השעה המאוחרת, אבל כמה משרתים עדיין מתהלכים במסדרונות. הם מגניבים אליהם מבטים, מחייכים בשקט.
"כל מי שנמצא כאן נאמן למטרה, בדקתי זאת בעצמי" לוחש דנילו כשהם מתקרבים לאחת הדלתות.
"זה החדר שלכם" הוא אומר, פותח את הדלת וחושף חלל מרווח עם מספר מיטות. "הנחתי שתעדיפו לישון ביחד מאשר להתפצל" מוסיף המאלטריאני, פוסע לתוך החדר.
"יש כאן חלון שפונה לחצר האחורית, אם יקרה ותצטרכו לברוח, ואספקת מסע בארונות" אומר דנילו, מצביע על החלון ופותח את הארונות, מראה להם את המזון שמאוחסן בהם.
"הקציתי את האזור הזה רק למשרתים הנאמנים ביותר, והם אמורים לומר לכם את הסיסמא 'מעט קריר היום' לפני שהם נכנסים. במידה ותרצו לצאת לכל מיני פעילויות בדיסקרטיות, תודיעו זאת לאחד המשרתים שייכנס לכאן באמירה 'היבול הבשיל' ואני אדאג שלא תיתקלו באף אחד כאן" הוא אומר, מביט בהם בשביעות רצון.
"אתם בין ידידים. אל דאגה" הוא מוסיף.

'אני לא נלחם למען משהו' ויז'ינר משיב בלי היסוס, ואז עוצר לרגע 'אני נלחם נגד משהו. אני נלחם נגד דיכוי ושיעבוד. לחימה למען משהו רומזת שיש לך יעד סופי. שאחריו תניח את הנשק. אבל הדיכוי תמיד יהיה, ולכן אני תמיד אהיה שם - עד שהמוות יקח את קשתי מבין אצבעותי הקפואות.'

"נלחמתי למען לפות באימפריה בוערת." אומר קארים, "ואני מרגיש שהעולם צועק עלי שאני מטומטם." הוא מוסיף במהירות. הוא נראה מטעמ מאוכזב מהתשובה שהוא קיבל מוויז'נר. "העולם הזה הולך לבעור בגללנו?" הוא ספק שואל ספר אומר לוויז'נר.

ויז'ינר נראה כאילו הוא עומד לפצוח בנאום, ואז הוא מבחין בקולו השפוף של הלוחם הצעיר.
'קארים, אני....' הוא מהסס 'אני חושב שהעולם תמיד בוער, תמיד בער ותמיד יבער. אני חושב שאחרי שהתפכחת, יצאת מהבית, וראית את האש שתמיד הייתה שם. אתה...טוב, יש בך טוב, ואתה נוטה לקחת על עצמך את האחריות - ועל כן גם את האשמה. אל תתבלבל בין השניים' הוא שולח יד מקומטת ואוחז בזרועו של קארים 'דם רב עוד ישפך לפני תום המלחמה הזו. גם אם ידך תהיה זו שתאחז בלהב, דע שזעקות המתים לא מכוונות כלפי משחרריהם, אלא כלפי מי שדיכא אותם.'

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה