• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
IN
"אז מה שמבדיל אותך הוא שלך יש כבוד? ייתכן ותהיה האלף היחידי שואיאסק יראה לחיוב במותו" מברך אותו האח סיאון, קורא בשמו של המבוגר, האל מהמעגל הקדוש האחראי על צדק.

"כבוד הוא דבר שיש לכולם, השאלה היא מה אתה עושה עם הכבוד שלך. תאמין לי שלכל האימפריה יש כבוד מכאן ועד הצד השני של היבשת." עונה קארים. "ההבדל ביני לבין שאר האימרפיה שאני הקזתי דם יחד עם בני האיים, והם האחים שלי לנשק. כמו שאני לא יכול לצפות מהקצינים שפגשנו במבצר לבגוד באחיהם לנשק, הם לא יכוילם לצפות ממני."

נואל נותר בשקט לאחר תגובתו של סיאון אליו, אבל הוא חוזר לדבר כששיחתם של סיאון וקארים גוועת.
"לא... לא חיית פרא." הוא אומר בלחישה, קולו רועד מעט. "אנחנו לא חיות, כן? אנחנו עם. יש לנו תרבות, יש חברה. אין בי חיה, באף אחד מאיתנו. אני עזבתי כי אהבתי קרב, לא הרג. עזבתי, כי אני רוצה להלחם. להראות מה אני שווה."
"ומלחמה הזו, היא נותנת לי סיבה טובה. סיבה להלחם, אבל גם בשביל הלהקה. זה כמו... שני ציפורים בסלע. אני חושב."

סומניוס מקשיב עוד קצת למה שהקצינים אומרים, אבל באיזה שלב זה מתחיל לשעמם - כמה מידע כבר יוצא בשיחת חולין תמימה? - והוא מחליט ללכת לעשות משהו יותר פרודוקטיבי. הוא ניגש לאחד החיילים היותר פשוטים, אבל מאלו שרבים טיפה פחות מכות - "למה בעצם אנחנו מחכים? היתה פה מהומה שלמה, לא מוציאים אותנו לרדוף אחרי הפולשים?"

IN
"קרא לה בשם אחר, אם תרצה. הפרא הוא מה ששואף ללחימה, זוהי לא מנת חלקו של המאמין הפשוט- שנפשו שוקטת" עונה האח סיאון לנואל.

"בעבור המולדת?" שואל האח סיאון בהפתעה "המולדת היא רק האידיאל על פיו העולם צריך לעבוד, והבשורה עוד תגיע לכל אזור בארץ. קלסינדה היא הארץ הנבחרת ואחריה יבוא העולם, אני..." אומר האח סיאון בפנאטיות, ולפתע משתתק. "...ידעתי זאת כל חיי". כאשר קארים מתקרב, בשעת ערב מאוחרת כזו, הוא יכול לראות כי צבע עיניו של סיאון הוא לא כפי שרואים במהלך היום- החום... מעורפל. ומתחת לו... צבע אדום עכור.

"כי המניאקים אומרים שהם 'לא מבזבזים' אותנו על משימות כאלו" עונה החייל, אדם קירח שמשחק עם עצמו בקוביות.
"אבל אם תשאל אותי, הם פשוט לא סומכים עלינו שנעשה משימות כאלו. יותר קל לשמור על האנשים בתלם כשהם בתוך בסיס מלא באלפים, מבין אותי?" הוא מוסיף, מסנן קללה כשהוא מקבל תוצאה נמוכה.

"ואנחנו רואים כמה זה עזר להם למנוע את מה שהלך כאן כרגע," אומר סומניוס, "בכל מקרה למה הם לא אומרים לנו לחפש את הפולשים בתוך הבסיס? הם כולם כבר הצליחו לברוח?" הוא שואל

"כן, ככל הנראה כולם ברחו" אומר השכיר, מגחך.
" גם כן הצבא הטוב בעולם. שבעה אנשים ברחו להם מתחת לאף, ולפי השמועות גם לקחו איתם כמות יפה מאוד של זהב" הוא אומר, נאנח.
"בכל מקרה, יש שמועה ששלחו אחריהם מרקידי עצמות. אם ככה, אני מקווה שכל האלים ישמרו על הפולשים שלנו, אחרת מצפה להם גורל לא נעים" אומר האיש.
"שמעתי עליהם רק דברים רעים, בררר..." הוא נרעד "אף אל לא ברא שטנים כאלו, בזה אני בטוח".

"יצא לי לפגוש אחד... " עונה סומניוס. "איכשהו שרדתי, הוא לקח חייל אחר ל...ניסויים... שלו. שהאלים ישמרו עליהם. "אבל כל עוד הם לא מטרטרים אותי למשימות, מה טוב.
איזה אל מקבל בכלל את התפילות של המרקידים האלה?" הוא שואל

"אני לא יודע" הוא עונה, מגרד את פדחתו.
"האמת, אני לא חושב שמישהו יודע. אני רק זוכר שכהני האלים במחנה תמיד עשו סימנים נגד הרוע, בסתר כמובן, כשהם עברו לידם או התקרבו לאוהלי התפילה. אפילו אנשי הטבע של האלפים לא אוהבים אותם, בלשון המעטה" אומר השכיר.

"זו הקלה. מקווה שיקח להם זמן שם בחוץ." הוא אומר בגועל. סומניוס והחייל ממשיכים קצת בשיחה שלהם לפני שנפרדים בנימוס. אז סומניוס הולך לשתול את הנשק של האגאיס בתיק של חייל, ומשם לשירותים, יוצא משם כעבור זמן קצר עטוי מסכה שחורה, שרביט מרקיד העצמות בידיו, ופונה לכיוון היציאה.

עריכה אחרונה:
ויז'ינר מביט עוד במחנה האלפי, ואז נאנח ''תצטרך להסתדר לבד,. מקווה שניפגש שוב. יה בלאגו לודרי''.והוא צולע אל החשכה ..ונעצר, ידיו רועדות.
''לא, אני נשאר.'' הוא מושך את עצמו במאמץ אל ענף עץ נמוך, מרים את עצמו תוך כדי סיבוב, ומשתופף בסמוך לגזע 'הבורחים יכולים לשרוד, האמיצים נשארים זה עם זה.''

סומניוס הולך ללא הפרעה במחנה, חיילים אלפים ולא אלפים מפנים לו מקום בהבעות אימה, לא שואלים שאלות.
את השערים פותחים לו כמה שומרים מבועתים, אבל סומניוס מבחין בכמה שלדים בשריונות ששומרים על המחנה מבחוץ. הם מביטים בו, אך לא עושים דבר ומאפשרים לו לצאת.

לאחר המתנה ארוכה למדי, ויז'ינר מזהה דמות שיוצאת מהמחנה - אדם לבוש בשריון לוחות שאוחז בשרביט של מרקידי עצמות וחובש על פניו מסיכה של אחד מהם.
המאלטריאני מזהה את השריון ככזה שדומה למדי לשריון שסומניוס לבש.

ויז'ינר רואה את מרקיד העצמות הלבוש בשריון מתרחק מהבסיס ומתקדם לעבר העיר ז'יינריסטה, הידועה גם בשם שנתנו לה הכובשים האלפים - אל מוקראת. שם נאמר להם שנמצא איש הקשר שלהם להמשך המשימה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה