• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
למרות שהקרב חלף, האדרנלין עדיין בוער בדמו של ויז'ינר - אבל הכאב בעצמותיו מזכיר לו שעברו כמה שנים מאז שהוא רץ בין הטרשים ביחד עם אחיו למרד. 'עוד צעד אחד, אולי עוד שניים, אי אז עוד יוכה האויב שבעתיים'. הוא מזמזם לעצמו פזמון מלחמה עתק, צולע מבעד לשורשים וענפים, ונע הלוך ושוב סביב הכוחות האלפיים ההולכים וגדלים בנסיון להבחין או לפענח לאן סומניוס ילך עכשיו - משתמש בשילוב של עיניו ואוזניו שנותרו חדים ושל מעט ההיכרות שלו עם האיש. לאן נעלמת...?
עם זאת,ויז'ינר נצמד למציאות, ויודע שיתכן שסומניוס לא בטווח השגה כרגע - ולכן גםשומר על אוזניים פתוחות למקרה שישמע פיסת מידע רלוונטית אחרת.
meta
16+5=21 הבחנה

IN
האח סיאון מהנהן בתגובה לדברי נואל, אבל לא מהסיבה שהוא אומר "עלינו להיפגש עם הגנרלים, משימות נוספות מחכות לנו, אסור לתת להם זמן להתאושש- ואנו הנשק שיהרוס את האימפריה" הוא אומר, מצפה שהמורדים יגידו להם לאן לפנות על מנת להגיע לגנרלים.

"גנרלים? כן, צריך לבקש מהם הנחיות חדשות" אומר דורנים בפיזור. הוא עדיין מביט באלפים בכעס, אבל אז פונה אל בני החבורה.
"יש לכם איש קשר, לא? תגיעו אליו ותדווחו. אני מאמין שאנשי הקשר שלנו שונים משלכם בכדי למנוע את גילוי המבצע על ידי המודיעין האלפי" אומר הגמד. הוא נאנק בכאב כשהוא משעין בטעות את משקלו על רגלו הפצועה ומתיישב על הקרקע בסיוע אנשיו.
"אני מאמין שזו לא הפעם האחרונה שנתראה, אה? אז עד הפעם הבאה, שהחמישה ישמרו עליכם" הוא אומר לשלושה.
מאמבוקרו ואלומידה מתקרבים אליהם אחרי שהחליפו כמה מילים עם שאר הנזירים והאבירים מהאיים השחורים.
"גם דרכינו נפרדות, לעת עתה" אומר להם מאמבוקרו. אלומידה מהנהן בתגובה לדבריו בשתיקה. נראה שהנזירים האחרים נזפו בו גם הם על ההתפרצות האחרונה שלו.
"עד אז, נקווה שהגלגל הקדוש יקיף אותנו וידריך אותנו בכל אשר נלך" מברך אותם מאמבוקרו והשניים נפרדים מהם.

קבוצות המורדים השונות מתחילות לעזוב את האזור אחת אחת, מותירות את השלושה לבדם עם אנשיו של דורנים והמהפכנים האדומים, ששומרים על מרחק ולא ניגשים אליהם.
ויז'ינר לא מזהה את סומניוס בשום מקום, אבל הוא כן מצליח לקלוט פיסות מידע שונות מהחיילים שמסיירים באזור: נראה שיש כוונה להשתמש בכוחות העזר הגובליניים בכדי לרדוף אחרי המורדים שנמצאים באזור, וככל הנראה מרקידי העצמות מתכוונים לצרף את התועבות שלהם למאמצי החיפוש. בכל מקרה, הזמן הולך ואוזל, ואם סומניוס לא יצא מהבסיס בזמן הקרוב החיילים ימצאו את שאר החבורה.

שהוא מתקרב אל השולחן, סומניוס מצליח לשמוע את נושא השיחה של מי שיושב סביבו.
"אם נשמור עתודה פה, נוכל לשמור את היכולת שלנו להטריד את האגפים של האויב לאורך זמן" אומר אחד האנשים, אדם צעיר, גבוה וקירח עם עגיל כסוף באוזנו.
"אבל אם נשאיר עתודה חזקה מדי, מתקפת פרשים תמוטט את שאר המערך שלנו" מעיר הקצין האלפי, מזיז כמה חפצים על השולחן. חפצים אלו מתגלים כפיסות עץ ומתכת עליהן מצוירים סמלים שונים.
"עימאר צודק, אבל התפקיד שלנו אינו הגנתי. אם נתמקד במגננה אנחנו לא נצליח לבצע את תפקידנו כמו שצריך" אומר אדם שלישי.
שאר המשתתפים בדיון ממשיכים להתווכח ביניהם ולהזיז את החתיכות השונות על הלוח, לא שמים לב שסומניוב צופה בהם.

"בואו." נואל אומר ומתחיל ללכת, מרים מגן מאחת הגופות- הקרבות האחרונים הוכיחו לו שסגנון הלחימה שלו לא מתאים לקרבות הללו, הלהבים שעל זרועו לא מעניקים מספיק הגנה- והוא יצטרך לטפל בזה.

IN
"נלחמתם היטב בעבור המטרה המקודשת, ואברך אתכם גם בהגנת הגלגל הקדוש. תורות הלחימה שלכם יהוו לי חומר נרחב למדיטציות שלי- בפעם הבאה שנתראה, צפו שנהיה עוצמתיים ממה שפגשתם עד עתה" אומר האח סיאון, נפרד כך מהנזירים, והולך אחר נואל.

השלושה יוצאים מהיער, מתחמקים מכמה פטרולים וממשיכים לעבר אל-מוקראת.

לאחר הליכה מאומצת של כמחצית מהדרך לעיר, הלילה יורד והגיע הזמן להקים מחנה. השלושה שוקדים על הכנת מדורה ותוך זמן קצר יושבים מסביב לאש, מאזינים לקול העצים המתפצחים ומתחממים מהלהבות.

OUT
זמן לקצת רולפליי! אם אין לכם מה להגיד/אתם לא רוצים, תגידו לי ונריץ.

IN
"מה ידוע על יעדנו?" שואל האח שאלה שמסקרנת אותו, בעודו בוהה בלהבות. הוא לא תודרך בנוגע לאל-מוקראת. הוא מסתכל בעיקר על קארים, מצפה שזה ידע.

META
היסטוריה: 7+2=9.
דת (אם רלוונטי): 8+7=15.

סיאון נזכר בשם המקום לפני שהוא נכבש על ידי האלפים - ז'יינריסטיה. העיר הייתה המקום בו הנביא הקדוש פאווארל, אחד ממייסדי מועצת החמישה, נולד וגדל בו

סומניוס יושב במקום נוח ומעמיד פני נח, מנסה להקשיב למה שהקצינים אומרים. הם לא אמורים לשים לב לזה שהוא מקשיב להם, אבל הוא מנסה לא להתבלט - אם הם ישימו לב שהוא קיים הם עלולים לקדר אותו באיזו שטות לא כיפית.

הקצינים ממשיכים להתווכח ביניהם בנוגע לדרך הנכונה לפיה עליהם לפעול בעת קרב, ולאחר זמן מה מסכימים על טקטיקה התקפית.
לאחר מכן הם מתחילים לפטפט - לא על דברים מעניינים יותר מדי: מי הפסיד במשחק הקלפים האחרון, איך היה בבית המרזח האחרון בו בקרו ומי ינצח במירוץ הסוסים הקרוב.
אחרי כמה דקות של פטפוטים וריכולים, אחד מהקצינים פולט: "הבנתם בכלל מה הולך במחנה? האימפריאלים התחילו לרדוף אחרי משהו, אבל אותנו השאירו מאחור. למה בכלל העבירו אותנו לכאן מהחזית האסטרנגית? אנחנו סתם שוכבים פה משועממים". הקצינים האחרים נוהמים ומהנהנים בהסכמה, ולא נראה שהם חוששים מנוכחותו של הקצין האלפי.
"לפי מה שאמרו לי, שומרים אותנו למלחמה האמיתית" אומר האלף, מתמתח וקם ממקומו. הוא פוסע מעט סביב ומפוקק את עצמותיו, נאנק בתגובה.
"יש לי חבר בסנאט, אתם יודעים? הוא עוזר של איזה סנאטור עצמאי שם, והוא אומר לי שלאחרונה יש הרבה דיונים לגבי הכרזת מלחמה פה בסיטרה" אומר האלף כממתיק סוד. שאר הקצינים מפנים אליו את מבטם, אבל פניהם של אחדים מהם מביעות חוסר אמון.
"שמענו עליך, עימאר. כמו הפעם ההיא שהבטחת לנו שחבר שלך יסדר לנו חופשה באיים השחורים" אומר גובלין בעל שיניים חסרות, וחבריו צוחקים.
"זה שסאלים יצא מניאק זאת לא אשמתי" מתגונן עימאר.
"וואלאיד הוא בחור אמין! לפי מה שהוא אמר לי, הסנאט לא שש לפתוח מלחמה נגד 'ברית הפלדה'. הם צריכים סיבה מסוימת, פרובוקציה או משהו כזה" הוא אומר.
"אז אולי סוף סוף יהיה קצת אקשן כאן. בטח המחתרת המאלטריאנית תבצע פעולה כלשהי שתהיה העילה למלחמה" עונה לו הגובלין.

IN
"אני יכול להבין זאת, זה כמו חיה פראית בתוכך- רוצה להתפרץ. הרבה רוצים להיות לוחמים ואין להם זאת, והן לעולם לא יהיו טובים כמונו. אבל לאלו שיש את זה- הם לוחמים בין אם ירצו או לא" אומר האח סיאון.

"הוא בגד בי." עונה קארים. "זה סיפור ארוך, אבל הגרסה הקצרה שלו היא שהוא ציפה ממני לבגוד בשבטים ולהתעלם מההבטחות שנתתי להם. בטענה שהם תתי-אלפים ואין שם כבוד או חובה כלפיהם. אלא לא הערכים שגדלתי עליהם, ואלא לא מעשים שאני מוכן לעשות." הזד עונה. "מפה לשם מצאתי את עצמי נדחק לשולים ומופיע בפני כמה טריבונלאים צבאיים, עד אשר לא נשארה לי יותר מידי ברירה, הייתי צריך לבחור בין הכבוד שלי לבין האימפריה."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה