• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמעות של אלים (מו"ד 4) [5/5] - עץ משחק

נושא
דמויות
IN
"והוא האחראי לבריחה?" שואל האח סיאון, מסתכל על קארים, "האם המועצה המאלטרית טעתה בשיפוט שלה במי לשלוח למשימה הזו? לא ציפיתי לרבות ממועצה המוכוונת בידי אדם, אך אם כן" הוא אומר, מבטו מראה את חוסר ההיסוס שלו להשתנות ברגע.

סומניוס ניגש לאוהלי שכירי החרב, כפי שהורו לו, ומסתכל סביב למצוא פרצה בהגנה או שאר דברים מעניינים. הוא ימצא דרך לעוף מכאן בהמשך, אבל בינתיים הוא תקוע כאן והולך לעשות צרות

IN
"למנהיגינו להתעסק בענישה על כשלונותינו, לא לשליחיהם. אין על מה לכעוס בנוגע לדם שלא נשפך" הוא אומר, כאילו לאחרים אבל נשמע שזה רלוונטי רק אליו "עלינו רק לצאת מכאן, רק נותר לנו לחכות למאסף" הוא אומר.

IN
"עברנו בין הטירה לכל החיילים האלפים הטיפשים להגיע אליכם, הם מחפשים אתכם אבל הם לא בטוחים אחר מה הם מחפשים. הוא יודע אחר מה הוא מחפש, והוא אמור להגיע בקרוב. כך מצופה ממנו" אומר האח סיאון ללא חשש או פחד על חייו של סומניוס שאולי קורה לו משהו נורא.

סומניוס מתרחק משם ומתקדם לעבר מגורי השכירים תחת עינם הפקוחה של החיילים. לאורך הדרך הוא מחפש פרצות באבטחת הבסיס, אבל כל מקום שורץ באלפים.
לאחר זמן מה סומניוס מגיע לאוהלי שכירי החרב, שנראים מלאים למדי - רק האוהל בו שכנו הגובלינים והוארגים העצומים שלהם ריק לחלוטין. שאר האוהלים מלאים בשכירים שנראים מאוד משועממים ועסוקים בעיקר במשחקי מזל או בללכת מכות, ואם יש אפשרות לשלב בין השניים - מה טוב.
כמה חיילים אלפים עומדים לצד האוהלים, אבל לא נראה שהם חלק מהשכירים. אולי הם הופקדו שם על מנת לפקוח עין עליהם?
"לא נוכל להמתין לו לנצח" אומר הנזיר השני "לא השלמנו את המשימה שלנו ואם יתפסו אותו כל מה שאנחנו מנסים לעשות כאן ילך לעזאזל!" הוא כמעט צועק. מאמבוקרו מצמצם את עיניו ונושם עמוקות.
"תרגע ומיד, אלומידה. שוב ושוב אתה שוכח את מה שלמדת ברגע שכף רגלך יוצאת מהמנזר. תתעל את הפאניקה לדברים אחרים" הוא אומר בחומרה.
"לתעל את הפאניקה לדברים אחרים? אנחנו חייבים לנתק מגע עכשיו ולהתרחק לפני שהאלפים יצודו אותנו, כמו שהם עושים ברגע זה!" עונה לו אלומידה, קולו מאבד לחלוטין את הטון הרגוע בו דיבר רוב הזמן.

'אני נוטה להסכים עם...אלומידה' ויז'ינר מטה את ראשו לעבר הנזיר 'למרות שאני לא מסכים עם המניעים שלו. אין סיבה שכולנו נישאר כאן. אני מכיר את האיזור כמו כף ידי. אף זר לא ימצא אותי כאן. אני יכול להיות פה, לחכות לו. נקבע נקודת מפגש רחוקה. ניפגש.''

סומניוס נכנס לאוהל ומתקבל בהנהונים קצרים ונהמות שלום. רוב שכירי החרב לא טורחים להביט בו בכלל, וממשיכים בעיסוקיהם.

מלבד החבורות שעסוקות בהימורים ובמכות, ישנם שכירי חרב רבים ששוכבים על שקי השינה שלהם, מתאמנים או מפטפטים זה עם זה. בנוסף, יש כמה שכירי חרב שיושבים מסביב לשולחן עץ, אוכלים ומזיזים מספר חפצים על השולחן תוך התייעצות ביניהם. איתם יושב קצין אלפי מהאימפריה שבעיקר מביט מהצד, זורק הערות קטנות מדי פעם.
"אם כך, נלך מכאן ונחבור למבעירי האש ולשאר. עלינו להחליט על צעדינו הבאים ללא קשר לסומניוס" אומר מאמבוקרו. הוא מהנהן לויז'ינר ומצטרף לאחרים שכבר התחילו להתקדם לעבר היער.

לאחר זמן מה, כשהם עדיין שומעים את צעקות החיילים האלפים שמשוטטים ביער החרוך, מוצאים החמישה מאחורי אחת הגבעות את המהפכנים האדומים ואת שארית המורדים.
מצב המורדים בכי רע - כמעט חצי מהם נהרגו ורבים מהשורדים פצועים ברמות שונות. החבורה שמה לב כי לא מעט מהפצועים סובלים מכוויות וסימני חריכה. רבים מהמורדים מסתובבים באזור כשעל פניהם הבעות שונות של פחד, תסכול ואכזבה.
בקצה הקבוצה דורנים ומנהיגת המהפכנים מתווכחים, כשטבעת של שאר ראשי החוליות וחלק מהמהפכנים מקיפה אותם. כבר מרחוק ניתן לשמוע את צעקותיהם של השניים.

"אני רוצה שתסבירי לי שוב, איך יכול להיות שאתם שולטים באש, כן? שולטים בה, למען האלים, ועדיין שרפתם את האנשים שלי?! אולי לא שמעתי טוב בפעמים הקודמות!" צועק דורנים בכעס, רוק ניתז מפיו. הגמד נראה במצב רע למדי - זקנו חרוך כמעט לחלוטין, שריונו מכוסה בשכבה דקה של אפר וכמות החתכים והשריטות שעל גופו הייתה מכריעה כל לוחם רגיל כבר מזמן.
"אמרתי זאת קודם, גמד, ואומר זאת שוב - איננו מתיימרים לשלוט באש, אלא רק לתעל אותה מגופנו" עונה לו האלפית, בבירור עייפה מהויכוח.
"לפעמים קורה שאנחנו... לא מצליחים לתעל אותה בדיוק כמו שרצינו. היה אסיר תודה שהפגיעה בכוחותיך הייתה כל כך זניחה".
ראשי החוליות עוצרים את דורנים מלהסתער על האלפית, שמביטה בו ומנידה את ראשה לנוכח זעמו.
"זניחה? זניחה?! תסתכלי עליהם! אין אחד שלא מכוסה בכוויה, וזה עוד לפני ששרפתם עשרה אנשים כי לא הזהרתם אותם שהם עמדו קרוב מדי לאלפים! המבצע הזה הוא כישלון מהדהד, והרבה מכך בזכותכם, חבורה של פירומנים מחורבנים!".
נראה שהוא מעוניין להוסיף עוד כמה דברים, אבל אז הוא מבחין בחבורה.
"הו, תודה לאלים שהגעתם סוף סוף! הצלחתם במשימה?" שואל אותם הגמד, ואז מקמט את מצחו בבלבול. הוא סופר אותם בשקט ושואל: "הייתם יותר, לא? איפה השניים האחרים?"
ויז'ינר מתמקם באחד מהנקיקים הקרובים למחנה הצבא, משקיף משם על המתרחש. לאחר זמן מה הוא מבחין בכמה מרקידי עצמות שמתאספים ליד השער, דנים בינם לבין עצמם. כמה חיילים אלפים עומדים לצידם, מחזיקים שקים גדולים.

כמות החיילים שנמצאים בשטח היא עצומה - לפי האומדן שלו, ויז'ינר מעריך שמדובר בכמה אלפים. אם סומניוס לא יצא בקרוב השאר יאלצו לברוח, שכן זה רק עניין של זמן עד שהאימפריה תמצא אותם.

IN
"הסיבאק מת" מכריז האח סיאון, בוהה באנשים, ומסתכל עליהם "ובכל זאת, אני רואה אכזבה" הוא אומר.
"מול יריב גדול, מורידים אותו פציעה אחר פציעה, חתך אחר חתך, טיפת דם אחר טיפת דם. האם אתם מופתעים כי לא הפלנו אימפריה במכה יחידה? אמונתכם כה חלשה ביחס לאלו שהמחומש עומד לצידם- והדבר ניכר" אומר המתנקש הנזיר הקנאי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה