• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים דמות שהכנתי - נחש הצולח ימי כסף

אל תפסוק את הנתונים לפני שאתה רואה משחק שלה, לדעתי זה ממש מגניב.
אם היית רק מבין למה הקנאקים (אני די בטוח שאומרים קנאק) האלה שווים, אני די בטוח שהיית מתלהב. קראת את הצורות כלאיים? ראית כמה הן אדירות? הכל בזכות הקנאקים, בדר"כ הצורת כלאיים היא ממש מעפנה, ויש לך רק אחת, בזכות הקנאקים האלה, אני יכול להפוך לכל יצור כלאיים, ולהוסיף לו כל מיני עיוותי פראא מיוחדים.
והצורת טוטם, אלמלא הקנאקים, הייתי יכול להיות נחש רגיל לכל היותר, וזה לא מגניב, בזכות הקנאקים אני באורך עשרות מטרים!

אה, טוב לדעת...
בכל אופן, אני לא מאמין שאתה לא אוהב לונארים! הם הנשגבים הכי מגניבים שיש... הבעיה היא שאני לא יודע עליהם הרבה, ובחיים לא שיחקתי לונאר, אז אני ממש רוצה לשחק בו!
ואף אחד לא רוצה להנחות לי :cry:

stream אמר/ה:
אה, טוב לדעת...
בכל אופן, אני לא מאמין שאתה לא אוהב לונארים! הם הנשגבים הכי מגניבים שיש... הבעיה היא שאני לא יודע עליהם הרבה, ובחיים לא שיחקתי לונאר, אז אני ממש רוצה לשחק בו!
ואף אחד לא רוצה להנחות לי :cry:
אמרתי לך שאולי אני אנחה (למרות שעם הדמות הזאת אין סיכוי שמישהו ייתן לך לשחק.)
אני גם אוהב לונארים,אבל סיידריאלים,בני-אלים ואלמנטלים יותר שווים.

àîîî, áìé ìäòìéá, àáì àðé ìà áèåç òã ëîä àúä îîù àîîî... îáéï áðùâáéí åáäðçéä åäëì...
åçåõ îæä, ìîä ùàó îðçä ìà éúï ìé ìùç÷ òí äãîåú äæàú?

ð.á ìåðàøéí ùåìúúúúéí!!!!!1 :!:

ùîò, àí áçééí ùìê ìà ùéç÷ú îùç÷ àôé, æä çúéëú äôñã. äøáä îùç÷éí èåáéí äí áøîåú äøáä éåúø âãåìåú... àê ôòí ìà ùéç÷ú îéùäå áï ëîä îàåú ùðéí èåáåú, òí áòøê àåúå îñôø ùì XP? úðñä, æä âí îîù ëéó. æä ëîå ìùç÷ ãîåú áîå"ã áãøâä 20+.
àáì àðé îöéò ùàí àðçðå øåöéí ìäîùéê àú äååéëåç äæä, ùðòùä àú æä áîñðâ'ø, àí éù ìê?

ב200 נקודות ניסיון , למה לא להעלות מהות ל-4? זה נראה לי בסיסי..
עוד משהו שהפריע לי בדמות זה כל הצורות האלא, הן לא נראות לי כל כך קשורות למישהו שכל חייו היה בים , עכביש? שפרירית? לא רואה מה הקשר...
גם כל "דם הלב" שהוא שתה, לא ממש מסתדר לי עם הסיפור שלו... שוב, היה בים כל חייו, זה מה שהוא מכיר, לשם הוא חזר... דם לב של ממותה? שוחה חולות?
נראה לי שמבחינת התעצומות חבל שהקדשת את הכל לשינוי הצורה.. קצת מוציא אותו מהמשחק למעט קרב וגם שם אם הוא לא בצורה, ד"מ 6? קצת נמוך הייתי אומר נשגב לוחם.

חוץ מזה הרעיון לדמות ממש נחמד למרות שאני מסכים עם פסקי לגבי האקזולטציה, היה נראה לי יותר מתאים שאולי הוא יתעורר קשור רק בשביל לראות את הלינת'ה מבצעים טקס עם הבנות שלו
(מישהו אמר קורבן?) ולוקחים את אישתו, משאירים אותו למות קשור לתורן השבור וכשירד הלילה והירח יעלה הוא ישמע את קולה של לונה...

חוץ מזה, דמות מגניבה.

ö'îò, ìà äòìéúé ìîäåú 4 ëé àðé ìà îîù øöéúé ùäåà éäéä 200 XP, äåà äéä 50 áòøê, æä ñúí ðãá÷ ìå îëì îéðé öããéí...
ìâáé äãí ìá, àúä îúòìí îæä ùäåà çé ááøéú äëñåôä ãé äøáä æîï, åäåà éëåì ì÷áì ãí ìá îìåðàø àçø, òì éãé èòéîú èéôú ãí îìåðàø àçø, áäñëîúå.
çåõ îæä, àðé ìà îîù áðéúé àåúå áùáéì ùéäéä "èåá" áîùäå... äåà áðàãí ùàçøé ä÷àæìèöéä î÷ãéù àú òöîå ìäùîéã î÷åí ëìùäå, áùáéì æä äåà öøéê ìãòú ìäøåâ, ìà? àæ æä îä ùäåà ìåîã, åìëï áæä äåà èåá, æä äëì...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה