• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דמות חלומותיכם

Gandalf

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
לא יודע אם קיים נושא כזה, אבל גם אם כן, יש חבר'ה חדשים שפה הם יכולים להביע את דעתם בנושא...

אז השאלה שלי אל חברי הפורום(אליכם!) היא כזו: מהי דמות חולומותיכם? מה הדמות שתמיד(או לא תמיד) רציתם לשחק ועד עכשיו לא יצא לכם?
כמובן שדמות חלומותיכם יכולה להיות בכל מהדורה ושיטה ואפילו בחופשיטה...

ובגלל שלא יאמרו שאני שואל שאלה בלי לענות עליה, אז הנה: במו''ד מהד' 3.5 , מכשף בעל כל הכשרונות דרקון מהמדריך השלם למג וברגע שהוא יכול הוא לוקח כמה שיותר דרגות בבן דרקון ונהפך לכמעט דרקון. לדעתי זה מגניב. וכמובן שבדרגות הראשונות הוא סוגד לתיאמת/בהאמות, וכשהוא נתקל בדרקונים הוא מסרב להורגם ואפילו ייסיע להם אם זה לא פוגע בחבריו(רולפליי רולפליי, אבל לא מגזימים).

וואי, תמיד יש דמויות שאני רוצה לשחק. הטריק הוא לבנות אותן- כולל היסטוריה ואישיות וכמובן נתונים- ואז, ברגע שיש הזדמנות לשלוף אותן, לשפצר, ולשחק.

הדמות שהייתי מאוד רוצה לשחק היא קאסלורד, אלף מדבר מומחה בלחימה בשני כלי נשק שהיה בעברו מנהיג של שבט אבל הוביל (בטעות) את השבט הזה לחורבן במלחמה ומאז הוא מתבודד. הבעיה בו היא שהוא יושב אצלי בראש כדמות בדרגה גבוהה יחסית (יותר מעשר לפחות) ולכן האופציות של לשחק אותו הן בעייתיות בדרך כלל.

עוד דמות ששכחתי!!

דמות של מנהיג, שפשוט מסתובבת עם צבא משלה כמו כלום (אולי איזה VAMP MASTER מליבריס מורטיס שלקח גם מנהיגות, או ט'ראלהרד מהשלם לפסיון, או שניהם :D)

הייתי רוצה לשחק נזיר לוחם עם כוחות חייתיים בעולם מערכה של המיתולוגיה הסינית עם קופי אדם רוכבים על עננים, חצאי אלים שמסתובבים בכל מקום, דרקונים סינים, שדים כאוטים וחיות תבונתיות.

למה שזה יעליב מישהו? בכל מקרה הכוונה במנצ'קיני זה חזק בצורה שהורסת את המשחק, אבל הדמות הזאת סתם בד"א גבוה, זה לא מנצ'קיני. מנצ'קיני זה נוכל בדרגה גבוהה שיכול לעשות התקפת פתע בכל סיבוב, או אשף אפי שיכול להטיל לחשים מהירים, מיטביים ומועצמים בו זמנית בלי להעלות את דרג הלחש (ד"א, אלו דוגמאות שאפשר לעשות וגם הן לא מי יודע מה חזקות. בדרגות האלה כל הדמויות קטלניות, אז צריך להתאמץ כדי למצוא משהו נורא באמת).

גאלאן אמר/ה:
מנצ'קיני זה נוכל בדרגה גבוהה שיכול לעשות התקפת פתע בכל סיבוב, או אשף אפי שיכול להטיל לחשים מהירים, מיטביים ומועצמים בו זמנית בלי להעלות את דרג הלחש (ד"א, אלו דוגמאות שאפשר לעשות וגם הן לא מי יודע מה חזקות. בדרגות האלה כל הדמויות קטלניות, אז צריך להתאמץ כדי למצוא משהו נורא באמת).
או דמות בדרגה 1 שיכולה להפוך את עצמה לאל.
מנצ'קיניזם זה להשיג כוח תוך ניצול כל דרך אפשרית, בד"כ דרכים שלא אמורות להיות אפשריות, מה שדופק את המשחק. אתה מדבר על שאיפה פשוטה לעוצמה, בדרכים מקובלות, וזה בסדר גמור.

ואם כבר הגבתי... אז כנראה שסולאר כושף (לא מכשף!), מומחה רוחות, אומן מלאכה ואומן לחימה. חבל שבחרת בפורום הזה, זה הרבה יותר מתאים למ"ת כללי.

למשל, לקחת כישרון מנהיגות שמעניק לך בן לוויה שהוא חפץ מונפש, ואז מכיוון שחפץ מונפש הוא ד"א נמוך, הוא יכול להיות החפץ הקסום הכי חזק בעולם (ברמה מוגזמת לחלוטין. הרי לא באמת צריך לחשב כמה הוא עולה), ועדיין זה לא מוריד לך כסף. זה נקרא מנצ'קיניזם :mrgreen:

גאלאן אמר/ה:
נשגב ליקוי-חמה שמשכנע ערים וארצות שלמות להלחם בשבילו.. זה פשוט כל כך מגניב לשלוט בארגונים שלמים באותה הקלות שנשגבים אחרים יורים חץ ממש טוב.
רגע, אז אתה חולם על לשחק נשגב ליקוי חמה רגיל?

ולדיון, כרגע הדמויות שאני ממש רוצה לשחק הן אשף גמד(לעזאזל עם גנריות) ולוחם גלדיאטור-לשעבר שמאלתר מכל דבר כלי נשק ונלחם באמצעות תרנים של ספינות וחביות ודברים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה